[Wrocław] ok 14 szczurków dumbo do oddania
Moderator: Junior Moderator
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
Re: [Wrocław] ok 14 szczurków dumbo do oddania
No właśnie najgorsze że jeszcze nie wiem
Czekam na jakieś info. Ale jutro na pewno do mnie nie przyjedzie
No ale spoko dam radę
Dobrze że potrafię być cierpliwa
Najważniejsze że jest MOJA
Malizna pewnie przyjedzie w tym samym czasie co nowa klatka
ale sobie sprawiłam prezent na gwiazdkę hihihihi

szczerze, podejrzewam ze moze to byc przez to ze bylo ich tak duzo, ale dziewuchy sa na tyle bojowe, ze nawet moje stadko oddaje im jedzonko. od poniedzialku mieszkaja w klatce z moimi dziewuchami bo dzieki temu maja wiecej miejsca. no i maluchy sa juz grubaskami :-)
julka a pozostałe bomble też się tak kiwają na boki podczas zwiedzania terenu? Moje robią to notorycznie kiedy zbliżam się do klatki albo kiedy biegają
wiem że to łapanie ostrości bo miałam już z takim zachowaniem doczynienia ale nie u ciemnookich szczurków- jednak uroczo to wyglada mimo wszystko 
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... 
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
oooo, jak fajnie, że są grubaskami
Spinka i nie jesteś jedyną, która dostanie malucha trochę później
Ja też jeszcze czekam 
Spinka i nie jesteś jedyną, która dostanie malucha trochę później
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=39350- nasza rodzina 

Za TM: Daisy, Zuza, Pączek, Pchełka, Niunia, Balbina, Ruby, Fretka, Yogi, Maniek

Za TM: Daisy, Zuza, Pączek, Pchełka, Niunia, Balbina, Ruby, Fretka, Yogi, Maniek
-
spinka2430
Kocham grubaski
Jestemsen a do Ciebie kiedy maluch trafi?
Moll moja Dakota tak sie bujała na boczki jak była mała
komiczny widok 
Jestemsen a do Ciebie kiedy maluch trafi?
Moll moja Dakota tak sie bujała na boczki jak była mała
tak, 2 chłopaczków - beżyka i czarnego kapturkamolll pisze:spinka- a ile jeszcze? ale zobaczysz mimo wszystko radość będzie wieksza niż niecierpliwość
czartoria- a Ty chłopaczków przygarniasz tak?
słuchajcie nagrałam dziś kolejny filmik na którym jeszcze lepiej widać charakterki i można dostrzec ich bujanie na boki żeby złapać ostrość
(spinka mnie ten widok zawsze rozczula
) check out- http://www.youtube.com/watch?v=J9r2e06m ... e=youtu.be
pojechał już jakiś kolejny bombel do domku czy nadal wciąz nie?
pojechał już jakiś kolejny bombel do domku czy nadal wciąz nie?
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... 
wlasnie 4 chlopaczkow jest w drodze do warszawy. u mnie maluchy sa bojowe, szczegolnie jedna ma zadatki na alfe, nawet moje wielkie krowy atakuje :-) a jak reke do klatki wloze to sie do niej przepychaja az dochodzi czasem do bojki.
filmik zaraz obejrzę 
Dzięki dziewczynie z miau wczoraj wieczorem maluszki do nas przyjechały
W podróży najpierw był spokój - pewnie spały, a potem się obudziły i zaczęły to co robią cały czas gdy nie śpią
czyli jedna wielka kotłowanina! Z transportera dobiegało pi pi piiiii, aż się pani kierowczyni przestraszyła, bo nie miała wcześniej do czynienia ze szczurasami
Jak już przybyliśmy do domu i trafiły do klatki to po zapoznaniu się z otoczeniem zaczęły biegać, szaleć, przemieszczać się po ścianach i suficie, i turlać nawzajem piszcząc. Czarne to nie diabełki, to wcielone szatany
haha. Niestety, jeden maluszek nie bierze udziału w tym wszystkim, jest duużo mniejszy, ma dużą główkę, malutki mysi ogonek, zwężone oczki i świszcze
Zapalenie płuc to raczej na bank ma. Pytanie tylko czy w wyniku komplikacji nie zatrzymał się w rozwoju. Wydaje nam się że też nie chodzi normalnie. Wygląda to jakby trochę za bardzo w pionie stawiał tylne łapki. Dzisiaj przed południem maluszek trafi do dr Kasi z Medicavetu.
Dzięki dziewczynie z miau wczoraj wieczorem maluszki do nas przyjechały
jej, my tylu rzeczy u niego nie zauwazylysmy. u dziewczynki wyglada to duzo gorzej tylko ona nie swiszczy. jest mi cholernie przykro ze nie moglam ich zabrac do weta wczesniej. a co do czarnych - mowilam ze bojowe czorty z nich :-) ja teraz trzymam kciuki za wszystkie maluchy i musze pokombinowac zeby zabrac mala jak najszybciej do weta chociaz nie ukrywam ze tak sie wkopalam z dzialalnoscia ze sama nie mam co jesc...
uwaga, uwaga mamy rekordzistki :-). panienka spinki i panienka jestemsen - jedna wazy 90g druga juz 110g! kawal babek z nich przynajmniej juz czuc ze cos jest na rekach :-).
-
spinka2430
Moja....moja panienka to taka kluska ??
hihihi super !! No juz kawał szczurka z dziewczyn
jak ja bym juz chciała pomiziač tą piękna kluskę 
a dzikuski sa niesamowite, jak otwieram klatke to mi wszystkie w jednej sekundzie wylaza :-)
ooooo ale super! Wolę mieć masywną babę niż eteryczną dziewczynkę
Przynajmniej szybciej podrośnie i nie będzie zwiewać z klatki. Też już sie nie mogę doczekać 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=39350- nasza rodzina 

-
spinka2430
Święta racja!! Ja właśnie tego spindalania z klatki najbardziej sie boję. Moja klatka bedzie miała dostępy 2cm więc na pewno będzie uciekałajestemsen pisze:ooooo ale super! Wolę mieć masywną babę niż eteryczną dziewczynkęPrzynajmniej szybciej podrośnie i nie będzie zwiewać z klatki. Też już sie nie mogę doczekać