.Pierwszy raz słyszę
 .Pierwszy raz słyszę   .
 .Moderator: Junior Moderator

.Pierwszy raz słyszę
 .Pierwszy raz słyszę   .
 .
 Carly
 Carly   Przylepka
 Przylepka  Chico
 Chico  Rajka, Sky , Łatka, Pulpi
 Rajka, Sky , Łatka, Pulpi .Na forum o królikach była jakaś notka ,że nie wolno ich używac dla zajęczaków i gryzoni ....Sorki
 .Na forum o królikach była jakaś notka ,że nie wolno ich używac dla zajęczaków i gryzoni ....Sorki   .
 .

Carly
 Carly   Przylepka
 Przylepka  Chico
 Chico  Rajka, Sky , Łatka, Pulpi
 Rajka, Sky , Łatka, Pulpi bo to co jest w jego klatce od razu je i nie chcem go narazić na niebezpieczeństwo .Ale o dziwo mebli,kabli nie gryzie tylko w klatce kuweta nadgryziona miska tak samo maty też ....A zawsze ma miche pełną żąrełka.Mam nadzieje ,że uda się przy szczurze ten żwirek zastosować
 bo to co jest w jego klatce od razu je i nie chcem go narazić na niebezpieczeństwo .Ale o dziwo mebli,kabli nie gryzie tylko w klatce kuweta nadgryziona miska tak samo maty też ....A zawsze ma miche pełną żąrełka.Mam nadzieje ,że uda się przy szczurze ten żwirek zastosować  .Dzięki.
 .Dzięki.
 .Ale zobaczymy czy Nana będzie go jadła czy nie .
 .Ale zobaczymy czy Nana będzie go jadła czy nie .

Co do trocin Chipsi, ja szczerze za nimi nie przepadam. Są małe, takie ścinki bardziej. Zapach utrzymuje się, to fakt, ale potem mieszając z zapachem moczu średnio to pachnie. Nie wypadają najgorzej, ale znam lepsze wiórki.Agusta pisze:Dziś kupiłam w Kauflandzie Chipsi Plus Green Apple - wiórki/trociny. Wzięłam na próbę. Czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć?
Mam jeszcze pytanie czy żwirek drzewny z drzewa sosnowego i świerkowego nie jest niebezpieczny dla szczurka?
Bo wiem że trociny sosnowe mogą wywołać alergię lub być trujące, natomiast nie wiem jak ma się to do żwirku...?

u mnie to tylko fruwało w powietrzu bo szczury tunele kopały. ciągle trzeba było sprzątać dookoła klatki. użyłam raz. też jabłkowy. fakt, na początku fajnie pachnie ale potem już niezbyt. wolę żwirekAgusta pisze:Dziś kupiłam w Kauflandzie Chipsi Plus Green Apple - wiórki/trociny. Wzięłam na próbę. Czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć?