Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
sssouzie
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: sssouzie »

no właśnie się nie wzorowała, bo do mnie nikt w kolejce do miłości nie stoi.

no dobra, żeby nie było, żem sierotka.
do mnie w kolejce stoją (za)ciepłe kluchy. a ja takowych niestety jako MĘŻCZYZN wymarzonych nie określam :-\
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

A ja mam jedno oko umalowane inaczej a drugie inaczej ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
sssouzie
Kontakt:

Ivcia pisze: Wręcz przeciwnie, prości, że aż boli. (...)
Zachowuje się jak chorągiewka na wietrze. Uwierz mi, to męczące.

prostota chyba dobra rzecz. tylko te zmienne wiatry...a mówiło się, że kobieta zmienną jest...
tu żadne instrukcje potrzebne nie są Ivciu...jeśli razem być macie, to trzeba samemu walczyć i znaleźć odpowiednią drogę.
podręczniki miłości nie dadzą. i wiedzy chyba też nie.kiedyś w rękę mi wpadła książka dla mężczyzn, jak zrozumieć kobiety, i czego one naprawdę chcą...ręce mi opadły. tak samo jak szczena.
oj, nie, albo ja kobietą nie jestem, albo ten pan nie zna kobiet
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Ivcia pisze:Właściwie Cegiełko... Przydałaby mi się raczej instrukcja obsługi mojego TŻ.
Resztę mam w nosie. Zawsze zdawało mi się, że tacy trudni to oni nie są.
Wręcz przeciwnie, prości, że aż boli. Jednak mojego nie potrafię zrozumieć od dłuższego czasu.
Zachowuje się jak chorągiewka na wietrze. Uwierz mi, to męczące.
Ivciu, najpierw trzeba popracować nad samym sobą, a dopiero po tym nad facetem, bo inaczej może być jeszcze gorzej. Sama próbuję ze wszystkich sił być obojętna w chwilach grozy z mym Sz. i nawet jest trochę lepiej, ponieważ już tak się nie złości.

sssouzie pisze:no właśnie się nie wzorowała, bo do mnie nikt w kolejce do miłości nie stoi.

no dobra, żeby nie było, żem sierotka.
do mnie w kolejce stoją (za)ciepłe kluchy. a ja takowych niestety jako MĘŻCZYZN wymarzonych nie określam :-\
Nie oceniaj dnia przed zachodem słońca.
Moja ciocia zawsze śmiała się z takiego jednego, bluzgała w jego obecności na niego, bo uważała, że jest głupi i za bardzo się do niej "lepi". Teraz jest szczęśliwą matką i żoną (od 20 lat) właśnie tego faceta czyli mojego wujka ;)
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

sssouzie pisze: podręczniki miłości nie dadzą. i wiedzy chyba też nie.
Zależy jeszcze jakie podręczniki. Otóż te o których wspomniałam wcześniej radzą jak żyć w harmonii z samym sobą, więc pomóc pomogą, oczywiście jeżeli się tego chce i wierzy się we własne możliwości.
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Ja się już tak zmieniłam, że chyba bardziej nie można.
...ale nieee... Mało! Bo ja powinnam się poświęcić* i przeprowadzić się z nim do tego cholernego Białego Stolca!
Mnie chyba szlag jasny trafi, krew nagła zaleje i pioruny siarczyste, ogniste...!
No dajcie spokój JA MAM SIĘ POŚWIĘCIĆ DLA NIEGO! A on dla mnie co takiego zrobił?
Jak na razie to ciągle ja muszę ustępować. Mam dość tej manipulacji.
Kobieta też człowiek i do powiedzenia coś mieć musi.

