Sysiątka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Babli

Re: Sysiątka

Post autor: Babli »

Super! ;D Pojadą razem, ja się zmobilizowałam i błyszczy mi pokój. :P Życzę dziewuszkom dużo szczęścia w nowym domku. :-*
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

wspaniale,że pojadą razem :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Dziewuszki w nowym domu czują się świetnie.

W naszym domu do stada dołaczyła Fibi SunRat's. Mój wymarzony niebieściak russian blue. Mała jest wesoła, towarzyska, kochana. Cudo. Siedzi na razie w jednej kaltce z Bąblem, w czwartek będziemy ją łaczyć z resztą stada. Bąbel ja oczywiście wyprzytulał, wydeptał i wylizał. Mamy nadzieję, że wprowadzi ja do stada, tak jak wprowadził Essie.
Tu kilka zdjęc:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
U Taty pod włosami:
Obrazek
Zainteresowanie stada nowym lokatorem:
Obrazek

7 lipca Laura, Idzia i Beza kończą umownie rok! :D
Babli

Jeej! Pozdrowienia od siostry! ;D

Śliczna jest! :-*
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Co za śliczności! Piękna, szara kreseczka :)http://s486.photobucket.com/albums/rr22 ... C02656.jpg schrupać! :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Uwielbiam niebieściaki :D
Śliczna mała, jaki słodki krótki nosek ma :-*
http://s486.photobucket.com/albums/rr22 ... C02658.jpg
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Jjjeeejjjuuu!!!Niebieściak!!!Piękności Ty moje ukochane!Nie ważne,czy american,russian czy jakiekolwiek inne...Blutki mają w sobie to coś,pomimo tego,że czasem ostro broją... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Niebieściutka piękna! Jak i całe zaciekawione stadko zza krat (mój TŻ't mówi na to co robią na zdjęciu "prison break")! Idealnie będzie pasowała do Twoich śliczności.
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

to ja może zamiast piać z zachwytu (to na stronie i dyskretnie :P) pożyczę solenizantkom wielu miesięcy życia w zdrowiu i dobrobycie ;D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Niebieściątko przesłodkie jest , śliczne! :)
(a tego Bąbelka to najchętniej bym kiedyś cichaczem porwała , choć na troszkę - taki przekochany z niego szczurasek! :-* )
Wszystkim pannom oraz Bąblowi ślemy buziaczki , a Laura , Idzia oraz Beza niech dostaną więcej i wygłaszcz je proszę serdecznie od nas - dużo zdrówka i dóbr szczurowych wszelakich jubilatkom życzę! :-* :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

uuu jakie cudo niebiańskie nawiedziło Sysiątka --- pytanie czy charakterek będzie równie niebiański ;)?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

ojjjjjjejku jakie śliczności maleńkie :;)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Babliś, my również pozdrawiamy :D

Babli, Sr-ola, Denewka, Nietoperrrku (nie kracz mi tutaj, nie kracz! :P ), Manianerko, Alken, Unipaks, Delilah i jessico.. Uff, uff, ależ Was dużo kochani :D Dziękujemy za komplementy i życzenia! Cudownie tu zaglądać, czytać o Waszych pociechach i chwalić się swoimi z tak przemiłym odzewem :) Jesteście najwspanialszą szczurzą rodziną pod słońcem :D Wliczam to w też innych oczywiście, którzy się akurat nie odezwali, ale wiem, ze są z nami sercem i ja z nimi jestem ;D

Dziś przybyła do nas Ofca of Anahata Rattery i gościnnie jej siostra Ocean :) Dziewczynki siedzą w prywatnej klatce i dokazują.
Ocean jest bardzo ciekawska i odważna, od razu pcha się na ręce i wędruje, gdzie tylko się da :D
Ofca jest bardziej nieśmiała, ciągle strzyże uszkami, ale jej umaszczenie mnie powala na kolana i te oczka :-*
Ogólnie maluszki są śliczne i... malutkie ;D
Fibi to przy nich olbrzym :D

Co do Fibi, to od wczoraj siedzi ze stadem. Jest nieco wystraszona, nieśmiała i bardzo uległa. Została przyjęta dobrze, zwlaszcza Essie jest zachwycona małą koleżanką do zabawy, Bąbel standardowo musiał nowego szczura wyprzytulać. Laura trochę ją próbuje podgryzać, ale zaraz ma przed sobą stojących słupka Bąbla z Essie gotowych bronić mniejszą koleżankę. W związku z tym szybko odpuszcza i zaraz na nowo całe stado śpi w zgodzie :)

Dodatkowo przepraszam, że na razie rzedko sie odzywam w innych tematach, ale mam wolny net i tylko wpadam dac znak że żyję ;)

I dodam, ze to juz koniec rozrostu mego stada, wszystko, co miało być, jest. Amen. :D
Babli

Sysaa, a może jedno małe zdjątko z Ofcą w roli głównej? :D

A może Fibi i Figara to po prostu cicha woda? O0 Ja tu widzę, że ona takie niewiniątko zgrywa, przed wszystkimi się płaszczy, ale spędza podejrzanie dużo czasu na obserwowaniu alfy stadka, Koali - jednak ona niedługo wyjeżdża. Ja coś czuję, że one wyrabiają sobie opinie kochanych dzieciątko, żeby potem przejąć władzę, zanim ktokolwiek się zorientuje w sytuacji. :P
ol.

Post autor: ol. »

Ha, chwilę Cię nie było, a proszę co w trawie piszczało ;)
Też chcę zobaczyć Ofcę o powalającym umaszczeniu !
I Fibi - na pewno jesteś gotowa na nadejście niebieskiego tornada ? Bo to, że na wejściu jest jeszcze nieco nieśmiała, może nie trwać wiecznie ;)

http://s486.photobucket.com/albums/rr22 ... C02650.jpg nie mogę z tego zdjęcia - komitet powitalny :D
Essie i Bąbel - moi bohaterowie :-*

Wymizaj nowicjuszy i stare wygi :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”