Olej lub tran

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
yss

Re: olej z Wiesiolka

Post autor: yss »

nie rozumiem.
szczur na diecie, ograniczony dostęp do oleistych, ale olej to mu podasz? ma to jakiś sens? :) to już daj mu te oleiste....
moje ciury dostają od czasu do czasu oliwę :)

myślę, że olej z wiesiołka szczurom nie zaszkodzi. byle z umiarem. i naprawdę, nie ZAMIAST normalnych nasionek i orzeszków, tylko jako dodatek. takie jest moje zdanie.
ten się nie myli, kto nic nie robi
merch

Post autor: merch »

no orzechy z wyjatkiem ziemnych sa zdrowe ale nazlezy je stosowac z umiarem olej z wiesiolka bardzo dobry pomysl , wycisnac kapsulke na stado 5-6 szczurow , albo 1-2 krople na szczura
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Rhenata

Post autor: Rhenata »

poważna pomyłka moderatora.
zamiast quote wcisnęłam edit i zniszczylam post rhenaty. bądź uprzejma powtórzyć, wtedy ten skasuję :) bardzo przepraszam..... yss mod.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Wiesiolek to nie jest olej ani oliwa to same kwasy egzogenne, niezbedne do funkcjonowania organizmu,jesli zostanie ograniczony dostep do orzechow ktore przy okazji sa tuczace jest to swietne rozwiazanie na uzupelnienie tych kwasow bez dodatkowego elementu kalorii.Nie proponuje zeby zastapic diete bogata w orzechy wiesiolkiem i nie mowie ze ' zamiast' .Profilaktycznie sama go pożeram i ma plusy.
Tylko tyle chcialam powiedziec...
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”