Maluty Hanki i Maćka
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Maluty Hanki i Maćka
Z tego, co kojarzę, to te drugie też zawsze w Ikei określane były jako szczury, tyle że mniejsze. Będę w sobotę w Ikei, to może jakiegoś zakupię.

ale te szczurcie świetnie pozują  

halo halo  co tam slychac u Was?
 co tam slychac u Was?

co tam slychac u Was?
 co tam slychac u Was?ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Hanka, prosimy o jakąś aktualizację, zarówno słowną jak i zdjęciową  .
. 
Wpadniesz na gg ?
?

.
. Wpadniesz na gg
 ?
?- 
				Hanka&Medyk
Może dziś uda nam się zrobić w końcu zdejmowaną górę, to coś powrzucam.
Póki co leżę sobie w łóżku i dogorywam, byle się wyleczyć do poniedziałku, bo lecę do UK w delegację :/

Póki co leżę sobie w łóżku i dogorywam, byle się wyleczyć do poniedziałku, bo lecę do UK w delegację :/
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka

Nie.. no Gustaw to rodowodowy chyba;)??
Sliczne Panny, wycałować w brzucholki

Sliczne Panny, wycałować w brzucholki

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- 
				Hanka&Medyk
Wrzucę jeszcze dziś ostatnie zdjęcia dziewczyn oraz fotki z wystawy szczurów + targów. Stoisko JR Farmu miało tak genialny asortyment, że aż musiałam zrobić fotki 

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka

No nareszcie  !
!

!
!- 
				Hanka&Medyk
Ehh, niestety - sprzątanie chłopakom i dziewczynom przeciągnęło się na tyle, że nie dam już rady nic napisać... Jeszcze jutro dokończę obróbkę zdjęć z targów w Łodzi i wrzucę.
Niestety zdjęć szczurasów z wystawy nie będzie, bo nie miałam filtru polaryzacyjnego na obiektywie (nie kupiliśmy w końcu ) i zamiast szczurów widać odbicia lamp z oświetlenia hali wystawowej w transporterach.
 ) i zamiast szczurów widać odbicia lamp z oświetlenia hali wystawowej w transporterach.

Niestety zdjęć szczurasów z wystawy nie będzie, bo nie miałam filtru polaryzacyjnego na obiektywie (nie kupiliśmy w końcu
 ) i zamiast szczurów widać odbicia lamp z oświetlenia hali wystawowej w transporterach.
 ) i zamiast szczurów widać odbicia lamp z oświetlenia hali wystawowej w transporterach.[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka

oj tam cos pewnie widac , wrzucaj jak chociaz kawalek widac 

- 
				Hanka&Medyk
Nasze paskudy w prawie wykończonej klatce  Szczególnym zainteresowaniem cieszyła się drabinka.
 Szczególnym zainteresowaniem cieszyła się drabinka.

Parę zdjęć z targów i wystawy szczurów.

Zdjęcia ze stoiska JR Farm

Parę zdjęć z targów i wystawy szczurów.

Zdjęcia ze stoiska JR Farm

Hanka , a mozesz jakas look ogolny klatki , strasznie jej jestem ciekawa .

- 
				Hanka&Medyk
Ostatni etap budowy klatki masz tu: http://szczury.org/viewtopic.php?f=18&t ... 10#p339595
Pierwszy mój post o budowie (w tym samym temacie): http://szczury.org/viewtopic.php?f=18&t ... 10#p327691
Łańcuch od drabinki już ucięty. Niestety nadal zbieramy się do zrobienia drzwiczek już niedługo...
 już niedługo...
Przypuszczam, że zawiesimy jeszcze ze dwa sznury jutowe do wspinaczki, ale najpierw sprawdzę jak z miejscem.
W następnej kolejności zrobimy zwierzakom plac zabaw na wybieg. Coś na kształt tych placyków zabaw dla papug.

Pierwszy mój post o budowie (w tym samym temacie): http://szczury.org/viewtopic.php?f=18&t ... 10#p327691
Łańcuch od drabinki już ucięty. Niestety nadal zbieramy się do zrobienia drzwiczek
 już niedługo...
 już niedługo...Przypuszczam, że zawiesimy jeszcze ze dwa sznury jutowe do wspinaczki, ale najpierw sprawdzę jak z miejscem.
W następnej kolejności zrobimy zwierzakom plac zabaw na wybieg. Coś na kształt tych placyków zabaw dla papug.

Jasne  . Klatka, wybieg i te rzeczy są bardzo istotne, ale ja bardzo niecierpliwie czekam na o Wilku mowę…
 . Klatka, wybieg i te rzeczy są bardzo istotne, ale ja bardzo niecierpliwie czekam na o Wilku mowę… 

. Klatka, wybieg i te rzeczy są bardzo istotne, ale ja bardzo niecierpliwie czekam na o Wilku mowę…
- 
				Hanka&Medyk
Zdjęcia już mam obrobione, ale jeszcze muszę wrzucić na serwer i forum. Dziś wieczorem powinno już COŚ być 
Póki co Wilk mieszka w swojej klatce, postawionej na odległość > długość łapki, a dziewczyny na niego fukają zza swoich krat. Nie wygląda to najlepiej, bo Gienka się go boi, a Dziunia przejawia instynkty terytorialne nawet na neutralnym gruncie...

Póki co Wilk mieszka w swojej klatce, postawionej na odległość > długość łapki, a dziewczyny na niego fukają zza swoich krat. Nie wygląda to najlepiej, bo Gienka się go boi, a Dziunia przejawia instynkty terytorialne nawet na neutralnym gruncie...