I znów przepraszam za kiepską jakość...
 I znów przepraszam za kiepską jakość...Jak się najlepiej śpi? Jeden na drugim...

Moderator: Junior Moderator

Jest wieeeeelka
 Jest wieeeeelka  I jest super
 I jest super  I już widzę, że mam za mało wyposażenia ;P
 I już widzę, że mam za mało wyposażenia ;P 

hehehe
 hehehe   
  maluchy będą miały gdzie brykać
 maluchy będą miały gdzie brykać  super!!
 super!!

Gałąź chcę wymienić na większą, domek się zmieni na większy też, dojdzie w przyszłości jeszcze lina do wspinaczek. Ale na dzień dzisiejszy królestwo chłopców wygląda tak :
 Gałąź chcę wymienić na większą, domek się zmieni na większy też, dojdzie w przyszłości jeszcze lina do wspinaczek. Ale na dzień dzisiejszy królestwo chłopców wygląda tak :

Maluchy nikną w tej przestrzeni
 Maluchy nikną w tej przestrzeni 

tyle tam przeroznosci, hamakodomek pierwsza klasa
 tyle tam przeroznosci, hamakodomek pierwsza klasa   No napracowalas sie kochana
 No napracowalas sie kochana   bardzo sie cieszę ze Moje chłopaki taka wille maja
  bardzo sie cieszę ze Moje chłopaki taka wille maja   babcia jest uzna jak nie wiem
 babcia jest uzna jak nie wiem  
 alez mi sie zrymowalo
  alez mi sie zrymowalo  

No i warto było
 No i warto było 

ale nie przejmuj się ja też wchodzę w dział adopcji i napatrzeć się nie mogę. Z chęcią bym wzięła małego Dumbo ale chyba by mnie chłopak z domu wyrzucił heheheheh
 ale nie przejmuj się ja też wchodzę w dział adopcji i napatrzeć się nie mogę. Z chęcią bym wzięła małego Dumbo ale chyba by mnie chłopak z domu wyrzucił heheheheh   mi sie jednak marzy taki szaroniebieski
 mi sie jednak marzy taki szaroniebieski