Nawet nie wiedziałam, że to od nas tak blisko się dzieje. Kierowałam się tylko tym co kiedyś w tv usłyszałam
 Nawet nie wiedziałam, że to od nas tak blisko się dzieje. Kierowałam się tylko tym co kiedyś w tv usłyszałam 
Tylko czekać, aż w Pl się to zmieni..
Faktycznie..śmiecimy

Moderator: Junior Moderator

Testowałaś, że wyrażasz taka opinię? Na forum wiele osób tą karmę testowało i jak najbardziej opinie są pozytywne. Póki co jedyną NEGATYWNĄ opinią jest Twoja opinia. Myślisz, że świeże owoce z marketu są lepszej jakości? Albo nawet od chłopa z targu? Gdybyście wiedzieli jakim syfem oni pryskają te owoce to nigdy w życiu byście ich nie zjedli...Sysa pisze:Przeczytałam nieco pobieżnie, przyznaję, ale jedna rzecz rzuciła mi się w oczy.
Ja na pewno nie polecam żadnego Vitapolu. Premium line to pic na wodę. Owoce kiepskiej jakości.
Zdecydowanie wolę XtraVital.
 Mieszkam w zagłębiu owocowo-warzywnym Polski, moi dziadkowie kiedyś mieli sad, więc wiem jak to hasa.
 Mieszkam w zagłębiu owocowo-warzywnym Polski, moi dziadkowie kiedyś mieli sad, więc wiem jak to hasa.  Myślę, że nie ma potrzeby kierować się uprzedzeniem do tej firmy, bo kiedyś jej produkty były syfiaste. Fakt pozostałe produkty są do bani jednak premium line jest ok, może być dodatkiem do lepszej karmy. Moim zdaniem firma wzięła się za siebie i idą w dobrym kierunku i nie należy od razu skreślać nowych produktów. Takim podejściem nigdy się do niczego nie dojdzie i nie spróbuje nowych rzeczy. Mówiąc cały czas "polskie jest be" popadamy w rutynę, nie uważasz? A owoce w tej karmie są jak najbardziej ok, na jakiej podstawie określasz, że są złej jakości? Dla mnie one niewiele się różnią od VL rat nature... nawet skład jest bogatszy niż w VL rat nature. Myślę, że ja jako osoba, która hoduje szczury już od prawie 10 lat jest w stanie wystawić obiektywną opinię danej karmy, a uwierz mi moje szczury przetestowały chyba wszystkie najlepszych firm od mega drogiego beaphar care +, XtraVital, poprzez Uczty szczura, Timę Tattimę, VL rat nature, rat complete aż po supreme science selective rat... robiłam też własne mieszanki dla szczurów... więc myślę, że jako osoba doświadczona mogę wystawić opinię nowości na rynku jaką jest vitapol premium line.
 Myślę, że nie ma potrzeby kierować się uprzedzeniem do tej firmy, bo kiedyś jej produkty były syfiaste. Fakt pozostałe produkty są do bani jednak premium line jest ok, może być dodatkiem do lepszej karmy. Moim zdaniem firma wzięła się za siebie i idą w dobrym kierunku i nie należy od razu skreślać nowych produktów. Takim podejściem nigdy się do niczego nie dojdzie i nie spróbuje nowych rzeczy. Mówiąc cały czas "polskie jest be" popadamy w rutynę, nie uważasz? A owoce w tej karmie są jak najbardziej ok, na jakiej podstawie określasz, że są złej jakości? Dla mnie one niewiele się różnią od VL rat nature... nawet skład jest bogatszy niż w VL rat nature. Myślę, że ja jako osoba, która hoduje szczury już od prawie 10 lat jest w stanie wystawić obiektywną opinię danej karmy, a uwierz mi moje szczury przetestowały chyba wszystkie najlepszych firm od mega drogiego beaphar care +, XtraVital, poprzez Uczty szczura, Timę Tattimę, VL rat nature, rat complete aż po supreme science selective rat... robiłam też własne mieszanki dla szczurów... więc myślę, że jako osoba doświadczona mogę wystawić opinię nowości na rynku jaką jest vitapol premium line.