Dziś zdjęcia z rozróżnieniem na płci. Nie jestem ekspertem więc nie umiem do końca ich rozróżnić.
Wrzucę fotki "podwozia" oraz ogólne Po szkole około 17
Przepraszam, ale mam kłopoty z aparatem i internetem. Płci nie są pewne na 100%. Ale tak ogólnie będą podane . Mam po 1 fotce na szczurka , jutro mam wycieczkę więc zdjęcia będą w sobotę . Możliwe ,że otworzą oczka. Dziś już widać lekkie oczęta :*. Nie bijcie mnie nie mam 11 szczurka ;( Ale była to samiczka
W sobotę zdjęcia. Nie jestem pewna ale jeśli każdy szczur ma płeć określoną przeze mnie dobrze to rezerwacje są przyjęte . Wrzucę fotki podwozia i ogólne. Żegnam, jadę na wycieczkę więc zdjęcie będą w sobotę .
Hmm..czy możliwe że te 2 tyg. samiczką widać takie kropki na brzuszku? Takie sutki? Jeśli tak to jest 7 samiczek i 6 samców. Czyli tak jak w zdjęciach. Nie mam aparatu czynnego. Zgubiłam akumulatorki .
Pojutrze/jutro zdjęcia. Zastanawiam się czy nie przyjąć sympatycznego kastrata który skradł mi serce
Dziś nie ma mnie w szkole więc będą zdjęcia. Płeć jest na 98% pewna bo szczurki [chyba samiczki] mają takie kropeczki na miejsce sutków, i z tego co wiem są samiczkami. Wszystkie szczurki otworzyły oczka . Dziś zdjęcia wszystkich 13. O dziwo każdego rozróżniam Numerki będą takie jak ostatnio na każdego szczurka. Szczurki zarezerwowane, dziś więcej zdjęć. O ile samiczki to samiczki rezerwacje wyglądałby tak:
sautka : Panienka nr. 9
plora : Panienka 3 lub 13
elusia : Panienka 3 lub 13 [ pierwszeństwo wyboru ma plora
Zamówiłam wolierę . Bo na okres czasu ,który będą u mnie będzie za ciasno. Trzy samiczki są zarezerwowane. Jeśli jest ich 7 jeszcze 2 do adpocji jeśli 6 [mało możliwe] to jedna. Zostawiam wam do wyboru . Samczyki wolne. Może mi ktoś powiedzieć tylko jakie to umaszczenie agouti ? Bo ja szukam ale mi się serwer wolno ładuje.
Edit:
Odbiór myślę że końcem maja początkiem czerwca.
Agouti to śliczne, brązowe szczurki Takie jak panna 13, 9 i kilka innych z Twojego miotu. Wyglądają jak miniaturki dzikich szczurów
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Acha, no to już wiem, samiczka 5 jest czarna, a 6 brązowa. Każdy szczurek dostanie po 3 fotki I samiczki zarezerwowane na końcu foteczkę wspólną . Zabieram się do linkowania. Będę edytować co 3 szczurki wstawione Dziś samiczki.
D.K-dziewczyna
D.K1- Z poprzedniego samiczka 9 - sautka
D.K 2- Z poprzedniego 3 - plora/elusia
D.K 3 - Z.p [ z poprzedniego ] 5
D.K 4 Z.p to byłaby 11 ale jej zdj. zgubiłam
D.K 5 Z.p 1
D.K 6 z.p 6
D.K 7 z.p 13 - plora/elusia
No i panny zarezerwowane.
Uff...wszystko Samczyki albo wieczorkiem, albo jutro. Mam dziś szczepionkę o 16.
Ostatnio zmieniony pt maja 09, 2008 10:13 am przez Babli, łącznie zmieniany 2 razy.
agouti to tzw. dzikie umaszczenie z tickingiem czyli jakby przeplatanym włosem (takimi niteczkami) w innym odcieniu nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam jakby były jakieś wątpliwości to proszę pytać
mogę powiedzieć ci co do znaczeń, że(z tych zdjęć co widać) w twoim stadku są blazed,banded,hooded,o ile ostatnia panienka jest bez żadnych białych znaczeń to i self
elusia a skąd jesteś?bo jak z Warszawy to może razem coś wymyślimy o przepraszam, nie zauważyłam że jesteś ze śląska
Ostatnio zmieniony pt maja 09, 2008 9:50 am przez plora, łącznie zmieniany 3 razy.