Inne zwierzaki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- 
				BartO
Inne zwierzaki
Ja tez mam jamnika (lizoka strasznego) nazywa sie tez Max a oprocz tego doszedl rowniez Anakin - szczurek , a mialem papuzki i rybki 

Inne zwierzaki
hmm... moj jaminek (tak, wlasnie taka pisownie mam na mysli  ) jest bardzo wylewny... doslownie...  :twisted:  :twisted:  :twisted:
) jest bardzo wylewny... doslownie...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

) jest bardzo wylewny... doslownie...  :twisted:  :twisted:  :twisted:
) jest bardzo wylewny... doslownie...  :twisted:  :twisted:  :twisted:Inne zwierzaki
mam sunię -Czikę.
miałam:
*stada kotów*świnkę morską
*chomiki
*białą myszkę
*2 psy
*królicę
*bojownika
latem hodowałam pająka za oknem(nawet go dokarmiałam), narazie go jeszcze nie widać, ciekawe czy przeżył zimę....

miałam:
*stada kotów*świnkę morską
*chomiki
*białą myszkę
*2 psy
*królicę
*bojownika
latem hodowałam pająka za oknem(nawet go dokarmiałam), narazie go jeszcze nie widać, ciekawe czy przeżył zimę....
w domu szaleją --> Czika (psica), i ogoniaste: Brązowa, Nika, Lilith,Dara i Tavi
gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....

gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
Inne zwierzaki
przez moj dom przewinelo sie duuuzo zwierzat ale teraz sa tylko  2 szczuraski i pies beju(labrador) w planie mam kupno myszki:)) no i kiedys fertki:)))

pozdrawiam
Kasia - szczurki:Golum&Zgredek i myszka:Stuart

- 
				Wiedzma
Inne zwierzaki
No to ja oprócz szczurka (Fifki) mam dwa psy Sare-mieszaniec Wyzła Niemieckiego i Dobermana i Nestora-Pit Bull'a no i dwuch braci niestety...

Inne zwierzaki
A ja mam :
3 szczury
Psa(Bajka)
KOta(Fillipa)
rybki i to wszystko

3 szczury
Psa(Bajka)
KOta(Fillipa)
rybki i to wszystko

- 
				RATtamahatta
Inne zwierzaki
miałam: (łącznie)
ok.20 chomików-najwiecej chyba 9 na raz
3 myszki
3 szczury
swinke morska
setki rybek
zabe
slimaka
2dzdzownice(serio-mialam wtedy 9 lat i nawet spulchnialam im ziemie)
psa
zółwia wodnego ...i to CHYBA wszystko...
teraz mam:
drugiego psa-jantara
4 szczury-fetke,ati,hektora,bazyla
aksolotla-jabberwocky
rybki-???
slimaki w akwarium aksolotla(szuwarka,szuwarka juniora,szuwarka łokietka,szuwarka wielkiego,szuwarka karola 3-no co mnoza sie szybko a ja nie mam inwencji do imion

ok.20 chomików-najwiecej chyba 9 na raz
3 myszki
3 szczury
swinke morska
setki rybek
zabe
slimaka
2dzdzownice(serio-mialam wtedy 9 lat i nawet spulchnialam im ziemie)
psa
zółwia wodnego ...i to CHYBA wszystko...
teraz mam:
drugiego psa-jantara
4 szczury-fetke,ati,hektora,bazyla
aksolotla-jabberwocky
rybki-???
slimaki w akwarium aksolotla(szuwarka,szuwarka juniora,szuwarka łokietka,szuwarka wielkiego,szuwarka karola 3-no co mnoza sie szybko a ja nie mam inwencji do imion
Inne zwierzaki
ja musze dodac ze do mojego psiaka i 2 grubych ogonkow  dolaczyl sliczny maly Stuart(myszka)

pozdrawiam

- 
				Emilka
Inne zwierzaki
oprocz szczuzycy mam w domu jeszcze
-uroczego kundelka Gucia
-dwie kotki dachowe Szkaradke i Maje
- dwie papuzki faliste Zefira i Szo
-czarna myszke FiFi

-uroczego kundelka Gucia
-dwie kotki dachowe Szkaradke i Maje
- dwie papuzki faliste Zefira i Szo
-czarna myszke FiFi
Inne zwierzaki
napisze o tych co sa obecnie,wczesniej byly tez inne,ale niestety-kazdy kiedys umiera..:(Mam od jakiegos czasu zasade,ze biore tylko takie zwierzaki,ktore potrzebuja ratunku,ale wsrod mojego zwierzynca sa i takie "z dawnych czasow"czyli"kupne",ale wiekszosc"rescued".Obecnie sa to:
pies15113-letni owczarek szetlandzki(jak ktos nie wie to przypomina mniej wiecej takiego mniejszego collie:) Bimon
2 papuzki faliste-Mała i Gigant
nimfa-Gwizdek
2 panowie myszy:) w posdeszlym juz wieku:-Nero-czarny i Bruno-brunatny
i oczywiscie 2 szczurzyce-Gaja(albinosek) i Maja (czarna z bialym brzuszkiem i lapkami)
z racji tego,ze wlasciwie mam 2 domy;)a na pewno w weekendy:) to napisze co ma moja Milosc:)
6 rybek( w tym jedna uratowana,porzucona w sklepie spozywczym w sloiku!!!!)
szczurzyca Tosia(Antonina)-husky:)zabrana z domu,gdzie jej nie leczyli ..ale juz wyleczona:)straszny rozrabiaka:)

pies15113-letni owczarek szetlandzki(jak ktos nie wie to przypomina mniej wiecej takiego mniejszego collie:) Bimon
2 papuzki faliste-Mała i Gigant
nimfa-Gwizdek
2 panowie myszy:) w posdeszlym juz wieku:-Nero-czarny i Bruno-brunatny
i oczywiscie 2 szczurzyce-Gaja(albinosek) i Maja (czarna z bialym brzuszkiem i lapkami)
z racji tego,ze wlasciwie mam 2 domy;)a na pewno w weekendy:) to napisze co ma moja Milosc:)
6 rybek( w tym jedna uratowana,porzucona w sklepie spozywczym w sloiku!!!!)
szczurzyca Tosia(Antonina)-husky:)zabrana z domu,gdzie jej nie leczyli ..ale juz wyleczona:)straszny rozrabiaka:)
zostaly tylko koty i papugi....
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl

