Paint it Black

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
spinka2430
Numer GG: 10899066

Re: Paint it Black

Post autor: spinka2430 »

Kurcze przegapilam urodziny przystojniaków ?!! :-\ ominęła mnie impreza?? No nie!! Miziaki oczywiscie dla chlopaków ogromne :-* :-* :-* wymiziać proszę nastolatków ;D ;)
Obrazek
saszenka

Post autor: saszenka »

No to po takiej wyżerce spokojnie można czekać na koniec świata :D ;)
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
Awatar użytkownika
havoria
Kontakt:

Post autor: havoria »

Wszystkiego szczurzego dla diabłów. Dużo przysmaków i mizianka. :D
Havoriowe kluchy ♥
Ze mną: Calico, Francis, Liliana, warciakowy Alex
Za TM: Psota, Pippi, Felicja, Helena, Bonny, Kidd, Mary (*)

Żaden szczur nie przychodzi na świat samotnie, niech więc żaden sam nie umiera.
valhalla

Post autor: valhalla »

Rany, przegapiłam... spóźnione, ale pełne serdeczności uściski dla przystojniaków!
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

O nie, ja tu byłam w odpowiednim terminie, ale jednak zapomniałam post napisać!
Wszystkiego najszczurszego! :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

"Posuń się!" - warknął Bubuś i wepchnął się obok zaspanego brata na hamak. Alek mruknął coś pod nosem, wsadził głowę między nogi i w tej pozycji wrócił do brutalnie przerwanej drzemki. Belzebub był zły. Nie wiedział o co chodzi z tymi całymi świętami, ale już mu się to nie podobało. Ziewnął przeciągle i wsadził nos między kraty by móc lepiej obserwować dziwne zachowanie Ludzi. Cały dzień hałasowali. Z głośników wydobywał się łomot, który Pan nazwał najlepszymi "hewimetalowymi" kolędami, a Pani krzątała się bez przerwy, czasem jedynie przysiadając i wypuszczając chmurę dymu ze swojego dziwnego tentegesa. W tych warunkach nie dało się spać! Co chwilę szturchali klatkę, kręcili się bezsensownie w kółko, a zewsząd unosiły się dziwne, drażniące zapachy, przez które swędziało w nosie. Bubuś nie mógł znaleźć sobie miejsca, krążył bez celu po klatce, usiłując zasnąć i olać to wszystko.
- Znowu tańcuje z tym śmierdzącym kijem - mruknął, gdy mop po raz kolejny zbliżył się do klatki.
- "Mpfffyghtbly" - odpowiedział Alek z pyszczkiem wciśniętym w swój brzuch. On też usiłował przespać całe zamieszanie.
Bubuś zerwał się nagle, wprowadzając hamaczek w turbulencje.
- Ej! Prawie odgryzłem sobie jajko! - Alek spojrzał na brata wzrokiem pełnym wyrzutu.
- Pani! - Bubuś rzucił się na kraty klatki, wsadzając łepek pod palce Pani. Alek zamrugał zaspanymi ślepiami, wzruszył ramionami, przeciągnął się i wszedł do tunelu, by zaznać odrobinę spokoju.
Belzebub został sam.
- Poszła sobie - mruknął wściekły - Znowu sobie poszła!.
Miska była pełna, na prętach wisiała wielka, smakowita kolba i pyszne proso. Ale mimo to nie czuł się spełniony. Nie poświęcano mu uwagi! Pani jedynie zmieniła żwirek w kuwecie, wytarmosiła nieco futro i zniknęła. Czasem w biegu zatrzymała się, powiedziała kilka słów, pogłaskała przed kraty po łebku i uciekała dalej. To się szczurowi absolutnie nie podobało!
- Święta - srenta - warknął wściekle, zeskakując z łomotem, by po raz setny dzisiaj pogrzebać w misce.
- Podobno od jutra mamy trzy dni spokoju... - z tunelu wychylił się zrezygnowany łepek Alucarda.
- Aha... - Belzebub nie mógł się przyznać, że jest odrobinę niedopieszczony - No i dobrze! Tego mi trzeba świętego spokoju! A teraz się posuń - warknął, wpychając się do tunelu i ostentacyjnie depcząc brata. Naprawdę potrzebował bliskości.

Muzyka w końcu ucichła, Ludzie się jakby uspokoili. Braciom udało się zapaść w głębszy sen. Alka obudził dźwięk otwieranej klatki. Uchylił oko, spojrzał na zwisajacą nad jego nosem, stopę Belzebuba, westchnął, strząsnął z siebie brata i zamknął oczy. Wybieg nie zając, nie ucieknie.
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
majulina
Numer GG: 2708907

Post autor: majulina »

No tak:) co prawda to ;prawda z tym wybiegiem:D
nasz temat http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 3&start=45

Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko

Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
valhalla

Post autor: valhalla »

"Prawie odgryzłem sobie jajko" ;D Padłam :D
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Poryczałam się ;D
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa
Numer GG: 41155055

Post autor: Szczurniętaaa »

Arau, życzę Ci wszystkiego, co najlepsze w te Święta. Abyś spędziła je w rodzinnym gronie i żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia. :-*
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik :)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
Awatar użytkownika
Arau

Dziękuję:*

Opowiastka została bez puenty, bo, jak widnieje wyżej, jestem faktycznie zaganiana i w efekcie wrzuciłam co miałam. Fakt pozostaje faktem - Belze nienawidzi świąt. Wczoraj wróciliśmy do domu o 1szej, wyszły na godzinkę. Dzisiaj od 19. Bubuś jest naburmuszony, wściekły, nie daje się dotykać, bo zaczyna piszczeć jak obierany żywcem ze skóry. Ostatnio tak rozwścieczonego i obrażonego Bezlezuba widziałam kiedy przechodził punkt kulminacyjny burzy hormonów... Na szczęście już tylko jutro ;)
Opłatek zjedzony, przemycony ze stołu karpik i śledzik również :]
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

No piękna opowiastka w rzeczy samej ::) Wesołych świąt życzymy i całuski przesyłamy :-*
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Arau

No to fotki. Niestety Xperia robi fatalne zdjęcia ;/

Tunele od Eve doskonale nadają się do spania NA NICH.
Obrazek

Czyż Bubuś nie jest przesłodki?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Słodkie lenistwo...

Obrazek

Obrazek

Klatka po sprzątaniu (nowa kuweta na górze, bo chłopy się leniwe robią i nie chce im się schodzić na dół...)

Obrazek

Obrazek
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
saszenka

Post autor: saszenka »

Jej, jak mikołajkowo ;D
Słodki, słodki i jaki macho z tą blizną :P
Buziaki dla panów :-*
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa
Numer GG: 41155055

Post autor: Szczurniętaaa »

Ach...słodziutkie zdjęcia. ::) :-*
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik :)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”