Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
no właśnie nie jest to przekręt roku bo całkiem szybko został zdemaskowany kiedy dziecko dopadnie się kompa takie są skutki i nie mowie tu o wieku, mowie o psychice( żeby młodsi nie czuli się urażeni, bo znam wiele dzieciaków co maja poukładane pod sufitem a wyjątki jak ten zdarzają się niestety często nawet wśród dorosłych )
Myslę , że skoro wczesniej wykazywał sie jakims rozumkiem , to teraz by napisał jako Gonzales . I nawet zmyslił , że mu uciekł na balkon i spadł . Nie wklejał by zdjeć rtg (bo po co ), tylko napisał jak jest.
Niektórzy ludzie sami z siebie boją się przyznać i kłamią. Mój Sz. taki był, ale go oduczyłam tego.
Cholera, temat jest w dziale "Odeszły", a jeżeli ten szczurek... matko jedyna...
Dobra, idę się nałykać "przyspieszaczy snu" byle o tym nie myśleć...
No już łykłam i zaczyna mnie powoli irytować zachowanie tego chłopaka. Jeżeli stało się coś szczurkowi to on POWINIEN zachować się jak człowiek a nie jak jakieś baranisko! To my, istoty logicznie (?) myślące jesteśmy odpowiedzialni za naszych pupili! Kuźwa, czy to tak trudno zrozumieć?! Mała, krucha i bezbronna istota możliwe, że straciła życie przez tego barana! Kuźwa, wybaczcie, ale nie mogę tego znieść. Cholera... miejmy nadzieję, że on to wszystko zmyślił...
Mianseryna to największe i przestarzale gó*** za przeproszeniem, niedouczeni lekarze to przepisuje niestety, dla twojego dobra Cegiełko nie bierz tego błagam!
Zolsana jest mocna i to po jednej tabletce,10-15 minut i cie nie ma, jest specjalnie na sen a nie jak antydepresant