[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
Inne zwierzaki
2 szczurasy Coma i Igg  <-- spontaniczny zakup
  <-- spontaniczny zakup 
13 letni piesa Scooby - podroba spaniela <- odrzucony przez matke
3 zolwie czerwonolice - Theo, Tytka i Franek <- wyrzucone z domu
papuga nimfa - Joka (obecnie z biegunka buu) <- znajda
 buu) <- znajda
7 ptasznikow, 5 kupionych od hodowcy, 1 dostalam w prezencie i jednego uratowalam ze sklepu gdzie byl trzymany w masakrycznych warunkach ze az bylam w stanie przeplacic.. zeby bylo smiesznie lapalam go w sklepie sama bo obsluga sie go bala.. i ci ludzie sprzedaja takie zwierzeta :/

<-- spontaniczny zakup
  <-- spontaniczny zakup 
13 letni piesa Scooby - podroba spaniela <- odrzucony przez matke
3 zolwie czerwonolice - Theo, Tytka i Franek <- wyrzucone z domu
papuga nimfa - Joka (obecnie z biegunka
 buu) <- znajda
 buu) <- znajda7 ptasznikow, 5 kupionych od hodowcy, 1 dostalam w prezencie i jednego uratowalam ze sklepu gdzie byl trzymany w masakrycznych warunkach ze az bylam w stanie przeplacic.. zeby bylo smiesznie lapalam go w sklepie sama bo obsluga sie go bala.. i ci ludzie sprzedaja takie zwierzeta :/
Inne zwierzaki
Do grona zwierzakow (piesek, szczurek - malutko ich  ) dolaczyl kotek
 ) dolaczyl kotek  Kotek nie ma imienia, ale jest slodki i straszny z niego lobuziak
 Kotek nie ma imienia, ale jest slodki i straszny z niego lobuziak  Caly czarny tylko troszke bialego pod brzusiem
 Caly czarny tylko troszke bialego pod brzusiem  Przyjazny jest (bawi sie z moim psem no i z nami) i rowniez straszny z niego maruda! Jak cos mu sie nie pododba to sam do siebie miauczy
 Przyjazny jest (bawi sie z moim psem no i z nami) i rowniez straszny z niego maruda! Jak cos mu sie nie pododba to sam do siebie miauczy  Do mojego pokoju nie jest wpuszczany ze wzgledu na szczura
 Do mojego pokoju nie jest wpuszczany ze wzgledu na szczura  )
)

) dolaczyl kotek
 ) dolaczyl kotek  Kotek nie ma imienia, ale jest slodki i straszny z niego lobuziak
 Kotek nie ma imienia, ale jest slodki i straszny z niego lobuziak  Caly czarny tylko troszke bialego pod brzusiem
 Caly czarny tylko troszke bialego pod brzusiem  Przyjazny jest (bawi sie z moim psem no i z nami) i rowniez straszny z niego maruda! Jak cos mu sie nie pododba to sam do siebie miauczy
 Przyjazny jest (bawi sie z moim psem no i z nami) i rowniez straszny z niego maruda! Jak cos mu sie nie pododba to sam do siebie miauczy  Do mojego pokoju nie jest wpuszczany ze wzgledu na szczura
 Do mojego pokoju nie jest wpuszczany ze wzgledu na szczura  )
)Amantium Irae Amoris Integratio Est...

Inne zwierzaki
Ja posiadam 
:arrow: dwa szczurki Ziomka i Brusa
:arrow: psa rasy bokser Tysona
:arrow: kotke Tequile
:arrow: swinke morska Kike

:arrow: dwa szczurki Ziomka i Brusa
:arrow: psa rasy bokser Tysona
:arrow: kotke Tequile
:arrow: swinke morska Kike
Inne zwierzaki
a ja posiadam:
- 4 koty ( Kasia,Mycha.Łatka,Kicia)
-5psów ( Spike,Saba,Era,Delta i Mezo)
- 5 szczurów ( Shadow,Clio,Supra,Tynia i Pepsi)
1511 królik ( Szymek)
1511 myszoskoczek ( Zuzula)
1511 bojownik ( Bojownik)

- 4 koty ( Kasia,Mycha.Łatka,Kicia)
-5psów ( Spike,Saba,Era,Delta i Mezo)
- 5 szczurów ( Shadow,Clio,Supra,Tynia i Pepsi)
1511 królik ( Szymek)
1511 myszoskoczek ( Zuzula)
1511 bojownik ( Bojownik)

- 
				axeOutkast
Inne zwierzaki
ja mam jeszcze kota (totalnego swira) - o slodkim imieniu - FURIA:) poza tym mialam krabika - ale juz mieszka gdzie indziej - musialam zrobic miejsce na szczurka, mam jeszcze dwa pajaki, rybki - no i tyle - zazwyczaj wiecej bylo u mnie zwierzakow - a teraz tak biednie.

...::Companhia Pernas Pro Ar::...