Moje słodkości :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje słodkości :*
ja obkładałam ogon gazą, podklejałam lepcem (lekarski, taki kawowy kolor ma) delikatnie obwiązywałam sznurkiem i szczur pół godziny czy godzinę dwa, trzy razy dziennie tak biegał po łóżku =P
hmm, i nie mial ochoty tego zdjac?
nie wiem tez w jakich proporcjach mialabym ta sode rozpuscic...
nie wiem tez w jakich proporcjach mialabym ta sode rozpuscic...
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
I jak ogonek?
Ja miałam kiedyś szczurkę bez ogona - Kropelkę. Radziła sobie dobrze, tylko miała pewne problemy przy bieganiu po wąskich powierzchnach i przy skakaniu na większe odległości
Ja miałam kiedyś szczurkę bez ogona - Kropelkę. Radziła sobie dobrze, tylko miała pewne problemy przy bieganiu po wąskich powierzchnach i przy skakaniu na większe odległości

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

no zaczelismy oklady z sody, narazie bez zmian, mam nadzieje ze niedlugo zacznie sie poprawiac. Jezeli nie (odpukac), albo bedzie sie babrac no to bedziemy ciachac ogonek...
obiecane juz jakis czas temu foty... najlepsze to one nie sa bo bez dostepu do fotoshopa i jeszcze komp mi sie przycinal jak probowalam cokolwiek z nimi zrobic w office photo manager... ;] no wiec sa jakie sa, grunt ze szczurki sliczne
Furia:
Coco

Ebola

Kama
Mała
Sutrzak (zanim poszla spac)

Matylda (dowod na to ze podgryza mi stopy
)

obiecane juz jakis czas temu foty... najlepsze to one nie sa bo bez dostepu do fotoshopa i jeszcze komp mi sie przycinal jak probowalam cokolwiek z nimi zrobic w office photo manager... ;] no wiec sa jakie sa, grunt ze szczurki sliczne

Furia:

Coco

Ebola

Kama

Mała

Sutrzak (zanim poszla spac)

Matylda (dowod na to ze podgryza mi stopy

-
- Kontakt:
Fotki oprócz tego, że ciemne, to wcale nie są złe
no i pokazują takie piękne szczury
Kama i Ebola jakie okrągłe, wow 

widzę, że i u Ciebie susząca się odzież wzbudza nie małe zainteresowanie

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
no tak suszace sie ciuchy to w koncu cos nowego na wybiegu wiec jak najbardziej wzbudzaly ogolne zaiteresowanie ;]

no w koncu baby maja po ponad pol kilo cielskaNakasha pisze:Kama i Ebola jakie okrągłe, wow

patrzcie jaki grubas 

Cocolino rosnie z w oczach, codziennie jest wieksza... tak dla porownania dodam ze poleczka ma 22 cm szerokosci wiec kawal baby juz z niej jest

Cocolino rosnie z w oczach, codziennie jest wieksza... tak dla porownania dodam ze poleczka ma 22 cm szerokosci wiec kawal baby juz z niej jest

Wygląda na taką "dostojną" damę:)
wycałuj panienkę:)
wycałuj panienkę:)
kima sobie wlasnie, wiec poczekam az sie wyspi i wycaluje na pewno 
posprzatalam klatke i po sprzataniu dalam im smakolyczki, pojadly troche i wszystkie spia teraz, slodziaki
Jutro rano jade do babci na swieta wiec pobeda sobie same do poniedzialku. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie, niestety wszyscy znajomi powyjezdzali albo do rodziny albo odpoczac sobie gdzies na dzialce w czasie swiat...
Picia na pewno im wystarczy, maja dwa duze poidelka, a karmy to chyba ze cztery miski nasypie ;] wczoraj przyszedl do mnie 15 kg wor karmy z zooplusa wiec mam z czego im sypnac
Kurcze, nawet sobie nie wyobrazalam ze taki problem bede miala ze znalezieniem miejsca na jedzonko, nigdzie sie nie miesci 
----------------------------------------------------------------------------------------------
edit:
to jeszcze jedna fotka z dzisiejszego kimania
wbrew pozorom w rurze jest tylko jeden szczur
na poczatku mialam wrazenie ze sie grubas zaklinowal 

posprzatalam klatke i po sprzataniu dalam im smakolyczki, pojadly troche i wszystkie spia teraz, slodziaki

Jutro rano jade do babci na swieta wiec pobeda sobie same do poniedzialku. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie, niestety wszyscy znajomi powyjezdzali albo do rodziny albo odpoczac sobie gdzies na dzialce w czasie swiat...
Picia na pewno im wystarczy, maja dwa duze poidelka, a karmy to chyba ze cztery miski nasypie ;] wczoraj przyszedl do mnie 15 kg wor karmy z zooplusa wiec mam z czego im sypnac

----------------------------------------------------------------------------------------------
edit:
to jeszcze jedna fotka z dzisiejszego kimania

wbrew pozorom w rurze jest tylko jeden szczur

Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2009 2:12 pm przez Ausaya, łącznie zmieniany 1 raz.
Slicznoty po prostu
. Mniam mniam i jak znalazlas juz sposob na oklady?
Ja mialam samiczke bez ogonka radzila sobie zadziwiajaco dobrze. Niczym nie odbiegala od stada

Ja mialam samiczke bez ogonka radzila sobie zadziwiajaco dobrze. Niczym nie odbiegala od stada

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
tak, mocze gaze i okrecam gumka recepturka, nie za mocno zeby nie czula jakos mocno ale wystarczajaco zeby nie spadlo. Niestety ogonek bez zmian, ale rzadko jej robie te oklady (raz dziennie) bo sie strasznie denerwuje przy tym, nie moge jej puscic po lozku bo zaczyna wariowac, wiec musi przesiedziec te 20 minut w transporterku :/
-
- Kontakt:
Haha może jakoś wytrzyma te 20 minwiec musi przesiedziec te 20 minut w transporterku :/

A po jakim czasie miała być poprawa?

hmm wlasciwie to nie wiem... napisze zaraz maila do weta i zapytam. Ale gapa ze mnie 
Najgorsze ze nie bedzie mnie przez 2,5 dnia wiec nie bedzie okladow miala :/

Najgorsze ze nie bedzie mnie przez 2,5 dnia wiec nie bedzie okladow miala :/

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!
Życzy Marlena wraz ze zwierzakami

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]