My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rhenata

Re: My little girls

Post autor: Rhenata »

ostało sie dokładnie 6 małych zarazków ;D
a oto najmniejsze z zarazków ;D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Ależ pięknoty!
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_4225.jpg
ale jesteś śliczna!
jejkuuuu. obok szczurka american blue z uszkami dumbo, moim wymarzonym jest wlasnie taaaki!
przesliczne malenstwo. prosze intensywnie ode mnie wycalowac!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Słodziaki prześliczne , aż można pozazdrościć ! :) A te ich błogie minki...
Wycałować i wypieścić proszę , z góry na dół :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Rhenata

Dzieci wypieszczone i wycałowane, dziękujemy ;D
Dopadłam szkarady z waga, niestety dwie spały i zostaną zważone potem bo nie miałam serca wyrywać ich z paszczy morfeusza ;)

6 tyg/6 dni
170 g Suzi,

5 miesiecy
324 g Fruti,

10 TYG.
334 g Freyja, 338 g Agusia
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
odmienna

Post autor: odmienna »

Uff, takie śliczne te pluszaki, że aż trudno uwierzyć, że nie są ze sklepu z przytulankami…. ;D
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_4167.jpg NUUURA!

Heheh sliczne zwierzaczki.. az sie nie moge napatrzec. Szkoda ze moje nie sa takie grzeczne ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Rhenata

to dopiero jest nur ;D
Obrazek
trochę miłych mordek i zdechłego szczura...
ObrazekObrazekObrazek

a także ...moje szczury są zdecydowanie mistrzami ziewu...sami zobaczcie...
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek i to tylko wczoraj ::)
Obrazek
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

"zdechły" szczur świetny :D któż to taki?
wszystkie foty udane, sama się gębula śmieje przy oglądaniu :) ciekawe, że większość szczurów ziewa właśnie z łapką wyciągniętą do przodu;
widok łowiącego ciura sprawił, że chyba dziś zaserwuję moim babkom basen, zobaczymy jak się będzie podobało!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Rany jak tyś nazbierała tyle ziewów? Normalnie nie mogę. A ja tak bym chciała upolować choć jednego. Ziewający szczur wygląda przezabawnie.
A to wyciąganie łapki, to nie tylko u szczurów. Koty też tak robią i inne zwierzaki.
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

u kota widziałam (bo mieszkała kiedyś z nami kotka Luna), a u psów to raczej dwie łapy, takie rozciąganie po spaniu; u szczurków właśnie zazwyczaj jedna łapinka (przynajmniej u moich) :)

nadrabiam zaległości i zaglądam na wcześniejsze strony, a tu tyle fantastycznych, rozbrajających fot!!!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Rhenata

RattaAna, zdechly szczur to Agusia która w wieku 10,5 tygodnia zaczyna dominować 5 miesięczne Tuti i Fruti i wykazuje zadatki na Alfę stada ;D

Tak, Agusia nie tylko duża jest, ma okrągłe boczki kiedy sie rozciąga , mięciutkie futerko i niewinne oczka..tak Agusia jest aniołkiem....tylko ze nadszedł ten moment którego sie wszyscy obawialiśmy, którego z napięciem i trwoga wyczekiwałam, ten straszny moment kiedy to ujawnił sie spryt naszej niewinnej Agusi....i dorosła do
tego ::)
Obrazek
moje dziecko...moja miłość i duma.nauczyła sie schodzić z łóżka! :-\
teraz biega sobie pelna szczescia i odurzona nowoscia, eksplorujac nieodkryte , dziewicze tereny.a ja sie zastanawiam czy kupic wyzsze lozko? zabudowac komputer,naprawic szafe i zatkac wszystkie dziury? gdzie schowac tony kabli? Jakimi magicznymi metodami uchronić moje drogocenne przedmioty, przed tym małym Indianą Jones... pokój niewielki jest a jakże szczelnie zapełniony wartością materialná
Teraz dziecina zwiedza szafe.. wiec idę pozbawić ja tej nieopisanej przyjemności ;D

minute potem...

no i proszę, pudło ze śrubkami zrzucone z wysokości ponad dwóch metrów...uff nie otworzylo sie..dooooobre pudło, grzeczne pudło...

moje zarazki jak zawsze nie zawiodły i ziewy odstawiły eleganckie 8)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2009 10:35 pm przez Rhenata, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
maua_czarna

Post autor: maua_czarna »

Im wiecej takich zdjec wstawiasz, tym bardziej nie moge sie nadziwic, jak to mozliwe :D
Fotoszop! :D

/ EDIT
Przepraszam za tego fotoszopa, o ja glupia! Zapytalam Szalasa, jak Ty robisz takie zdjecia.
A on zdradzil mi sekret, powiedzial, ze...masz częstoziewusie :D
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
Rhenata

a już zdradzam tajemnice licznych ziewów ;D
jak tylko wracam z pracy to biorę aparat i idę sie witać z zarazami a ze śpią i znudzone są prze mocno światem zewnętrznym to zaczynają ziewać nagminnie i na przemian, ot co i tylko tyle. żaden foto a tym bardziej szop ;)
za jakiś czas chyba zrobię wystawę ziewów ;D i będę licytować je na rzecz jakiś biednych szczurasow :D lub coś w tym stylu

edit/ no nie no czestoziewusie,hehehe dobre, dobre
ja zaczynam myśleć ze mam zanudzacze

edit2/..pozostaje mi nazwę albumu zmienić w photobuckecie ;D dziękować za nowy tytuł

edit3/ no i nie umiem zmienić tej nazwy albumu, nie wim gdzie i jak :(
Obrazek
Awatar użytkownika
maua_czarna

Post autor: maua_czarna »

Mam nadzieje, ze ktos Ci pomoze to zrobic, Szalas bedzie bowiem dumny :D

Edyta/ Wchodzac w konkretny album mam u gory cos takiego jak "organize". Klikajac to wlazi na nowa strone i jest m.in. polecenie "rename" ;)
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”