Oj tak.. Zwłaszcza po słowach Iwonki się napuszył z dumy i koniec!denewa pisze:Hahahahaha to powiem Ci, że to tak szybko nie przejdzie, znam z autopsjiSysa pisze:No i mi się chłopak roznarcyził, bo to był jego pomysł![]()
![]()

|a komplementy dziękujemy, a co do tego to cóż... Telepejszyn tak zwanadenewa pisze: A właśnie miałam się spytać jak rozróżniasz Laurę i Idzię![]()
I widzę, że ściągnęłam odpowiedź myślami![]()

Hahahaha, deszcze idą, nie spłoniemyJessica pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... ie1612.jpg AiB JESTEŚ W POBLIŻU? ZNOWU TO SAMOcudeńko!!!!

Dziękować, dziękować

Hahahaha, stać mnie było na zamieszkanie na najbardziej niezdobytym strychu, ale dla bezpieczeństwa większego zmieniam adres od lipca

Również znowu dziękowaćunipaks pisze:podpisuję się - przecudni są i przesłodcy , oboje!![]()

O masz! Tyle mądrych słów, a ja blondynka!sssouzie pisze: odpisałam całkiem długim postem na ów post. wysłałam nawet. i go ni ma![]()
nie wiem, coś mi chyba ostatnio szwankuje. nie pamiętam co pisałam...ale chyba o tym, że blondynki zawsze wychodzą świetnie na zdjęciachi o tym, ze moje pisanie wcale takie fajne nie jest, bo nieskładne i niegramatyczne
i neologizmowo
![]()

Całusy przesłane i wstawaj, wstawaj zdjęcia cykać

Hahaha, dziękuję w imieniu TŻa (pomysł jego autorstwa tak naprawdę, ja byłam przeciwnaNietoperrr... pisze:Sysa,w ogóle podkradłam Twój pomysł ze żwirkiem na półeczkach w klatce sr-oli i jej tymczasowiczek u mnie,bo tam takie same półeczki i normalnie pokłony biję za pomysłowość,bo nie śmierdzi i nie muszę dwa razy dziennie ze ścierką latać!!!Jeszcze muszę coś u swoich chłopów wymyślić na ich płaskie półki...