taaak, śpię w tym samym pokoju, niestety nie mamy póki co wolnego pokoju, żeby mialy swój pokój, ale niedługo może bedziemy robić poddasze, to ja się tam przeniosę a ogony zostaną w moim-swoim pokojuaneczkaa pisze:Już sobie wyobrażam ten hałas w nocyklimejszyn pisze:taak, tę huśtawkę uwielbiają ! muszę niedługo jechać kupić doniczki, łańcuszki i karabińczyki i zamontowac takie w pozostałych klatkachPaul_Julian pisze: A tu fajna huśtawka http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 0x600.jpg/ogony się tak fajnie rozpędzają, wskakują do środka i są szczęśliwe obijając się o ściany klatki
![]()
Śpisz w tym samym pomieszczeniu w którym trzymasz szczury? Zastanawia mnie czy da się spać przy takiej licznej wesołej gromadce![]()

spać się da, ale często wstaję kilka razy w nocy, żeby je uciszyć, bo akurat im się zachciało kłócić i wrzeszczą okropnie, albo akurat musza pogryźć koszyczki...

no Primko jest strasznie mądry, ale tylko jak mu się chceRaila pisze:Czyli widzę, że Primek jest dokładnie taki sam jak moja Bonia. Fizycznie dorosła, a w głowie dalej pstroKoniecznie wygłaskaj go po brzuchu ode mnie!

w ogóle musze kiedyś nagrać filmik jak można znaleźć winnego, kiedy coś zostanie znalezione zniszczone. mamy 2 psy, ale Edi nigdy nic nie gryzł. Primo uwielbia gryźć plastikowe miski kota. zabił już 4 kocie miseczki i dwie swoje, więc teraz ma ceramiczne.
biorę pogryzioną miskę i idę do Prima pytając ' Primo, kto to zrobił?' a on wtedy siada przede mną, spuszcza głowę, odchyla uszka, oblizuje sie i patrzy w każdą stronę byle nie na mnie, jakby chciał pokazać 'mamo, to nie ja'

jednak nigdy nie złapałam go na gorącym uczynku, więc jedyne co mogłam mu powiedzieć to 'nie wolno' machając miską przed nosem, co on ma głęboko gdzies i dalej miski gryzie

oczywiście wygłaskam !