Ha! byłam pierwsza :hihi: Ten transporter przypomina mi koszyk z hipermarketu z dachem z prętów
Futerka Layli: to już 8 futerek :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
[quote="Yshia"]qrcze a miałam dziś iść do madisona[/quote]
Ha! byłam pierwsza :hihi: Ten transporter przypomina mi koszyk z hipermarketu z dachem z prętów
-
KasiaGdańsk
No to ja musze go sobie kiedys oblukać
ciekawe jaki jest duży...
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Musisz oblukać, bo mi pomożesz zgrzać na ciepło (czy coś) to pęknięcie :jezor2: Z Ciebie Kasiula jest żeński odpowiednik Adama Słodowego :lol:
-
KasiaGdańsk
Dziękuję za uznanie
, to trzeba się teraz spotkać na klejenie 
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Kizi Mizi <3. Przez was coraz bardziej zapadam na GMR
.
Uśmiałam się przy poście
Uśmiałam się przy poście
:khihi: :khihi: :khihi: :khihi: :khihi:Podejrzewam, że Betka, wiecznie pomiatana w stadzie, ma wreszcie okazję, żeby się wyżyć i dlatego kopie Aiko z półobrotu
I believe in a thing called love!
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
To szczera prawda... :lol:
Dziewuszki czekają na jutrzejsze odwiedzinki Ajuni
Która rzecz jasna nie przyjdzie sama na swoich różowych słodkich łapkach, a pod opieką KasiGdańsk
Zdam relację ze spotkania i liczę na to, że w stosunku do Ajki Aria będzie bardziej tolerancyjna niż do Filipka Yshii, którego pobiła
Dziewuszki czekają na jutrzejsze odwiedzinki Ajuni
Zdam relację ze spotkania i liczę na to, że w stosunku do Ajki Aria będzie bardziej tolerancyjna niż do Filipka Yshii, którego pobiła
:jezor2:
-
KasiaGdańsk
Ja też mam taką nadzieję i nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia. Ajuni się ostatnio podobało u ciebie na podłodze Laylo.. 
W bazie za kanapą jest mnóstwo ukradzionego żarcia, ciągle trzeba tam robić kontrolę, żeby mi te smakołyki nie popleśniały :khihi:Ajuni się ostatnio podobało u ciebie na podłodze Laylo..
Będziemy czuwać nad emocjami Arii
-
KasiaGdańsk
No ostatnim razem ją wyciągałysmy z tych smakołyków hi,hi...
Pewnie znów się tam zabunkruje..
Pewnie znów się tam zabunkruje..
Wczoraj była u nas KasiaGdańsk z Ajunią
Moje kobietki zareagowały pozytywnie, choć były bardzo zdziwione, że istnieją większe szczury od nich
Wykonywały wokół Ajuni dziwne tańce, nie wiedząc jak do niej podejść
Były tak podekscytowane jak nigdy przedtem :jezor2: Kasiu, zapraszamy częściej, chyba niedługo dziewuchy będą razem się bawić 
:hihi: . To nieźle.
-
KasiaGdańsk
Przyjdę z miła chęcią, Ajunia jest pokojowym szczurkiem:) hi,hi te tańce rytualne były boskie. Ariunia i Betka z grzbietami do góry i kopanie łapkami w kocu, a Ajunia ostrzegawczo-zapoznawcze przesuwanie się tyłem do wąchania :haha:
Ogólnie zapoznawanie wyszło świetnie, nie było rozlewu krwi, tylko przepychanki, jestem w szoku....
Ogólnie zapoznawanie wyszło świetnie, nie było rozlewu krwi, tylko przepychanki, jestem w szoku....
Kurcze, od dwóch godzin usiłuję wywabić aiko zza szafy :/ Ja tu chce dziewuchy zabrać na spacer, a ta bestyjka się schowała...Już myślałam, że nie będzie problemu z łapaniem jej, ale jednak nadal nie jest przekonana do końca do moich rąk...
Layla, na poczatku ogranicz bieganie na wolnosci. Niech najwiecej czasu spedza z Toba, na ramieniu, pod bluza, na kanapie itp.