4 pory roku w krainie Muminków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- susurrement
Re: Buziulla i Mordulla
czyżby długowłosy pekińczyk? 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
To, że pekińczyk widzę...
Kolejne zwierze do domu zwlokłeś?
Słodki jest

Kolejne zwierze do domu zwlokłeś?

Słodki jest

pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Dzisiaj znowu fotki
ale przed tem...

Maga czy ja już ci dziękowałem za to piękne, śliczne,fotogeniczne cudo?

Niuch, niuch niuch

a o to ta które zagarnia wszystko dla siebie. (patrz nad)
pozy Mordy

BUSTED! (patrz nad)

Reszta zdjęć

uciekająca buźka młoda (z corckiem w buźce)

Od-Da-Waj!!!!!!
Mordek

Mój anioł. (nad)

ale przed tem...

Maga czy ja już ci dziękowałem za to piękne, śliczne,fotogeniczne cudo?

Niuch, niuch niuch

a o to ta które zagarnia wszystko dla siebie. (patrz nad)
pozy Mordy

BUSTED! (patrz nad)

Reszta zdjęć

uciekająca buźka młoda (z corckiem w buźce)

Od-Da-Waj!!!!!!
Mordek

Mój anioł. (nad)

Moordka
Kocham i wielbię!

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Potworki z Garwolca
Pewnie dziękowałeś, ale patrząc na foto stwierdzam, że na pewno zbyt mało razyMaga czy ja już ci dziękowałem za to piękne, śliczne,fotogeniczne cudo?

swietne
<3

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Prosiak... Jakie cudowne określenie!
Super, uśmiałam się jak nigdy! Ta slodka szczurza dupcia i 'Prosiak' i to serduszko!

Super, uśmiałam się jak nigdy! Ta slodka szczurza dupcia i 'Prosiak' i to serduszko!

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
A więc tak mamy nowego mieszkańca...
Wracając ze szkoły, usłyszałem ze coś się szamocze w krzakach, zajrzałem i zobaczyłem czarny worek. Zajrzałem do środka i co ja widzę?! 3 koty! Ale dwa już nie żyły, najpewniej z wyziębienia i z głodu... Jeden żył, kichał, ale żył! wziąłem go szybko za kurtkę wsadziłem żeby miał cieplej... nie stawiał żadnego oporu. Pewnie już był bez sił bidulek, a właściwie bidulka! Pierwsze co zrobiła to zjadła michę kitiketa (wiem że syf, ale rodzice się nie zgadzają kupować innego) i popiła miejscowym mleczkiem ciepłym. Później posiedziała trochę w ciepełku przy grzejniku i już było dobrze. Nie płakała, nie miauczała. siedziała grzecznie i przyglądała się mojej osobie. Później zaczęła się bawić z moją lepszą lewą ręką. A ona niespodziewanie odwzajemniła zaczepki
i tak zaczęły się zabawy
. Pierwsze czym mnie mile zaskoczyła to że swoją pierwszą kupkę u mnie zrobiła do kuwety. Ale z opisu, niesamowicie puchata mała kulka, z pięknymi zielonymi oczkami, czarnym noskiem i czarnymi poduszkami. Teraz słodko śpi, ludzie nie mają serca/rozumu/ resztek kręgosłupa moralnego...
Fotki: Bestia niesamowicie ruchliwa...

Wracając ze szkoły, usłyszałem ze coś się szamocze w krzakach, zajrzałem i zobaczyłem czarny worek. Zajrzałem do środka i co ja widzę?! 3 koty! Ale dwa już nie żyły, najpewniej z wyziębienia i z głodu... Jeden żył, kichał, ale żył! wziąłem go szybko za kurtkę wsadziłem żeby miał cieplej... nie stawiał żadnego oporu. Pewnie już był bez sił bidulek, a właściwie bidulka! Pierwsze co zrobiła to zjadła michę kitiketa (wiem że syf, ale rodzice się nie zgadzają kupować innego) i popiła miejscowym mleczkiem ciepłym. Później posiedziała trochę w ciepełku przy grzejniku i już było dobrze. Nie płakała, nie miauczała. siedziała grzecznie i przyglądała się mojej osobie. Później zaczęła się bawić z moją lepszą lewą ręką. A ona niespodziewanie odwzajemniła zaczepki

Fotki: Bestia niesamowicie ruchliwa...

Ale świetny kiciuś
.

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Piękna ta kota
.
A u szczurków co tam?

A u szczurków co tam?
Urocza kicia 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
A co tam u szczurasów
?