[Kraków/PL] zabiedzony syjam, samiec. ktoś go pokocha?

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
aneczkaa

Re: [Kraków/PL] zabiedzony syjam, samiec. ktoś go pokocha?

Post autor: aneczkaa »

Jestem pewna, że u obu miałby wspaniały dom :D trzymam kciuki za chłopca :D
Kwasia

Post autor: Kwasia »

Napisałam pw...chętnie damy mu dom i przyjaciela łagodnego ......w Krakowie
Awatar użytkownika
KITEgirl
Numer GG: 491855
Kontakt:

Post autor: KITEgirl »

jako osoba nowa na forum prawdopodobnie będziesz musiała zostać sprawdzona
Kwasia

Post autor: Kwasia »

Nie za bardzo się tu potrafię poruszać jeszcze m, nie przeszła mi pw do szczurzycy (podałam tam mój telefon ) ani nie załaczają mi się zdjęcia . Mam 34 lata i wraz z 12 letnim synem od początku roku zakochaliśmy się w szczurach ,> do tej pory byli dwaj bracia ale jednego straciliśmy i chcemy któremuś pomóc. Nie wiem jak jeszcze sprawdzacie nowe osoby , możńa nas nawet opdwiedzić mieszkamy w Krakowie. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

idzie PMka do ciebie Kwasia
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

szczurek zostaje u mnie, a kapturka, którego mam na dt weźmie Dimitria :D dziękuję! :-*
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Kwasia pisze:Nie za bardzo się tu potrafię poruszać jeszcze m, nie przeszła mi pw do szczurzycy (podałam tam mój telefon ) ani nie załaczają mi się zdjęcia . Mam 34 lata i wraz z 12 letnim synem od początku roku zakochaliśmy się w szczurach ,> do tej pory byli dwaj bracia ale jednego straciliśmy i chcemy któremuś pomóc. Nie wiem jak jeszcze sprawdzacie nowe osoby , możńa nas nawet opdwiedzić mieszkamy w Krakowie. Pozdrawiam
Jesli adresat pw sie nie zaloguje, to pw bedzie w "do wysłania" . Po zalogowaniu i zajrzeniu w skrzynkę przez adresata, zmieni sie na "wysłane".
Zdjęć nie załączamy , ale tu http://szczury.org/viewtopic.php?f=26&t=28539 jest poradnik, jak wrzucac fotki. W dziale Testy można tez sobie pocwiczyc takie wrzucanie fotek.

Klauduska zapewne podała Ci już jak wyglądają sprawy przedadopcyjne :)

W przypadku tego szczurka zapewne chodziło tez o opiekuna doświadczonego, jesli chodzi o oswojenie czy zauważenie choroby- szczurek ma pewnie bagaż doświadczeń.

Obecnie jest dużo różnych ogonów do adopcji, więc na pewno jakiś sie znajdzie. A na razie zapraszamy do czytania, używania szukajki i zagladania gdzie się da ;D

Ten temat w takim razie zamykam.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”