Moje słodziachne panienki - Punia i Lili

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
kwiatlotosu1982

Re: Moje słodziachne panienki - Punia i Lili

Post autor: kwiatlotosu1982 »

dzięki :D
paskudki wybiegały się po pokoju. najfajniej było na łóżku - musiałam zdjąć całą pościel :)
Obrazek
Obrazek
niebieski szczur na niebieskim kocu. ciężko mi było coś z nadmiarem niebieskiego zrobić i w końcu zostawiłam fotkę tak jak jest :D
Obrazek
oczywiście zadbały o to, żeby mamcia nie nudziła się, jak one będą już smacznie spały.. zostawiły pełno bobków tu i ówdzie i ja zamiast iść spać (bo rano jadę w sprawie pracy) to teraz sprzątam ich kupki.. a na koszulce którą dziś zdjęłam z balkonu mam plamę z siuśków ::) o losie.. pocieszam się, że to tylko siusiu maluszków, a nie gaz bojowy skunksa :-X psiknę perfumami i ujdzie :P na szczęście koszulka jest czarna a plamka na boku :)
Szczurza mama :)
LiliObrazekPuniaObrazek
Awatar użytkownika
kwiatlotosu1982

Post autor: kwiatlotosu1982 »

ooo dawno mnie nie było :P i coraz mniej będę tu wchodziła :( mam pracę i jak się wyrobię w tygodniu, to posiedzę na forum. a jak nie - to tylko w weekendy tu czasem zerknę.
dobra - chciałam wam pokazać wyczyn Puni - wyłam zaskoczona, że coś takiego umie! teraz muszę na nią uważać jeszcze bardziej.. przepraszam za jakość, ale nagrałam komórką. wiedziałam, że Punia zrobi to jeszcze raz więc zaczaiłam się ;)

http://www.youtube.com/watch?v=OaHfBoFIzLs

jakość parszywa, ale chciałam uchwycić to na szybko.. Punia oczywiście na szczycie zrobiła minkę 'ojej, ale jak mam zejść? pomocy!" no to odłożyłam telefon i pobiegłam ratować brzdąca... a Lilka jak to Lilka - próbowała naśladować siostrzyczkę, wspięła się nieporadnie na górę do tego żółtego domku, ale na szczęście wyżej już nie.
teraz ta półka (niegdyś kwietnik) stoi daleko od ściany, ale dziewczynki moga nadal na nią wchodzić. teraz pilnuję, żeby nie wspinały się aby za wysoko :) jakoś nie mam ochoty na zdejmowanie ich z karnisza...
buziaki dla szczurzych mam i tatusiów :)
Szczurza mama :)
LiliObrazekPuniaObrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

hehehe : "strzał w 10" z iscie szczurzą gracją :D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”