Gucio i Niusek

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
zocha

Re: Gucio i Niusek

Post autor: zocha »

karol90 pisze:Po drugie jestem przyjacielem szczurków ( lecz jak widać myślisz inaczej,no cóż ludzie są różni i mają różne poglądy).
To prawda ludzie są różni i nie chce Cię osądzać. Tylko zastanawia mnie po prostu to wszystko. Mówisz, że jesteś przyjacielem szczurków, tylko ja nadal nie rozumiem czemu masz jednego szczura. Czemu jeżeli już bywasz od jakiegoś czasu na forum nie zaadoptowałeś szczurków? Kupiłeś jednego mimo, że wcześniej miałeś problemy z łączeniem. Czy nie łatwiej byłoby od razu przygarnąć dwa?
karol90 pisze:Prosił by o jedno wytłumaczenie co takiego jest w SKLEPACH ZOOLOGICZNYCH ?? Bo jakoś każdy tu pisze tylko nie ze sklepu, a konkretnego wytłumaczenia brak.
Konkretów jest dużo, wystarczy trochę poczytać i zastanowić się czy warto kupować kolejne ogonki w zoologach i czy na pewno ratujemy im tym życie. Astry napisała kilka powodów, resztę informacji jak będzie Ci się chciało znajdziesz na forum.
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”