Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dziś z Rubim byliśmy u weterynarza bo krzywi główkę na prawa stronę. :/
Na początku poczytałam na forum o czym to może świadczyć i mina mi zrzedła. Z tego co zauważyłam to z czasem coraz bardziej krzywił, dlatego zdecydowaliśmy się na wizytę.
Pani doktor powiedziała, ze prawdopodobnie to wylew:/ tylko dziwne bo młodziutki jest. ale tez może być zapalenie ucha wewnętrznego. Rubi dostał antybiotyki. Na razie chce zatrzymać pogłębianie skrzywiania główki.
Zobaczymy co będzie dalej. Jakie będą efekty.
Nie za bardzo wiem czego się spodziewać. Czy przygotować się na najgorsze?:(
Ze mną: Tigerek, Rubi, Dyzio i Zyzio, Kubuś
[*]Pchełka,Dzina,Rasti
Już wiemy jak ich rozpoznać:) jeden ma jaśniejsze futerko i jest bardziej łakomy 7
Nadeszła chwila aby chłopaki pochwalili się swoim lokum:)
Jeszcze nie jest do końca umeblowane, brakuje tarasików ( będzie pleksi) i rur pcv ale na razie brak nam funduszy
A tu chłopaki zbierają http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=23320
No to tak wygląda bez umeblowania:
w tle susza się hamaczki i norki:)
A tak w części umeblowane:
Chłopaków nie ma na zdjęciach bo śpią w norkach na samej gorze
Ze mną: Tigerek, Rubi, Dyzio i Zyzio, Kubuś
[*]Pchełka,Dzina,Rasti
Ależ rozmaitości tam mają ! Bardzo mi się podoba.
Trochę bardziej przydałoby się zagospodarować część środkową, bo się przestrzeń marnuje, ale rozumiem, że na to przyjdzie czas po zebraniu funduszy ? A pod sufitem, pod hamakami to papiloty ?
Uszatki są piękne!! A klatka faktycznie bardzo ciekawa
Mizianko dla ogonków
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila