Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Smutnik :(
To pewnie sphinxy były.
Fuzzy, zwłaszcza młode, zazwyczaj mają najwięcej meszku właśnie na pyszczkach.
Od kilku dni kiepsko sie czuje
Od kilku dni kiepsko sie czuje

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Niech mu ziemia lekką będzie... [*]
Co za popieprzony rok...

Co za popieprzony rok...
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
mojej siostrze zaginal pies- uciekl z ogrodu 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Ściur mnie znowu dziabnął 

Mnie za to po łokciu Frutka gryzie...
Nie opczajam tego...
Nie opczajam tego...

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Nie lubię piątków. Naprawdę.
I nie lubię, kiedy ktoś się odzywa raz na ruski rok tylko po to, żeby powiedzieć, iż odezwie się później. Cudownie.
I nie lubię, kiedy ktoś się odzywa raz na ruski rok tylko po to, żeby powiedzieć, iż odezwie się później. Cudownie.
Jest piątek wieczór, a ja zamiast się bawić siedzę w domu bo mi facet popsuł humor :/
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Mu ma nastroszone futerko..podkichuje mi..i w sumie to raczej nic strasznego, a ja się boję..jak zawsze

...czyż nie dobija się koni...?
Biedna ta moja Odinka... Ciągle coś... 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
JUż się cieszyłam, że do stada mojego dołaczył roczny Szekspir i nic nie popsuje mi umoru, ale sie okazało, że mój facet się wpakował w kłopoty :/ I najprawdopodobniej przez to mogę mieć też ja.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Się mi chłop poturbował, no 

kregoslup mi peka

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje