A tak sobie...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: A tak sobie...
tak w ogóle to są gruszk iz puszki moja mama kiedys do jakiegos placka kupiła xD ale mniejsza z tym xD
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
ja znam takie marynowane ze sloikaaleksa pisze:tak w ogóle to są gruszk iz puszki moja mama kiedys do jakiegos placka kupiła xD ale mniejsza z tym xD

mi tez nie smakowaly takie prosto z puszki ale w cieście to co innego
Off top się zrobił xD

-
Oto dowód na istnienie gruszek z puszki!

http://www.sweetdecor.pl/431,gruszki-po ... ropie.html o proszę, w lekkiem syropie nawet

Hahahaha, no niestety na wyposażenie Kauflanda tego nie mieli
A ja łaziłam jak debil i tych gruszek z puszki szukałam
trudno, niech im się pomarzą gruszki z puszki ale na kolację i tak będzie kaszka
albo gerberek 

Czubie Ty xD <lol2>
tylko kaszka?! moje na kolacje dostaja kleik bądź gerbera + ( to co jest w ldówce) dziś: kapuste pekińska,papryke,herbatniki, GOSZEK z puszki,platki nestl cron flakes i trochę szyneczki i troszkę saszetki kociej karmy
tylko kaszka?! moje na kolacje dostaja kleik bądź gerbera + ( to co jest w ldówce) dziś: kapuste pekińska,papryke,herbatniki, GOSZEK z puszki,platki nestl cron flakes i trochę szyneczki i troszkę saszetki kociej karmy
- WildHeart
- Kontakt:
wiem że sałaty sie nie powinno dawać, jak jest z kapusta pekinska?
Nie, że nie powinno, ale powinno się wiedzieć z jakiego jest żródła, bo ona bardzo chłonie toksyny... czy coś 
Ja nie daję zieleniny... co najwyżej owoce.
Moje dostają gerberka tylko...
Żeby im się w tyłku od luksusu nie poprzewracało... no i oczywiście suchą karmę. Większość innych rzeczy (oprócz herbatniczków i chrupeczków) uznają za niejadalne. I tylko rozciapują po klatce a potem chodzą całe ubabrane :/

Ja nie daję zieleniny... co najwyżej owoce.
Moje dostają gerberka tylko...

- WildHeart
- Kontakt:
ja słyszałam że sałaty się nie daje bo nie ma żadnych potrzebnych skladnikow odżywczych i tylko ''przelatuje'' przez układ pokarmowy, często powodując przy tym biegunkę
ale nie wiem jak jest z kapusta pekińską 

sałatę dostają zadko Lex ją uwielbia i ma po niej normalne ''rodzynki'' a nie srake xD
moje nigdy fasolki nie jadly a jak im dalam ogorka to mnie sfukały i nie chciały go jeść xD
moje nigdy fasolki nie jadly a jak im dalam ogorka to mnie sfukały i nie chciały go jeść xD
-
A ja ostatnio wyczaiłam roślinne żarcie za które moje szczury by się dały ogolić - suszone brokuły! 

- WildHeart
- Kontakt:
a moje kochaja ogorki 

Moje jak wszystko inne- powąchają, rozwleką po całej klatce, skubną i zostawią. Luuudzie, co ja im nie kupuję: daktyle, chipsy bananowe... a one mają ton wszystko w głęboko w ogonach, bo oczywiście herbatniczki są najlepsze i najzdrowsze dla szczurków i właściwie po co im jakieś inne "śmieci".
Poważnie... są tak wybredne, że łooo matko...
Poważnie... są tak wybredne, że łooo matko...

-
Mój WWW też jest wybredny jak cholera - rzuca się na kurczaka, a karmą gardzi xD Co my mamy z tymi dupencjami... Fortuna wydana na karmy i smakołyki, a one mają to właśnie... w dupencjach xD Gałgany kochane :]