Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nasza Jagódeczka ma problemy z oskrzelami i płucami.
Wczoraj znalazłam ją ledwo przytomną w klatce, w nocy dogrzewałam, mała prawie wcale nie reagowała na nic.
Dziś byłyśmu u weta, zbadał ją, osłuchał, rozwijało się coś w środku bezobjawowo, dlatego Jagusia jest taka słaba.
Dostała leki, mam pilnować żeby było jej ciepło i obserwować czy nic więcej niepokojącego się nie dzieje.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Kciuki się przydadzą, dziękuję.
Szczęście, że to nie od serduszka, ale tak czy tak choróbsko to choróbsko. Mam nadzieję, że szybko ją z tego wyciągniemy.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Jagódka odeszła...
Walczyła dzielnie, byłyśmy razem do końca. Moje kochane loczkowane maleństwo.
18 dni do roczku... Jagodziątko urodziło się w drugim miocie, tym z jedenastego marca.
[*][/b]
No a ktoś tu chyba dziś świętuje, prawda?
Wszystkiego najlepszego dla Loczków z pierwszego miotu!
Oliwunia, zakręcony Loczuś, miziak i szaleniec zarazem, kluseczka czarna jak węgielek z uszkami wielkimi jak talerze.
Buziaki i życzenia od Oliwki i ciotki Emi.