Nasze Śliczne Paskudy :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Nasze Śliczne Paskudy :*
jakie Santana I Jimi sa duże 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Jakie piękności!!
Santana śliczne uszka
A Jimi to takie moje marzenie
Super klaciora
tylko aż się prosi o hamak - łapacz
w połowie wysokości zainstaluj
będzie bezpiecznie 

Santana śliczne uszka

Super klaciora

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Jest już zamatowany
Tyle, że zastanawiam się ile wytrzyma pod naporem ich zębisk 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Piekne dziewczynki 

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Santana, taka piękność i Doti szczerząca się do pręta - cudo
Nie dość, że trafiłaś na futera XL, to jeszcze wersje kolorową. Piknie!

Nie dość, że trafiłaś na futera XL, to jeszcze wersje kolorową. Piknie!

Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Chwilkę mnie nie było. No chwilkę. A tu takie rozmnożenie... A widzę, że jeszcze Paproch...? (swoją drogą, Paproch ma w sobie coś urzekającego, zarówno w wyglądzie, jeśli dobrze wyśledziłam, które to stworzonko, jak i w imieniu
)
...Teraz już się kompletnie pogubię, który jest który

...Teraz już się kompletnie pogubię, który jest który

Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Baby już połączone na amen
Zastanawiam się tylko kto alfuje. Przez chwile myślałam, że Bójka, ale widok kładącej ją na plecy Bajki szybko rozwiał moje przypuszczenia
Albo Bajka albo Brawurka. Tak czy inaczej, niedługo kolejne zmiany w hierarchii pewnie nastąpią, bo we wrześniu Paproch dołączy, a to już troszkę ponad dwa tygodnie, no może trzy..
Zobaczymy.
Ludzie, ile one pochłaniają! Są jak jamochłony jakieś. Podstawowej ubywa, do tego masa dodatków. Dorze, że to co robię na obiad bez przypraw nadaje się też dla nich
Nie przeszkadza mi to, mam dostęp do taniej karmy ale wrażenie robi 
Dzisiaj wyszorowałam cała klatkę, wymyłam poidła, rury, domek.. ciekawe jak będzie wyglądać klatka po naszym powrocie
Babcia i bratowa wyuczone, ciągle o coś pytają, szczurów się nie boją, a wręcz przeciwnie, więc jestem spokojna. No ale wiadomo - tylko ja potrafię najlepiej
Z uwagi na to, że pogoda ładna był wybieg na zastawionym kartonami balkonie. Jak pięknie fikały i robiły stójki w kierunku wiatru
Dałam też miskę z wodą, okazało się, że rozchlapywanie wody i skoki do i z są frajdą najlepszą w życiu
Podobało im się.
Jutro wyjeżdżamy. Z jednej strony się cieszę, bo wreszcie do Chorwacji, a z drugiej.. Już tęsknię..

Zobaczymy.
Ludzie, ile one pochłaniają! Są jak jamochłony jakieś. Podstawowej ubywa, do tego masa dodatków. Dorze, że to co robię na obiad bez przypraw nadaje się też dla nich

Dzisiaj wyszorowałam cała klatkę, wymyłam poidła, rury, domek.. ciekawe jak będzie wyglądać klatka po naszym powrocie

Z uwagi na to, że pogoda ładna był wybieg na zastawionym kartonami balkonie. Jak pięknie fikały i robiły stójki w kierunku wiatru

Jutro wyjeżdżamy. Z jednej strony się cieszę, bo wreszcie do Chorwacji, a z drugiej.. Już tęsknię..
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Super, że to było takie szybkie, bezproblemowe łączenie
Z ciekawości się spytam, ile miesięcznie takie młode stado pożera?
Ja już intensywnie myślę, czy moje szczury też są szczurami wodnymi. Chyba wypada to sprawdzić.
Babcia z Bratową dadzą radę! Udanego wyjazdu i ładnej pogody Wam życzę

mini pisze:Ludzie, ile one pochłaniają! Są jak jamochłony jakieś.

Ja już intensywnie myślę, czy moje szczury też są szczurami wodnymi. Chyba wypada to sprawdzić.
Babcia z Bratową dadzą radę! Udanego wyjazdu i ładnej pogody Wam życzę

600 gram (bo 100 gratis) w dwa tygodnie idzie, a do tego jeszcze dodatki!
Jestem ciekawa jak to będzie, kiedy już przestaną rosnąć.
Jestem ciekawa jak to będzie, kiedy już przestaną rosnąć.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
jak ja miałam 6 szczurów (4 dorosłe i dwa małe) to żarły jakieś półtora kilo miesiecznie 

To u mnie przy 6 dziewczynkach schodzi mi ponad 2 kg miesięcznie 

no u mnie w sumie też tak ok dwóch bo jeszcze zawsze im cośtam wrzucam od siebie, makaron, chlebek, pestki, orzechy. cztery dorosłe jadły 1-1,2 kg miesięcznie i to w sumie takie moje dokładniejsze obliczenia bo czwórkę miałam najdłużej. no i nie liczę mokrego żarcia warzyw i owoców oczywiście.aneczkaa pisze:To u mnie przy 6 dziewczynkach schodzi mi ponad 2 kg miesięcznie
a merchówny jak były małe i mieszkały jeszcze osobno to zjadały tyle co 4 duże

No to moje, jeśli na dwa tygodnie starczy 600 gram to na miesiąc idzie kilo dwieście ale to samego Complete. Ja do tego dorzucam słonecznik, orzechy, makaron, ryz preparowany, suszone banany, jabłka i rodzynki. Oczywiście w odpowiednich proporcjach.
I wydaje mi się, że po zmieszaniu to ok 3 kilo wyjdzie. I to tylko sucha, a przecież codziennie dostają coś jeszcze, a to świeże warzywa i owoce, a to kaszka, mięsko jakieś itp
Więc, jakby nie patrzeć - idzie tego żarcia.
I wydaje mi się, że po zmieszaniu to ok 3 kilo wyjdzie. I to tylko sucha, a przecież codziennie dostają coś jeszcze, a to świeże warzywa i owoce, a to kaszka, mięsko jakieś itp
Więc, jakby nie patrzeć - idzie tego żarcia.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
- dolby_surround
Oj, idzie, idzie. Przy dwóch ogonach tego aż tak nie czuć, ale przy większym stadku są to horrendalne ilości 

Powiedz, że masz z tego filmik. Musiało być im cudownie. Brykające ogonki- to szczęśliwe ogonkimini pisze: Z uwagi na to, że pogoda ładna był wybieg na zastawionym kartonami balkonie. Jak pięknie fikały i robiły stójki w kierunku wiatruDałam też miskę z wodą, okazało się, że rozchlapywanie wody i skoki do i z są frajdą najlepszą w życiu
Podobało im się.

Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF