Klatka RAJ !!!
[szczecin] 4 miesięczna dziewczynka szuka DS
Moderator: Junior Moderator
Re: [szczecin] 4 miesięczna dziewczynka szuka DS
Właśnie odebrałam klatke. Jest MEGA wielka
. Jestem zaskoczona myślałam, że aż tak ogromna nie bedzie
. Postaram się kupić dziś ten lakier, ale nie obiecuje, jutro mam egzaminy i nie wiem czy zdąże
.
Klatka RAJ !!!
Klatka RAJ !!!
No raj, raj, ale transportu ani widu ani słychu
ame jak długo możesz czekać?
ame jak długo możesz czekać?
Mój bazarek na allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6820856 -> dzieciowy;)
Na drugim forum jest kilka osób, które jeżdżą na trasie Szczecin-Poznań, a mataforgana Poznań-Łódź, spróbujcie do nich napisać i zapytać kiedy będą jechały i czy ew. mogą dać DT w Poznaniu na kilka dni.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
a mogła bym prosić o fotkę bo te na forum nie chcą się wyświetlić;/ Pozdrawiam
Biało - czarna kapturka Azja [*]
Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka
Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka