Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ja swoje ganiam i dominuję za karę kiedy próbują kopać. Uczą się że nie wolno ... przynajmniej mi kwiatków nie niszczą . Nie pozwoliłabym na takie zachowanie
Może jakieś uczulenie na ogonku ? Patrz czy schodzi albo rośnie.
No ja miętę poświęciłam Ale zrobię imdigging boxa i już.
ogonek przemywałam ale nie schodziło.Mam nadzieję, że przejdzie,będę obserwować i jakby co to pójdę do weta w poniedziałek.
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko wątek bazarek
za TM: Sammy[*]
Dziewczyny, ogonek wrócił do właściwego stanu bez plam Już wczoraj nie było śladu po plamkach Nie mam pojęcia co to było. Albo uczulenie takie dziwne, albo faktycznie czymś go wybrudził
Daciuniaa pewnie, że chcę:D:D
Chłopcy są rewelacyjni, rozrabiają, uwielbiami na tą Fantastyczną Czwórkę patrzyć Dziś postaram się wrzucić nowe zdjęcia
Jenka wiewi ile ty chcesz tych ogonów? : D Nie za dużo na raz? A zdjęcia wstawię do mnie jakoś jutro, bo dziś już mi się nie chce. Cieszę się, że plamy zniknęły Moje maleńkie dostały najwyraźniej alergii na trociny bo zaczęły kichać a jak zmieniłam dziś na papier to trochę się unormowały Mam nadzieję, że im przejdzie...
Daciuniaa dwaj panowie którzy dziś przyszli to tymczasy
Przynajmniej takie jest założenie
Są cudni, śliczni i miziaści
Czyli to jednak nie było przeziębienie tylko alergia? No proszę Dlatego ja od początku używam żwirku a nie trocin
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko wątek bazarek
za TM: Sammy[*]
Teraz miałam te wałeczki, ale też kichały... W końcu zmieniłam na papier po wyczerpaniu innych możliwości i chyba działa... Przynajmniej mam taką nadzieję. Jeszcze za wcześnie żeby ocenić...
Ja tymczasów nie łączę nigdy ze stadem, bo szkoda zachodu - miesiąc łączenia, a za chwilę jadą do nowych domów Poza tym często mają coś przywleczone (pasożyty albo choroby) i warto zachować kwarantannę.