Hanna i Vega

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Itka

Re: Hanna

Post autor: Itka »

Link do tematu jest chyba na poprzedniej stronie, Nina mi go podała, zdaje się, bo owszem, adoptuję z forum ;D
Mam jeszcze link do innego forum, gdzie są zdjęcia maluszków, ale nie umiem sprawić, żeby nadal był linkiem w poście >:( Oferma ze mnie, ale tak to już bywa, gdy przychodzi do wykonywania jakichś czarnomagicznych operacji na komputerze :-[

Koleżanka mi powiedziała, że chomiki się czasami hibernują i że może Hanna też to praktykowała :P

I kilka zdjęć malucha :D
Jeszcze zamknięte oczki..
Obrazek

I już patrzymy na otaczający świat..
Obrazek

Obrazek
W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..

Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Slodkosci... ;D
Skad to sie takie slodkie robi.. z takiej malej glizdeczki, takie pociechy...
Ehhh mniam mniam
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Itka

Ja tam zawsze piszczę z zachwytu na widok szczura :D nawet takiej małej glizdeczki, wszystkie są cudowne i przesłodkie ;D

Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Awatar użytkownika
Itka

Hanna i Vega

Przywiozłam dzisiaj z Wrocławia do domu drugiego skarbeczka ;D Mała otrzymała imię Vega. Ostatnie dwie, prawie trzy godziny spędziłam na łączeniu maluchów..Ciężka praca i mnóstwo nerwów, ale za to jak się popatrzy jak śpią przytulone na kocyku, to o wszystkich nerwach się zapomina.. :D

Opisałam Hannę, teraz czas na Vegę. Jak widać na powyższych zdjęciach, Vega to mały agutek (chociaż "mała" to kiepskie określenie, bo mimo tego, że jest od Hanny sporo młodsza, jest prawie raz większa.. :o ). Ma cudowne, mięciutkie futerko, nieco dłuższe niż futerko Hanny i mniejsze uszki. Jak na razie to mały przytulak, ale Kabi (od której misia dostałam) twierdzi, że Vega jest najruchliwsza z całej trzynastki swoich sióstr i braci i najbardziej ciekawska :D Myślę, że już niedługo się o tym przekonam..
Zdjęcia może jutro dodam, w tej chwili muszę wypucować klatkę i przeprowadzić kolejny etap łączenia :)

Jeju, mieliście wszyscy rację - to takie cudowne widzieć, jak one śpią, przytulone do siebie..Teraz wiem, że to bardzo ważne, żeby taki ciurek miał się do kogo przytulić :D Dziękuję za rady :) ;) :D ;D

Awatar użytkownika
Telimenka

Az mnie dreszcze przeszly :). Jak sie czyta takie posty to tak przyjemnie ze sa ludzie ktorzy doceniaja nasza walke o towarzysza dla Ogonka.

Super ze mamy kolejna osobe w naszych szeregach :P . Ucaluj male cudko i czekamy na zdjecia

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Itka

Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Śliczne panny :) Ostatnio jestem zakochana w agutkach, chyba przez moje dzieciaki :P
Robienie szczurom fotek to zawsze wyzwanie ;) Ja po 2 latach nabrałam nieco wprawy i tylko część zostaje od razu skasowana bo albo nie widać na niej nic ze szczura, albo końcówke ogona czy rozmytą smuge.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Hanna i Vega :) Śliczne babki. :-*
Awatar użytkownika
Telimenka

Hihi male agutkowe jest mniam mniam..
I tak Ci dobrze poszlo jak na pierwszy raz!! Nina znam to, tez wiem juz co i jak i kiedy.
Na poczatku jak wypuszcze to sie w ogole nie czaje..bo i po co. Tak po 20minutach

kabi

Post autor: kabi »

moja cudna agutka! wierna kopia mamusi! ciesze sie , ze zaprzyjaznily sie z hanna i ze ma taka wspaniala opiekunke! dobrze te moje malce trafiły....
Moja najcudowniejsza rodzinka : Szczurek i Szczurka ( rodzice) oraz Kropka, Inka, Gratka (córki). Kropka odeszła 26.12.09r; Szczurka zm. 5.03.2010r; Gratka opuściła nas 28.05.2010r; Inka zm. 09.08.2010r;Tatuś Szczurek odszedł 20.08.2010r
Na zawsze w sercu
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

zawsze jak widze agutki to mi sie cieplej na serduchu robi, po tej mojej agutkowej dziesiątce..
śliczna =)
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
odmienna

Post autor: odmienna »

e,tam- "kiepskie"! modelki śliczne to i zdjęcia dobre :D
Awatar użytkownika
Itka

Dziękuję wszystkim serdecznie :D Miło jest czytać pochwały - wszystkie powtórzyłam moim małym dziewczynkom, a one wysłuchały do ostatniej!

Jak pozrzucam zdjęcia na komputer, to dodam nowe ;D

I takie małe techniczne pytanie: da się coś zrobić, żeby zmienić to, co jest napisane w temacie? Chciałabym umieścić tam też Vegę, a nie wiem, jak ???

Babli

Post autor: Babli »

Ładnie prosimy moda :) Piszemy wytłuszczonym drukiem np. Hanna i Vega

Czekam na fotki ;D
Awatar użytkownika
Itka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”