Pewne, oddajemy je
Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moja Szajka - Tupot Małych Stóp
Telimenka, o "oczko" sie nie martw, cos sie znajdzie 
Pewne, oddajemy je
Pewne, oddajemy je
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- wszystko wskazuje na to, że leniwe roznaleśniczanie, to jakaś pandemia u szczurów ... i ludzi
Heheh no zawsze "cos" sie moze znalezc
.
Zaden problem, o a data juz ustalona na przekazanie?
Zaden problem, o a data juz ustalona na przekazanie?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Jak Abaj, Amai i Akio przyjadą do mnie to nastąpi wymiana. A przyjadą jak bede miala nową klatke do ktorej moge badziestwo zapakowac;]
Ano będzie szlaban, bo klatka ma swój limitmerch pisze:Ojoj , to juz bedziesz mial szlaban na nowe szczury?
A jak to sie stalo ze doszlac do 19 bo ja sie zgubilam?
4 dzieciaczki babli zostaja? Nie znalazły domków?
Mizianki dla stada.
Bardzo ładny jest nowy temat.
Na 99% zostanie z nami jeszcze Ancora i Ahaya. Kilku chętnych było, ale nikt nie spełniał moich oczekiwań
No i jeszcze Paciorka i Łatka, więc będzie 19.
Paskudy wszystkie postaram sie wymiziać, o ile sie nie obrażą, że je budze (20 a one śpią? jestem w szoku)
Dziękować, mi również temat sie podoba
A dzięki temu, że panny trafią do mnie, będe miała obowiązkową wizytacje co mnie bardzo cieszy
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Moze jeszcze dobre domki sie znajda , inna rzecz , ze podrosnietych szczurow ( w sensie powyzej 2 mcy) tez jescze bardziej nie umiem oddawac.
No nic bedziesz miala wesolo:)
No nic bedziesz miala wesolo:)
"Pawel zapowiedzial ze wprasza sie na mizianie"- brzmi to dwuznacznie
Hehe no moje tez spia ale juz sie przebudzaja no bo chlodniej sie robi.
Moja klatunia ma ograniczenie 10 wiec o polownie mniej! hehe moze to i lepiej
Wymiziaj szczurzyska
Hehe no moje tez spia ale juz sie przebudzaja no bo chlodniej sie robi.
Moja klatunia ma ograniczenie 10 wiec o polownie mniej! hehe moze to i lepiej
Wymiziaj szczurzyska
A idź TyTelimenka pisze:"Pawel zapowiedzial ze wprasza sie na mizianie"- brzmi to dwuznacznie![]()
![]()
Tedduś za chwile nas opuszcza
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No co
Nina miziaczka..hehe ale troche nieostrozna, bo nie wiem czy wiesz pin3ska czyta ten temat
A Teddus idzie w dobre raczki, limby sadystki! wiec nie martw sie, bedzie go TYLKO wieszac za uszeta

A Teddus idzie w dobre raczki, limby sadystki! wiec nie martw sie, bedzie go TYLKO wieszac za uszeta
Telimenka, nie martw sieTelimenka pisze:"Pawel zapowiedzial ze wprasza sie na mizianie"- brzmi to dwuznacznie![]()
![]()
Klatka dla dziewczyn już prawie gotowa
Mam nadzieje, że nie będą próbowały wyłazić między prętami (nie powinny sie mieścić). Nie moge niestety powiedzieć, że Trishna jest zadowolona ze zmiany lokum
Rozpaczliwie wisi na prętach i ucieka przed upierdliwymi dzieciakami
Próbowałam ją pocieszać tym, że jeszcze miesiąc albo 2 i sie troche uspokoją, ale chyba jej to nie pocieszyło 
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
A powinno ja pocieszyc!
. Niekumata dziewczyna z niej!
Pewnie bylas malo przekonujaca. A kiedy maluchy doalczasz do towera?
Pewnie bylas malo przekonujaca. A kiedy maluchy doalczasz do towera?
i prac w pralceTelimenka pisze:No coNina miziaczka..hehe ale troche nieostrozna, bo nie wiem czy wiesz pin3ska czyta ten temat
![]()
A Teddus idzie w dobre raczki, limby sadystki! wiec nie martw sie, bedzie go TYLKO wieszac za uszeta![]()
Na Teddusia tu calkiem ciekawa banda czeka takze mysle ze narzekac nie bedzie
No wiesz.. stateczna dziewczyna a tu nagle banda gnoi wokol...
A skad decyzja o adopcji dziewczynek pineski? chyba nie szukaly domku?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Pineska ma stado chłopów, Paciorka i Łatka również miały być chłopakami, ale wiadomo jak to jest z kompetencją ludzi w sklepach. U pineski musiałyby albo mieszkać osobno, co jest i ryzykowne i mało komfortowe, albo zostać wysterylizowane.
Pineska wzięła ode mnie już pięciu chłopaków, trzech kolejnych weźmie na dniach. Moja mama zaproponowała, że możemy wziąć od niej panny.
Tak będzie chyba dla nich lepiej. Po co im operacja skoro mogą sobie żyć bez niej a pineska będzie mogła je odwiedzać
Pineska wzięła ode mnie już pięciu chłopaków, trzech kolejnych weźmie na dniach. Moja mama zaproponowała, że możemy wziąć od niej panny.
Tak będzie chyba dla nich lepiej. Po co im operacja skoro mogą sobie żyć bez niej a pineska będzie mogła je odwiedzać
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
A no to pewnie
Bardzo dobre rozwiazanie, i zaoszczedzi stresu i operacji.
Nina moze czas zbierac na drugieo Towera
Ale tak w ogole wlasnie sobie wyobrazilam klatke z polaczenia dwoch Towerów... wow
Nina moze czas zbierac na drugieo Towera
Ale tak w ogole wlasnie sobie wyobrazilam klatke z polaczenia dwoch Towerów... wow
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']