kurcze, ciekawe te nity są...

Moderator: Junior Moderator
Tak, ona to wiążeczekoladkaa pisze:figoifagot- mam pytanie, czy w tym filmiku z psim legowiskiem, to ta dziewczyna zawiązuje to, prawda?![]()
o dzięki za podpowiedźBlackRat pisze:Tak, ona to wiążeczekoladkaa pisze:figoifagot- mam pytanie, czy w tym filmiku z psim legowiskiem, to ta dziewczyna zawiązuje to, prawda?![]()
Moje dziewczynki uwielbiają właśnie podwójne hamaczki (potrójnych jeszcze nie szyłam, ale może się skuszę), i ponoć szczurki z SPSu, którym jakiś czas temu też uszyłam hamaczki również uwielbiły sobie właśnie podwójneczekoladkaa pisze:o dzięki za podpowiedźBlackRat pisze:Tak, ona to wiążeczekoladkaa pisze:figoifagot- mam pytanie, czy w tym filmiku z psim legowiskiem, to ta dziewczyna zawiązuje to, prawda?![]()
kurcze, ciekawe te nity są...bo tak się domyślałam.... zrobiłam mojej ten hamak potrójny i jest kochany w klatce
nawet mała z niego nie chce wychodzić
ten potrójny jak się go powiesi, to dotyka dna klatki u nas. tyle że mojego zmodyfikowałam trochę i w tylnej części środkowego pięterka wycięłam dziurkę, żeby można było przechodzić z dołu do góryBlackRat pisze:Moje dziewczynki uwielbiają właśnie podwójne hamaczki (potrójnych jeszcze nie szyłam, ale może się skuszę), i ponoć szczurki z SPSu, którym jakiś czas temu też uszyłam hamaczki również uwielbiły sobie właśnie podwójne![]()
i sprzedasz!emi2410 pisze:Pomysły są super.Na pewno z któregoś skorzystam.
Ten wątek na ratforum też jest super, ja w zeszłym tygodniu szyłam moim gałgankom ten tunel 4-drożny, tylko zrobiłam jeszcze jedno wyście na górze pośrodku. Fajna zabawka, bo nadaje się zarówno do klatki jak i na wybiegsaszenka pisze:Znalazłam jeszcze coś takiego http://www.ratforum.com/showthread.php? ... ccessories
Gdybym zamiast masy polarów i innych szmatek miała kasę, to bym zamówiła u dziewczyn, a tak muszę sama szyć