Chyba pluszowe. Takie ' puszyste ' xd. Ale ja jestem pomocna..
moje dwa uszate ogony <:3)~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Krejzoolek
Re: Moje dwa bąble. > Dusia i Kiki. =]
A ja się tam znam .
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Niezłą kolekcje WSZYSTKIEGO zrobiły sobie Twoje dziewczyny, gospodarne jakie! Właściwie, to strach zaglądać za/pod szafę... Chyba czasem lepiej nie wiedzieć
.
Śliczne ogonki!
Śliczne ogonki!
Pomocna, pomocna dziękuję!
jak się moje szczury spodobają to zapraszam na bazarek - jest jedno zdjęcie, ale ceny jeszcze nie ma - ustalana będzie przez tatę (...bo to takie jakby barzy jego...
)i zaniżana przeze mnie
-> http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=24725
No moje aż takich kolekcji nie mają, tylko to co ostatnio znalazłam w ich kartonowej wierzy to: kulka turkusowej wełny, mnóstwo papierków od cukierków i inne, zgoda na wyjazd którą szukałam i szukałam
oczywiście masa jedzenia, kolby i ciasteczka które suszyły się na kaloryferze, orzechy, przez chwilę jabłko i taka folia aluminiowa ze styropianem którą pokryta była ściana za kaloryferem by ciepło nie uciekało - ale pierdoły już część pięknie rozszarpały
Więc Twoich na pewno nie pobiją 
No moje aż takich kolekcji nie mają, tylko to co ostatnio znalazłam w ich kartonowej wierzy to: kulka turkusowej wełny, mnóstwo papierków od cukierków i inne, zgoda na wyjazd którą szukałam i szukałam
- Krejzoolek
No.Ale to nawet jeszcze nie wszystko.Nie mam jak tam posprzątać bo jest to pod taką większą i ledwo stojącą szafą.
Niedługo ajk bd. remonty to przekonam się co tam jeszcze jest . Te zdjęcia co dałam to początek szafy a tam jest jeszcze tego głębiej.. Ja w szafie mam dziure więc to wszystko se przeniosły co się w niej znajdowało. Najgorsza jest utrata dobrego zamknięcia rowera.
Ale co poradzić..
- Krejzoolek
A tak po za tematem jak robicie te no tak jakby w ramkach że ktoś pisał.?
Znając życie to łatwe,ale ja jak zwykle nie wiem.
Przy poscie, ktory chcesz zactowac jest strzalka w prawo, uzywasz jej i kasujesz to co Cie nie interesuje. Lub w czasie kiedy piszesz nowego posta na gorze masz "Quote". Pamietaj, ze na koncu cytatu musisz go zamknac.
Przyklad:
Przyklad:
Krejzoolek pisze:A tak po za tematem jak robicie te no tak jakby w ramkach że ktoś pisał.?Znając życie to łatwe,ale ja jak zwykle nie wiem.
![]()
Kod: Zaznacz cały
[quote="Krejzoolek"]A tak po za tematem jak robicie te no tak jakby w ramkach że ktoś pisał.? :-\ Znając życie to łatwe,ale ja jak zwykle nie wiem. :-X [/quote]Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.
Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O, też mas ikeowe szczury. 
A panienki są śliczne, cudownie razem śpią.
A panienki są śliczne, cudownie razem śpią.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

- Krejzoolek
[quote="Zyzia"]Przy poscie, ktory chcesz zactowac jest strzalka w prawo, uzywasz jej i kasujesz to co Cie nie interesuje. Lub w czasie kiedy piszesz nowego posta na gorze masz "Quote". Pamietaj, ze na koncu cytatu musisz go zamknac.
Zyzia dziekuje. !

Zyzia dziekuje. !
- Krejzoolek
Ja sobie poćwiczę.Zyzia pisze:Przy poscie, ktory chcesz zactowac jest strzalka w prawo, uzywasz jej i kasujesz to co Cie nie interesuje. Lub w czasie kiedy piszesz nowego posta na gorze masz "Quote". Pamietaj, ze na koncu cytatu musisz go zamknac.
- Krejzoolek
Hm. może moja rodzinka sie powiekszy. 
Krejzoolek pisze:Hm. może moja rodzinka sie powiekszy.
a czy ja bym mogla ładnie poprosic o zdjęcia Twoich panienek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- Krejzoolek
a nie ma sprawy.
Tylko jakieś znajde lub zrobię. 
Hehe, co do Ikeowych szczurow, to mam dziwne przeczucie, ze popyt na nie nakrecily nasze nieszczesne fora szczurze;)))
A panienki złodziejki
Szczególnie spodobal mi się ten wieszak od lalki?:)
A panienki złodziejki
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- Krejzoolek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa3 ... 39c21.html - genialne, prawie jak z tej galerii http://photo.net/photodb/folder?folder_id=545092 
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf