Dawno nas nie było trzeba o sobie przypomnieć
PJ od kilku dobrych miesięcy kicha. Czasem mało a innym razem ma takie napady, że kicha i kicha. Daje mu jakieś lekarstwo od weta,ale na razie nie widzę efektów. Zobaczymy...
U Noreczka co jakiś czas pojawia się wielki strup na... hmmm karku, dokładnie nie wiem co za miejsce, ale okolice karku, szyi

. Na samym początku miał wielkie strupy, okazało się, że to przez jakieś roztocza lub coś takiego. Dostał lekarstwo - przeszło. Teraz co jakiś czas pojawia się podobny strup, ale nie wiem czy to to samo czy po prostu gdzieś zahacza, któryś go zranił lub sam sobie coś zrobił. Ostatnio też miał taki, ale po jakimś czasie znikł. Teraz znowu ma, przemywam mu rivanolem. Trochę mu się goi i strup odpada, ale obok ma jeszcze jedną ranę. Dziwne jest, że zawsze ma w tym samym miejscu. Już nawet włosy tam nie rosną i ma taki łysy placek

. Nie wiem od czego to. Dlaczego mu się takie rany robią w tym jednym miejscu?
A Młody? Młody jak zwykle wszystkich czaruje

. Nie ważne czy ktoś przyjdzie w odwiedziny, czy przyjedzie na dłużej Młody od razu idzie się przywitać i domaga się pieszczot. Zawsze miałam nadzieję, że on tylko nas tak lubi

, ale nie ważne kto ważne żeby go głaskać. Jest u nas moja bratanica i Młody już ją zauroczył

. Kładzie się u niej na kolana i domaga pieszczot. Młody mógłby robić za takiego, który
przekonuje niezdecydowanych np. rodziców, którzy nie chcą szczurów, do posiadania szczura 
. Oj potrafi zauroczyć. Większość nocy przesypia na fotelu, bo jakoś żal mi go wkładać do klatki, a jak już go tam ulokuję to PJ zaraz go goni po całej klatce. Myślę, że robią to specjalnie. Młody robi hałas, żebym go tylko wyciągnęła, a PJ go gania, z tego samego powodu, żeby miał więcej miejsca dla siebie
Tylko jest jeden problem. Młody ma swoją miejscówkę przy grzejniku, a niedługo trzeba będzie zacząć grzać i Młody będzie musiał się przenieść gdzieś indziej. Największy problem, że nie wiem gdzie. Biedak chyba jeszcze o tym nie wie

. Trzeba mu coś wymyślić.
Dobra bo się rozpisałam- a i tak pewnie mało kto przeczyta- a miały być zdjęcia

Mało, ale czas na zdjęcia
Noreczek

- mój słodziak
Młody

PJ, i razem z Norkiem