Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Re: Moja Szajka - Tupot Małych Stóp

Post autor: pin3ska »

Telimenka, o "oczko" sie nie martw, cos sie znajdzie :P

Pewne, oddajemy je :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
odmienna

Post autor: odmienna »

:D kombinatorki!
- wszystko wskazuje na to, że leniwe roznaleśniczanie, to jakaś pandemia u szczurów ... i ludzi ;)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Heheh no zawsze "cos" sie moze znalezc :D.
Zaden problem, o a data juz ustalona na przekazanie? :P
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
pin3ska

Jak Abaj, Amai i Akio przyjadą do mnie to nastąpi wymiana. A przyjadą jak bede miala nową klatke do ktorej moge badziestwo zapakowac;]

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

merch pisze:Ojoj , to juz bedziesz mial szlaban na nowe szczury?
A jak to sie stalo ze doszlac do 19 bo ja sie zgubilam?
4 dzieciaczki babli zostaja? Nie znalazły domków?
Mizianki dla stada.
Bardzo ładny jest nowy temat.
Ano będzie szlaban, bo klatka ma swój limit ::)
Na 99% zostanie z nami jeszcze Ancora i Ahaya. Kilku chętnych było, ale nikt nie spełniał moich oczekiwań ::) Wybredna jestem, nie ma co... Wyszło na to, że maluszki pójdą do 3 domków, do których mam zupełne zaufanie, a reszta zostanie u nas.
No i jeszcze Paciorka i Łatka, więc będzie 19.
Paskudy wszystkie postaram sie wymiziać, o ile sie nie obrażą, że je budze (20 a one śpią? jestem w szoku)
Dziękować, mi również temat sie podoba ;D A wyszedł taki przez dzieciarnie :) Kiedyś mi sie powiedziało, że tak fajnie słychać ten tupot małych stóp, jak biegały po stelażu łóżka (płyta pilśniowa czy jakaś podobna, więc super słychać) no i tak zostało ;)

A dzięki temu, że panny trafią do mnie, będe miała obowiązkową wizytacje co mnie bardzo cieszy ;D pineskowy Paweł już zapowiedział, że wprasza sie na mizianie :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

Moze jeszcze dobre domki sie znajda , inna rzecz , ze podrosnietych szczurow ( w sensie powyzej 2 mcy) tez jescze bardziej nie umiem oddawac.

No nic bedziesz miala wesolo:)
Awatar użytkownika
Telimenka

"Pawel zapowiedzial ze wprasza sie na mizianie"- brzmi to dwuznacznie ::) ::)
Hehe no moje tez spia ale juz sie przebudzaja no bo chlodniej sie robi.
Moja klatunia ma ograniczenie 10 wiec o polownie mniej! hehe moze to i lepiej
Wymiziaj szczurzyska

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Telimenka pisze:"Pawel zapowiedzial ze wprasza sie na mizianie"- brzmi to dwuznacznie ::) ::)
A idź Ty :P

Tedduś za chwile nas opuszcza :( Smutno troche.
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

No co :D Nina miziaczka..hehe ale troche nieostrozna, bo nie wiem czy wiesz pin3ska czyta ten temat ;)

A Teddus idzie w dobre raczki, limby sadystki! wiec nie martw sie, bedzie go TYLKO wieszac za uszeta :-* :-*

Awatar użytkownika
pin3ska

Telimenka pisze:"Pawel zapowiedzial ze wprasza sie na mizianie"- brzmi to dwuznacznie ::) ::)
Telimenka, nie martw sie :D Juz ja go pilnuje zeby nie zboczyl z jedynej slusznej pin3skowej ściezki :P ( a tak po prawdzie to nie musze pilnowac :) )

Nina
Kontakt:

Klatka dla dziewczyn już prawie gotowa :) Mam nadzieje, że nie będą próbowały wyłazić między prętami (nie powinny sie mieścić). Nie moge niestety powiedzieć, że Trishna jest zadowolona ze zmiany lokum ::) Rozpaczliwie wisi na prętach i ucieka przed upierdliwymi dzieciakami :D Próbowałam ją pocieszać tym, że jeszcze miesiąc albo 2 i sie troche uspokoją, ale chyba jej to nie pocieszyło ::)
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

A powinno ja pocieszyc! ;) . Niekumata dziewczyna z niej!
Pewnie bylas malo przekonujaca. A kiedy maluchy doalczasz do towera?

Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Telimenka pisze:No co :D Nina miziaczka..hehe ale troche nieostrozna, bo nie wiem czy wiesz pin3ska czyta ten temat ;)

A Teddus idzie w dobre raczki, limby sadystki! wiec nie martw sie, bedzie go TYLKO wieszac za uszeta :-* :-*
i prac w pralce ;D

Na Teddusia tu calkiem ciekawa banda czeka takze mysle ze narzekac nie bedzie ;)

No wiesz.. stateczna dziewczyna a tu nagle banda gnoi wokol... ;)

A skad decyzja o adopcji dziewczynek pineski? chyba nie szukaly domku?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Nina
Kontakt:

Pineska ma stado chłopów, Paciorka i Łatka również miały być chłopakami, ale wiadomo jak to jest z kompetencją ludzi w sklepach. U pineski musiałyby albo mieszkać osobno, co jest i ryzykowne i mało komfortowe, albo zostać wysterylizowane.
Pineska wzięła ode mnie już pięciu chłopaków, trzech kolejnych weźmie na dniach. Moja mama zaproponowała, że możemy wziąć od niej panny.
Tak będzie chyba dla nich lepiej. Po co im operacja skoro mogą sobie żyć bez niej a pineska będzie mogła je odwiedzać :)
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

A no to pewnie :) Bardzo dobre rozwiazanie, i zaoszczedzi stresu i operacji.

Nina moze czas zbierac na drugieo Towera ;)

Ale tak w ogole wlasnie sobie wyobrazilam klatke z polaczenia dwoch Towerów... wow
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”