Wucias... My 3 też trzymamy kciukii zaciskamy piąstki z Cookie.
Pomysł z butelką jest świetny, a może na tej poduszce elektrycznej ją położyć? Podłożyć folię (skoro siusia pod siebie), szmatki (stary ręcznik?).... wtedy temperatura będzie w miarę stała i odpadnie wymiane butelek co godzinę.
Trzymajcie się dzielnie!!
Cookie!!! Zbieraj sie do życia Malutka!! Tyle masz jeszcze do przeżycia!!!...
[SCHORZENIA NEUROLOGICZNE] chyba umiera
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
Cookie zmarła na moich rękach 10 lutego 2006 o godz. 00:27
Cookie - szczurcia
Ares i Szanta - psy rasy Alaskan Malamut
-------------------------------------------------
Cookie będzie miała dzieci!
Ares i Szanta - psy rasy Alaskan Malamut
-------------------------------------------------
Cookie będzie miała dzieci!
Boshe tak mi przykro... ahhh nie mam nawet slow... Cookie mam nadzieje ze ganiasz sie juz z Kapuniem i chrupiecie razem dropsy...
[']['][']
[']['][']
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Boshe... tak myslalam o Was...
Biedne malenstwo... niech spoczywa w spokoju... [']['][']
Biedne malenstwo... niech spoczywa w spokoju... [']['][']

wlasnie przeczytałem temat poleciala mi łza [*]
cały czas jednak miałam nadzieję, ze ze szczurkiem będzie wszystko OK. Powiem jedno, dla Twojego pocieszenia, wszyscy tutaj na forum ( no prawie) wiemy co to za okropny ból, ale myslę, ze po drugiej stronie tęczy jest mu równie dobrze jak u Ciebie, już nie cierpi. Pamiętam jak to było z moim Wacławem :-( trzymaj sie, jestesmy z Tobą [*]
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy