ciemność, widzę ciemność..
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
DZIEN DOBRY!! PORA WSTAWAC! MAMY NOWY PIEKNY DZIEN!!
no.. na bank! pada jak nie wiem... beznadzieja!
no.. na bank! pada jak nie wiem... beznadzieja!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Taa... dzisiaj może i piękny. Ale dwa kolejne dni szkolne zapowiadają się paskudnie, ohydnie, obrzydliwie.. i ogólnie wywołują u mnie odruch wymiotny 
cegła, sr-ola, macie jakieś konkretne uwagi do tej konkretnej moderacji?
czy tak se tylko podśmich00jecie?.....
tu akurat wszyscy śpią na kupie jak w szczurzym stadzie, podziału na elyt i resztę nie zauważyłam. a może za wysoko siedzę?
Teli, u nas nie pada, ale niebo podejrzanie fioletowe.
czy tak se tylko podśmich00jecie?.....
tu akurat wszyscy śpią na kupie jak w szczurzym stadzie, podziału na elyt i resztę nie zauważyłam. a może za wysoko siedzę?
Teli, u nas nie pada, ale niebo podejrzanie fioletowe.
ten się nie myli, kto nic nie robi
- sr-ola
Tak jak napisałam-to było żartobliwe.
Proszę nie brać dosłownie,jak cokolwiek co jest przedstawiane w krzywym zwierciadle.Tym bardziej,że tekst był cytowany(tylko źródła nie podałam,gdzieś mi umknęło).To było raczej nawiązanie do propozycji wydzielania niedoświadczonym.Taka wstępna anegdotka.
Moderacja gites professional,serio,tyle czasu trzeba przecież na to poświęcić,a przy tym jeszcze zachować dystans i umieć ingerować w odpowiednim momencie.Ja jestem pełna podziwu dla Was.Także zero uwag
To żadnego(ej) z Was. (no i wyszło,żem lizus,ale co tam
)
Spaaać.. <hrrr>
Moderacja gites professional,serio,tyle czasu trzeba przecież na to poświęcić,a przy tym jeszcze zachować dystans i umieć ingerować w odpowiednim momencie.Ja jestem pełna podziwu dla Was.Także zero uwag
Spaaać.. <hrrr>
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
O_0 double rexy do adopcji!
...i do tego dumbo
Ja tam miejsca nie mam w klatce - w sensie wkrótce się zapełni - ale może ktoś z Was...?

...i do tego dumbo
Ja tam miejsca nie mam w klatce - w sensie wkrótce się zapełni - ale może ktoś z Was...?
- UprzejmaCegła
Dzień dobry... Boli mnie głowa...
Yss, to taki żart. Masz, tutaj jest link --> http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Forum_internetowe
Poczytaj i to --> http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ceg%C5%82a
No. Właściwie to mi też do śmiechu nie jest. Idę zaraz coś zjeść, następnie podróż do kuchni letniej i kontynuuję produkcję woliery chłopakom, bo mój chłop do pracy polazł. Ja nie wiem jak wytrzymam dźwięk wbijanego gwoździa....
Yss, to taki żart. Masz, tutaj jest link --> http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Forum_internetowe
Poczytaj i to --> http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ceg%C5%82a
No. Właściwie to mi też do śmiechu nie jest. Idę zaraz coś zjeść, następnie podróż do kuchni letniej i kontynuuję produkcję woliery chłopakom, bo mój chłop do pracy polazł. Ja nie wiem jak wytrzymam dźwięk wbijanego gwoździa....
Ooo... ja też chcę! W sensie nie dla siebieUprzejmaCegła pisze: i kontynuuję produkcję woliery chłopakom
- sr-ola
Ja mam!A już w sobotę miejsce realnie się zapełniIvcia pisze:O_0 double rexy do adopcji!
...i do tego dumbo![]()
![]()
Ja tam miejsca nie mam w klatce - w sensie wkrótce się zapełni - ale może ktoś z Was...?![]()
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Do mnie 11 przyjeżdżają dwa kluski... Nie mogę się doczekać.
Po prostu umieram z niecierpliwości. Siedzę przed tym netem i modlę się, żeby czas szybciej płynął.
Ja chcę, żeby były już ze mną
Po prostu umieram z niecierpliwości. Siedzę przed tym netem i modlę się, żeby czas szybciej płynął.
Ja chcę, żeby były już ze mną
sołza wita was, już nawet wstała. zniecierpliwiona Mu mnie zbudziła, no ileż spać można.
a ja bym mogła jeszcze
Cegła, sama robisz wolierę? ja też się tak przymierzam i przymierzam, ino jakiegoś faceta trzeba by było...
no a nikogo nie ma
brat architekt, powiedział, że fju bździu to mi może namalować, ale do klatki trzeba by budowlańca
eh, oni to swą wartość znają
moderacja fajna jest, zielona...taka nadziejna
(od nadziei!)
pić pić!
wysuszyłam się dmuchawą, pffft
a u nas pogoda, w przeciwieństwie do was...guzik, przeciwieństwa nie ma

a ja bym mogła jeszcze
Cegła, sama robisz wolierę? ja też się tak przymierzam i przymierzam, ino jakiegoś faceta trzeba by było...
no a nikogo nie ma
brat architekt, powiedział, że fju bździu to mi może namalować, ale do klatki trzeba by budowlańca
eh, oni to swą wartość znają
moderacja fajna jest, zielona...taka nadziejna
pić pić!
wysuszyłam się dmuchawą, pffft
a u nas pogoda, w przeciwieństwie do was...guzik, przeciwieństwa nie ma
...czyż nie dobija się koni...?
- UprzejmaCegła
Dzieńdoberek Zuzanno. Już mnie głowa boleć przestała
lepiej się czuję 
A co do woliery to przerabiam starą szafkę kuchenną
Wystarczy "doczepić" blat (bo się oderwał przy przemeblowaniu), wyciąć dziury w drzwiczkach, wstawić tam siatkę, ładnie polakierować i urządzić, więc roboty dużo nie ma
a sama tego nie robię, chłopina idzie ze mną ramię w ramię tylko jak na razie jest w pracy, a ja w gorącej wodzie kąpana
Właśnie zadzwoniła teściowa i mam do niej iść przypilnować kotka... cholera... nici...
A co do woliery to przerabiam starą szafkę kuchenną
Właśnie zadzwoniła teściowa i mam do niej iść przypilnować kotka... cholera... nici...
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
o jaki mały zielony biedny. klikać !
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
klik, klik 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama