Gerberki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Gerberki
Moje owocowych nie tkną nosem nawet - wyłącznie jagnięcinę i królika w warzywach... książęta 

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Gerberki
ja kupilam danie z kurczaka jabłkami i czyms jeszcze nawet je ale nie powiedziała bym ze te gerberki robia na niej szczególnego wrazenia juz bardziej reaguje na wafelki tzn takie zwykłe wafelki bez nieczego (jak do ambasadora) 

Moje małe słoneczka (szczuraski)
Viki - 04.09.04r
Niusia -15.10.02-01.09.04 (w moim serduszku)
Mój klopsik (piesio):
Ariel (Basset hund)

Mój klopsik (piesio):

-
Gerberki
W gr wchodi tylko gerberek mięsny a innym nie ma mowy ! Na 2 szczury idzie w 2 dni bez mojego udziału 

Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
Gerberki
[quote="myszka"]niestety nie dostały dokładki bo sama zjadłam resztę
mniam![/quote]
U mnie było podobie tylko ja zjadłam to co zostało.
Wczoraj kupiłam gerberka jabłko-morela i musze przyznać że nam zasmakowało (Dziuniek dzisiaj tak zajadał że aż jej się uszy trzęsły
)
Jakie smaki polecacie z tych owocowych?
Najlepiej same owoce, bo np. te z twarożkiem mogą D. zbytnio nie smakować, a co dopiero mnie.
Apetycznie brzmi jabłka-marchew-winogrona. Próbował ktoś?

U mnie było podobie tylko ja zjadłam to co zostało.

Wczoraj kupiłam gerberka jabłko-morela i musze przyznać że nam zasmakowało (Dziuniek dzisiaj tak zajadał że aż jej się uszy trzęsły

Jakie smaki polecacie z tych owocowych?
Najlepiej same owoce, bo np. te z twarożkiem mogą D. zbytnio nie smakować, a co dopiero mnie.
Apetycznie brzmi jabłka-marchew-winogrona. Próbował ktoś?
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
-
Gerberki
Jeszcze nie dawałam mojemu szczurowi takich rzeczy. Jest u mnie kilkanaście dni i najpierw chyba się musi przyzwyczaić do jakiegoś innego przysmaku. I jeszcze pytanie: Co można dawać młodemu szczurkowi żeby nie chorował, był zdrowy i dobrze się rozwijał? Poprzedniemu szczuraskowi dawałam mleko, jogurt, owoce, witaminki, suchy chleb i suchą karmę. Czy trzeba coś jeszcze? :?: :?: :?:
Kocham szczury, ale nie dla tego że nazywają mnie Szczurek
produkt gerberopodobny-polecam
Jedzonko dla niemowlat firmy Lider Price .Przebadana przez Instytut matki i dziecka,nie zawiera cukru,soli i bialka krowiego .Smakiem nie gorszy jak oryginalny Gerber a za to zdecydowanie tanszy.Za taki sloiczek jak na zdjeciu zaplacilam 1 zl cos tam .

"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Gerberki
ja nie wiem czemu mam dziwne uprzedzenia do produktów marki hipermarketowej :? zdaje sobie sprawe ze sa bezsprzecznie tansze, ale jakos...:? ja nigdy nie jem np chipsów firmy "chipsy" albo piwa marki "piwo" o.o i moje ogony tez tak rozbestwiam 

"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
Gerberki
no coz,niektorzy karmia szczury karma dla kotow a tu jest drobiowe miesko,warzywa i ryz ,zreszta jest to przebadane .
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Gerberki
Ja do firmy Leader Price mam uraz.Nie spotkałam się z gorszym jedzeniem.
w tym przypadku tanie znaczy gorsze.Dużo gorsze.
A napis,że zostało przebadane wcale nie musi świadczć o przebadaniu.
Uwierzyłabym jakbym zobaczyła świadectwo wystawione dla tego produktu.
w tym przypadku tanie znaczy gorsze.Dużo gorsze.
A napis,że zostało przebadane wcale nie musi świadczć o przebadaniu.
Uwierzyłabym jakbym zobaczyła świadectwo wystawione dla tego produktu.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Gerberki
to zalezy... bo kazdy produkt z metka leader price jest w rzeczywistosci produkowany przez inna, niewielka firme... i to od tej firmy zalezy, jakiej jakosci jest produkt... moze byc beznadziejnej, a moze byc naprawde dobrej...
Gerberki
Z reguły jest tak,że sa to resztki poprodukcyjne tych innych niewielkich firm.
Ja tego nigdy nie tknę.Nie wiadomo co się może trafić.Mam paru znajomych, którzy zatruli się produktami tej firmy.
Wolę wydać więcej i zjeść mniej ale być pewna jakości.
Ja tego nigdy nie tknę.Nie wiadomo co się może trafić.Mam paru znajomych, którzy zatruli się produktami tej firmy.
Wolę wydać więcej i zjeść mniej ale być pewna jakości.
Figa i Julka u mnie