RattaAna, zdechly szczur to Agusia która w wieku 10,5 tygodnia zaczyna dominować 5 miesięczne Tuti i Fruti i wykazuje zadatki na Alfę stada
Tak, Agusia nie tylko duża jest, ma okrągłe boczki kiedy sie rozciąga , mięciutkie futerko i niewinne oczka..tak Agusia jest aniołkiem....tylko ze nadszedł ten moment którego sie wszyscy obawialiśmy, którego z napięciem i trwoga wyczekiwałam, ten straszny moment kiedy to ujawnił sie spryt naszej niewinnej Agusi....i dorosła do
tego

moje dziecko...moja miłość i duma.nauczyła sie schodzić z łóżka!
teraz biega sobie pelna szczescia i odurzona nowoscia, eksplorujac nieodkryte , dziewicze tereny.a ja sie zastanawiam czy kupic wyzsze lozko? zabudowac komputer,naprawic szafe i zatkac wszystkie dziury? gdzie schowac tony kabli? Jakimi magicznymi metodami uchronić moje drogocenne przedmioty, przed tym małym Indianą Jones... pokój niewielki jest a jakże szczelnie zapełniony wartością materialná
Teraz dziecina zwiedza szafe.. wiec idę pozbawić ja tej nieopisanej przyjemności
minute potem...
no i proszę, pudło ze śrubkami zrzucone z wysokości ponad dwóch metrów...uff nie otworzylo sie..dooooobre pudło, grzeczne pudło...
moje zarazki jak zawsze nie zawiodły i ziewy odstawiły eleganckie