Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zalbi prawdę ci mówi triamese: brudny nosek, lekko lub bardziej zakapturzony lub tylko z paskiem na grzbiecie, te znaczenie może znikać i sie pojawiać . Taki opis wyczytałam gdzieś w necie
Dziękować za zachwyty, niebiesciaki po tatusiu rosną mamuśki sie powoli uspakajają i zwłaszcza Fruti zaczyna sie już bawić z niebieskimi i dzieciakami śmiesznie wygląda to moje białe bydle rozkładane przez własne dziecko na łopatki
Ostatnio zmieniony ndz mar 29, 2009 4:14 pm przez Dorotka96, łącznie zmieniany 1 raz.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Tak wiec z dniem dzisiejszym wszystkie dzieci sa juz w domkach.
Z nami zostały dwie samiczki Suzuki (Suzi) i Yamaha (Yami)
Stadko sie dogaduje , czasami tylko słychać pranie czyjegoś tyłka w otchłaniach pościeli
Właśnie skończyłam przemeblowanie i dziewczyny maja dla siebie cala klatkę, czego wszystkie jeszcze nie odkryły bo śpią leniwce
dzisiejszy poranny wybieg:
Nina mnie wczoraj natchnęła basenikiem dziękuje bardzo, pozwoliłam sobie zgapić Ninowy pomysł i uraczyłam moje paskudki ciepłą woda z marchewka.Byl to ich pierwszy raz w życiu i to całkiem udany
Mała Suzi uraczyła mnie nader pięknym widokiem prób nurkowania w centymetrze wody
niebiesciaki tez nie pogardzily zamoczeniem lapek
bialaski wywaliły swoje eleganckie brudne tyłeczki najdalej od wody
po kąpieli wymacaliśmy brzuszki
i zasnely moje ogonki kochane
dziękuje za ochy i achy, panienki sie kłaniają
dwie zarazki zostały z nami , reszta jest już w domkach. Wczoraj ostatni chłopiec pojechał do domku i nowego braciszka