Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- UprzejmaCegła
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ech... mikołajki... a śniegu dalej ni ma...
Coraz mniej czasu do świąt i muszę się porządnie wysilać by wszyscy dostali prezenty.
Mam takie durne przeczucie, że w tym roku znowu nic nie dostanę tak jak było w tamtym roku, a nowa bluza by się przydała, bo tą co mam obecnie zrobiła się koronkowa dzięki mym ogoniastym krawcom.
Czy nie uważacie, że to trochę głupie/dziwne, że my się staramy by sprawić bliskim przyjemność, a nic w zamian nie dostajemy i "zęby na kołek"?
Coraz mniej czasu do świąt i muszę się porządnie wysilać by wszyscy dostali prezenty.
Mam takie durne przeczucie, że w tym roku znowu nic nie dostanę tak jak było w tamtym roku, a nowa bluza by się przydała, bo tą co mam obecnie zrobiła się koronkowa dzięki mym ogoniastym krawcom.
Czy nie uważacie, że to trochę głupie/dziwne, że my się staramy by sprawić bliskim przyjemność, a nic w zamian nie dostajemy i "zęby na kołek"?
I mam nadzieje, ze nie bedzie...UprzejmaCegła pisze:Ech... mikołajki... a śniegu dalej ni ma...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
pin3ska pisze:I mam nadzieje, ze nie bedzie...UprzejmaCegła pisze:Ech... mikołajki... a śniegu dalej ni ma...
a ja mam nadzieje ze bedzie
- UprzejmaCegła
Ty mi coś obiecałeś Szczurfanie ;> dzisiaj czwartek 

"w całej okazałosci" 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Mi tam nawet z głowy wyleciało, że w ogóle mikołajki są...
Jak się do szkoły chodziło to zawsze się pamiętało, bo było losowanie itd.
U mnie się raczej tego mikro-święta nie obchodzi.
Myślicie, że powinnam coś kupić TŻ? Wątpię, żeby on pamiętał.
Jak się do szkoły chodziło to zawsze się pamiętało, bo było losowanie itd.
U mnie się raczej tego mikro-święta nie obchodzi.
Myślicie, że powinnam coś kupić TŻ? Wątpię, żeby on pamiętał.
Nie kupuj
jak Ci cos da to udawaj ze zapomnialas

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ogólnie to powiem wam, że w moim mieście jest porażka jeśli chodzi o zakup prezentów, czy chociażby opakowania na prezent
Pamiętam , że co roku juz na początku listopada wszędzie pełno było prezentów, torebek i innych świątecznych pierdół. Teraz nie ma dosłownie nic. Wszyscy mówią, że dostawę będą mieli w Mikołajki (w niedziele? no sorry...).
Kupiłam prezent TŻ-towie, a nie mam w co go nawet zapakować ... fajnie

Pamiętam , że co roku juz na początku listopada wszędzie pełno było prezentów, torebek i innych świątecznych pierdół. Teraz nie ma dosłownie nic. Wszyscy mówią, że dostawę będą mieli w Mikołajki (w niedziele? no sorry...).
Kupiłam prezent TŻ-towie, a nie mam w co go nawet zapakować ... fajnie

Marta to spróbuj sama zrobić jakieś fajne opakowanie
np.pudełko zwykłe obklej jakimś papierem do ego po przyklejaj jakieś różne świąteczne pierdułki i ładną taśmę. U mnie zawsze takie opakowania były hitem 
ja też nie chce śniegu, nie mam butów na zime
zamówiłam na allegro i okazały się za małe 

ja też nie chce śniegu, nie mam butów na zime

A ja bym opakowała prezent w szary papier i obwiązała wstążką albo coś nakleiła - teraz szary papier robi furorę 

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Raz już zapomniałam o jego imieninach, ale naprawdę... Było "dziwnie".Telimenka pisze:Nie kupujjak Ci cos da to udawaj ze zapomnialas
![]()
Jak mogłam

a o moich tylko mój p pamięta....
nawet ja nie
nawet ja nie

ten się nie myli, kto nic nie robi
Normalnie moglas;D.. olej to dziewczyno.
Nie ma sie co zadreczac takimi glupotkami jak imieniny
Nie ma sie co zadreczac takimi glupotkami jak imieniny
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

http://www.youtube.com/watch?v=LVwr2pE0A3A
0:24 -JEST NIESAMOWITY. Ile ja jeszcze będę ćwiczył, żeby się screamu nauczyć? Eh.. niespełnione marzenia XD I to jeszcze moja najukochańsza piosenka! Ach, też chcę ja zascreamować..
0:24 -JEST NIESAMOWITY. Ile ja jeszcze będę ćwiczył, żeby się screamu nauczyć? Eh.. niespełnione marzenia XD I to jeszcze moja najukochańsza piosenka! Ach, też chcę ja zascreamować..

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
- UprzejmaCegła
Cholera, spać mi się nie chce, a rano wstać muszę. Zawsze o tej porze zmęczenie odchodzi w zapomnienie...
Czy zna ktoś jakieś sposoby na "sen"?
Czy zna ktoś jakieś sposoby na "sen"?