Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Weselnik :>
minoo: trza było napisać do administracji, przywróciliby ci konto......
ten się nie myli, kto nic nie robi
Minoo, a przypomnienie hasła, też nie działa?
Zapomniałam napisać że tamten mail na który było tamte konto został wyłączony przez moja głupote...,
Stworzenie bezszczurowe.
No to prawko rozpoczęte ^^
Dzisiaj sie z lubym zapisaliśmy, byliśmy na pierwszym wykładzie i nawet troche pojeździliśmy z jego ojcem
Za kierownicą czuje sie jak rybka w wodzie, więc będzie dobrze
No i dzisiaj mijają nam 3 miesiące. Dopiero i aż 3 miesiące.
Heh, wreszcie jestem tak na prawde szczęśliwa
Dzisiaj sie z lubym zapisaliśmy, byliśmy na pierwszym wykładzie i nawet troche pojeździliśmy z jego ojcem

Za kierownicą czuje sie jak rybka w wodzie, więc będzie dobrze

No i dzisiaj mijają nam 3 miesiące. Dopiero i aż 3 miesiące.

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
A nam w czerwcu stukneły 3 latka, a w pazdzierniku bedzie 3 lata jak razem mieszkamyNina pisze: No i dzisiaj mijają nam 3 miesiące. Dopiero i aż 3 miesiące.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
fajnie że przynajmniej tyHeh, wreszcie jestem tak na prawde szczęśliwa

Mhihiihi
Jutro na wakacje
A konkretnie to za 40 godzin..! Warszawa, mazury, i nad morze
Muahhaa

Eh ja już byłam,ale nawet na plazy za dlugo nie siedzialam bo były tam plagi biedronek. ;/Babli pisze:MhihiihiJutro na wakacje
![]()
Dzisiaj trufla po raz pierwszy dała mi całuska!

Spotkam dzisiaj fajnego człowieka
Tego, który wyprowadził mnie na prostą i dzięki któremu zaczęłam normalnie funkcjonować, wreszcie bez bólu głowy
Heh, ciesze sie, nie widziałam go ponad rok.

Heh, ciesze sie, nie widziałam go ponad rok.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Izold, nad morze, to nad morze, a nie na plaże w moim mniemaniu
To znaczy... morze, morze, morze i morze 

Ja też jutro na obózIzold pisze:Babli napisał(a):
Mhihiihi Jutro na wakacje
Eh ja już byłam,ale nawet na plazy za dlugo nie siedzialam bo były tam plagi biedronek. ;/
Dzisiaj trufla po raz pierwszy dała mi całuska!

Dopiero po raz pierwszy? Ja od moich bestyjii odgonić się nie mogę xD
Stworzenie bezszczurowe.
Łiiii! Nareszcie do pracy!
A ja w końcu dostałam pracę !
Jutro pierwszy dzień.. pewnie dużo nauki z początku będzie, ale sie ciesze...
Praktycznie rok szukałam i nic, więc teraz nie przerażają mnie ani dojazdy, ani mała wypłata... w końcu coś sie ruszyło - tym bardziej, że od wrzesnia znowu szkołe zaczynam i kasa przyda sie jak nigdy
Uff

Praktycznie rok szukałam i nic, więc teraz nie przerażają mnie ani dojazdy, ani mała wypłata... w końcu coś sie ruszyło - tym bardziej, że od wrzesnia znowu szkołe zaczynam i kasa przyda sie jak nigdy

Uff

Jestem spieczona, swędzi mnie i piecze a ja mam tak dobry humor, że aż sie go opisać nie da
W sumie bez większego powodu, ot tak po prostu zacieszam

W sumie bez większego powodu, ot tak po prostu zacieszam

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp