Oby im się poszczęściło i zmiękczyły czyjeś serce

Moderator: Junior Moderator
Zgodnie siedząol. pisze:Ależ rozczulające tymczasowiczki ! I one tak zgodnie na kolanach ?
Oby im się poszczęściło i zmiękczyły czyjeś serce
Preferowane razem, ale pojedynczo też oddam, bo że tak powiem, nie są nierozłączneBabli pisze:Domków to pewnie tylko razem szukają..?Rrruudee
A pozwolę sobie podziekowac jako dumna ciociaJessica pisze:że przekochane nie wątpię ale sa wprost prześlicznehttp://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02595.jpg
Trzeba było nawrzeszczeć, powiedzieć jak ja to sobie w ogóle wyobrażam, że one się kochają i są nierozłączne!Sysa pisze:Preferowane razem, ale pojedynczo też oddam, bo że tak powiem, nie są nierozłączneBabli pisze:Domków to pewnie tylko razem szukają..?Rrruudee
Nawet teraz siedzą w dwóch róznych kątach i się myją
![]()
Tak kłamać w obliczu tak dobrego domku dla rudości pięknej? Nie mogłam.Babli pisze: Trzeba było nawrzeszczeć, powiedzieć jak ja to sobie w ogóle wyobrażam, że one się kochają i są nierozłączne!Teraz mnie kusi rude.
A trzeba byłoSysa pisze:Tak kłamać w obliczu tak dobrego domku dla rudości pięknej? Nie mogłam.Babli pisze: Trzeba było nawrzeszczeć, powiedzieć jak ja to sobie w ogóle wyobrażam, że one się kochają i są nierozłączne!Teraz mnie kusi rude.
Pracuj, pracuj BabliśBabli pisze: A trzeba było. Bo teraz będę musiała zapracować na uznanie mej matki...
Weź rudą to każda przekroczy limit o jednego szczuraBabli pisze:A ja do limitu 8 i co teraz?