Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Anka.
- Kontakt:
Re: Kapturzaki, Dzikusie i Niedźwiedzica Polarna
Ale mądre spojrzenie, i ten śliczny pyszczek, wspaniałe
tak. Zenusia jest rewelacyjna.
Od chwili, gdy zobaczylam to zdjecie, chodzi za mną myśl, że przydałoby się zrobić drzewo genealogiczne Czapeczników na którym na najwyższym miejscu byłby ten wlaśnie wizerunek
(Niestety; ja tego zrobić nie umiem, bo co prawda znalazłam w necie jakiś program do produkcji takich drzew, ale on się nie nadaje; nie ma ktoś czegoś takiego
)

Od chwili, gdy zobaczylam to zdjecie, chodzi za mną myśl, że przydałoby się zrobić drzewo genealogiczne Czapeczników na którym na najwyższym miejscu byłby ten wlaśnie wizerunek

(Niestety; ja tego zrobić nie umiem, bo co prawda znalazłam w necie jakiś program do produkcji takich drzew, ale on się nie nadaje; nie ma ktoś czegoś takiego

odmienna http://www.moikrewni.pl albo http://www.myheritage.com, sama od dłuższego czasu jestem w trakcie tworzenia drzewa genealogicznego swojej rodziny i te dwie stronki są pomocne, a do tego bardzo łatwe w obsłudze.
o! Super Naixinka! To jest bardzo fajne
. I można robić w częściach a potem połączyć. Mam nadzieję, że to merch zainteresuje 

moge dac materialy , sama nie zrobie , z wiekiem jestem coraz wiekszy antytalent do obslugi programow 

Wszystkiego Najlepszego dla Dorotki I innych D Maluchow
No właśnie, jeszcze w tym temacie nie było życzeń.
Więc Dorotko - żyj nam długo i zdrowiuśko
A jaki prezent dostała jubilatka?
Więc Dorotko - żyj nam długo i zdrowiuśko

A jaki prezent dostała jubilatka?
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Na razie pol jajka , ide do sklepu co mam kupic ?
Szampana, oczywiście 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Śliczne te Twoje potworki
Głaskanko proszę dla wszystkich

Głaskanko proszę dla wszystkich

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Merch no przedstawiaj ,przedstawiaj
Ciekawam 

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
No zapraszam do tematu miotow 
Ta myszka , jeszcze nie wiem jak ma na imie ani jaki ma kolor zostaje z nami
. Imie bedzie miala na G . Generalnie chlopak z miotu G mial miec na imie Gabriel, jedyny problem , ze z miotu G planuje zostawic wiecej niz jednego chlopaka- zakochalam sie w calym miocie !

Ta myszka , jeszcze nie wiem jak ma na imie ani jaki ma kolor zostaje z nami

On się robi coraz bardziej srebrzysty 

Odnośnie drzewka genealogicznego czapeczników. Jeśli nikt sie tym jeszcze nie zajął, to ja chętnie sie pobawie
Część danych sama znajde, a później będe sie domagać o uzupełnienie
Małe wiszące stworzonko cudowne

Część danych sama znajde, a później będe sie domagać o uzupełnienie

Małe wiszące stworzonko cudowne

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp