[Kielce]Oddam szczurki w dobre ręce/ PILNE DT!
Moderator: Junior Moderator
- 
				Katarzyna1991
Re: [Kielce]Oddam szczurki w dobre ręce
Trafił się Wam tak piękny miot, że za jakiś czas na pewno pójdą 

Kurcze piękności ale nistety od dzisiaj koniec doszczurzania no chyba, że będzie większa klatka  .
.

.
.Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']

- szalooonaxD
Przepraszam za tak długą nieobecność  Szczurki rosną szybko, bandziorują ile wlezie
 Szczurki rosną szybko, bandziorują ile wlezie  klatki mi pękają w szwach od fikołków
 klatki mi pękają w szwach od fikołków  w końcu 16 szczurków to niemała rodzinka
 w końcu 16 szczurków to niemała rodzinka  2 szczurcie husky znalazły szczęśliwy domek, 2 może zostaną u mnie bo mam wystarczającą ilość miejsca
 2 szczurcie husky znalazły szczęśliwy domek, 2 może zostaną u mnie bo mam wystarczającą ilość miejsca  jedna ta beżowa kruszynka (na zdjęciu młodszych szczurci, to ta w środku) i druga ślicznotka husky z podbitym oczkiem (tak naprawdę nie ma podbitego, ale między prawym oczkiem a uchem ma bliznę, która prawdopodobnie powstała bo ugryzieniu lub udrapaniu przez matkę, chociaż stawiam na to pierwsze bo ranka była dość głęboka). Szczurki są wesolutkie, wszystkie wyprzytulane i wymiziane
 jedna ta beżowa kruszynka (na zdjęciu młodszych szczurci, to ta w środku) i druga ślicznotka husky z podbitym oczkiem (tak naprawdę nie ma podbitego, ale między prawym oczkiem a uchem ma bliznę, która prawdopodobnie powstała bo ugryzieniu lub udrapaniu przez matkę, chociaż stawiam na to pierwsze bo ranka była dość głęboka). Szczurki są wesolutkie, wszystkie wyprzytulane i wymiziane  straszne oblizywacze paluchów
 straszne oblizywacze paluchów  największa rozrywką jest bieganie w strasznie skrzypiącym kółku, szczególnie po północy, kiedy kładę się spać
 największa rozrywką jest bieganie w strasznie skrzypiącym kółku, szczególnie po północy, kiedy kładę się spać  przegrzebki małe właśnie nurkują w trocinach i szukają jedzonka, które przed chwila tam porozrzucały
 przegrzebki małe właśnie nurkują w trocinach i szukają jedzonka, które przed chwila tam porozrzucały  Zdjęcia niedługo, jak tylko uda mi sie je wszystkie uchwycić
 Zdjęcia niedługo, jak tylko uda mi sie je wszystkie uchwycić 

Szczurki rosną szybko, bandziorują ile wlezie
 Szczurki rosną szybko, bandziorują ile wlezie  klatki mi pękają w szwach od fikołków
 klatki mi pękają w szwach od fikołków  w końcu 16 szczurków to niemała rodzinka
 w końcu 16 szczurków to niemała rodzinka  2 szczurcie husky znalazły szczęśliwy domek, 2 może zostaną u mnie bo mam wystarczającą ilość miejsca
 2 szczurcie husky znalazły szczęśliwy domek, 2 może zostaną u mnie bo mam wystarczającą ilość miejsca  jedna ta beżowa kruszynka (na zdjęciu młodszych szczurci, to ta w środku) i druga ślicznotka husky z podbitym oczkiem (tak naprawdę nie ma podbitego, ale między prawym oczkiem a uchem ma bliznę, która prawdopodobnie powstała bo ugryzieniu lub udrapaniu przez matkę, chociaż stawiam na to pierwsze bo ranka była dość głęboka). Szczurki są wesolutkie, wszystkie wyprzytulane i wymiziane
 jedna ta beżowa kruszynka (na zdjęciu młodszych szczurci, to ta w środku) i druga ślicznotka husky z podbitym oczkiem (tak naprawdę nie ma podbitego, ale między prawym oczkiem a uchem ma bliznę, która prawdopodobnie powstała bo ugryzieniu lub udrapaniu przez matkę, chociaż stawiam na to pierwsze bo ranka była dość głęboka). Szczurki są wesolutkie, wszystkie wyprzytulane i wymiziane  straszne oblizywacze paluchów
 straszne oblizywacze paluchów  największa rozrywką jest bieganie w strasznie skrzypiącym kółku, szczególnie po północy, kiedy kładę się spać
 największa rozrywką jest bieganie w strasznie skrzypiącym kółku, szczególnie po północy, kiedy kładę się spać  przegrzebki małe właśnie nurkują w trocinach i szukają jedzonka, które przed chwila tam porozrzucały
 przegrzebki małe właśnie nurkują w trocinach i szukają jedzonka, które przed chwila tam porozrzucały  Zdjęcia niedługo, jak tylko uda mi sie je wszystkie uchwycić
 Zdjęcia niedługo, jak tylko uda mi sie je wszystkie uchwycić 
Zdjęcia zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia  .
.

.
.Jogi Leon Julian Galaxy Gold

Podpisuję się :]Marzka95 pisze:Zdjęcia zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia.
Co do ewentualnego "mojego" maleństwa na 100% wiedzieć będę w poniedziałek.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust nasz temacik
 nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
 nasz temacik
 nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
No co za piękności, niech kluchy zdrowo rosną  

Czekamy na nową dostawę zdjęć

Czekamy na nową dostawę zdjęć

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) 
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]

Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Oj... bo tam pojadę i sama porobię zdjęcia ;p

nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

nasz temacik
 nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
ojej.. ja bym chciała małą samiczkę husky... tylko do Krakowa kawałek... oby znalazły domki, są takie cudne *-*

Nie tak daleko, na pewno znalazłby się transport. Nie na takie odległości ludzie znajdują ;] Ja moje dzieciątka obecne mam z Łodzi, a w niedzielę przyjeżdża do mnie maleństwo z Brzegu, więc wszystko do załatwienia jest :]souris pisze:ojej.. ja bym chciała małą samiczkę husky... tylko do Krakowa kawałek... oby znalazły domki, są takie cudne *-*
 nasz temacik

nasz temacik
- last.drop.of.blood
Z Kielc do Krakowa ja mogę dać transport. 

Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487

-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
Zostały jeszcze jakieś czarne chłopaszki ? Chyba powiększę miot o jednego czarnucha  

Czekamy na nowe zdjęcia i nowe informacje 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) 

Hmm pisałam do właścicielki tematu na gg, ale cisza, a jest dostępna :/

nasz temacik

nasz temacik
last.drop.of.blood - faktycznie pisałaś ;P w sumie mnie by nawet termin pasował.. ale czy właścicielka zechce tyle czekać i czy wciąż ma do oddania tę samiczkę...
ogólnie też mam już jedną ogoniastą z Warszawy

ogólnie też mam już jedną ogoniastą z Warszawy

- szalooonaxD
Witam wszystkich serdecznie. Przepraszam za tak długą przerwę ale rozłożyło mnie totalnie, zapalenie migdałków. Właśnie zaczynam robić zdjęcia maluchów i zaraz je wstawię. Jeśli chodzi o transport to do Krakowa mogę je dowieźć bez problemu, ale tylko w soboty.