*on użył dokładnie takiego słowa, jako kolejnego argumentu w kłótni
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Że sie tak wtrącę .... Jezeli ktokolwiek każe Ci lub proponuje sie poświęcic dla niego ... Mam jedną radę . Kopnij tego pana w d... ę .
Bo potem będziesz sie musiała poświęcać całe zycie i będziesz tylko wysłuchiwać zażaleń . Osobiście też mnie coś trafia , jak słyszę o takich facetach ( a sam facetem też jestem) .
I nikt nigdy nie zmieni sie po ślubie . Nie wierzcie w takie bajki .

Życzę duzo miłosci i długich szczęśliwych związków !!!!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Ivciu, mi właściwie nie o zmianę chodzi tylko o... zajęcie się sobą i zadbanie o własne potrzeby.
Skoro on Cię stawia przed takim wyborem to bardzo nieładnie, zwłaszcza, że to Ty masz się poświęcać*.
A ciekawe jakby zareagował gdybyś go poprosiła o jego poświęcenie? Jakby się poczuł gdyby postawiono go przed takim ultimatum? Niektórzy czasami nie liczą się z uczuciami i zdaniem innych. Strasznie mnie to wkurza.

* o takie rzeczy się nie prosi.
sssouzie
Kontakt:

też jestem tego zdania. mogę się postarać zmienić jeśli wiem i widzę, że np. jestem maniakalnie zazdrosna. poćwiczę, spróbuję się zmienić. dla własnego dobra.
harmonia...polega na ustępstwach z obydwu stron. i nie tylko on ma ustępować. i nie tylko ona.
dlatego czekam.
bo chyba trzeba najpierw poznać siebie, by móc się sobą dzielić..
ej tam, to grypa mąci w głowie i stawia koślawe znaczenia ::)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Ale własnie bardzo mądrze mówisz , souzie , więc ta grypa Ci tak nie mąci :)
A ja jak na razie odstawiam zakochanie sie na bok . Bo mam duzo własnych kłopotów , żeby sie martwić "czy moja druga połowa mnie kocha?" . Ktoś sobie poradził z czymś takim ?
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
sssouzie
Kontakt:

dziękuje Paulu czy Julianie za miłe słowa :D
chodzi mi raczej o to, że z budową zdań coś mi ostatnio nie idzie ;)
za długie i w końcu się robi niepojętny wąż słów ::) ;D
sssouzie
Kontakt:

no właśnie, mogę sobie jakoś skrócić Twój nick, bo ciut za długo mi się pisze :D jakieś pod podpowiedzi? ;D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Mozesz choćby pisać Paul . Na imię mam Pawel , ale jakiś Paweł tutaj jest , więc nie będziemy mieszac :)

btw , szykuję sie mentalnie do przerobienia pokoju na szczurowy , żeby mogły latac jak Twoje . Ale pewnie najpierw trzeba bedzie poczekac aż Florka (labinka ) wyleczy przeziebienie . No i jak sobvie radzisz , jak np. musisz wyjśc na chwilę albo spieszysz sie do szkoły ? Siedzą w klatce jak jestes w szkole ?
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Rhenata

Post autor: Rhenata »

ja się ze swoim dziubasem już siedem lat docieramy, ostatnio dosyć mocno a teraz mamy się poprawić oboje, tylko czy dziubas tez sie poprawi na tyle mocno żeby to było zauważalne na co dzień a nie tylko od święta? czy ja się poprawie?..no już się poprawiam, już nie jęczę :P
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

ogonowa pisze:zna ktoś jakieś piosenki o uciekaniu? szukam na przedstawienie, ale nic sensownego nie mogę znaleźć. :/
Ale jakimś konkretnym uciekaniu? Czy ogólnej ucieczce? ;) ;D

Tabu- Uciekam http://www.youtube.com/watch?v=_yrKk-Ow0cw
Rezystencja- Uciekam http://w958.wrzuta.pl/audio/1vEmNgslApB ... _-_uciekam

To tak dosłownie o ucieczce :)

jej, już tak poodmieniałam to słowo w myśli, że przestaję rozumieć co oznacza ;)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”