Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mamy nową klaciorę!! Dużą... 100x85x52
Już wymyśliłam, że jak TŻ będzie niegrzeczny, to królewny będą biegały luzem, a on będzie w klatce karne minuty odsiadywał.
Za fajną cenę udało mi się kupić.
Chciałam od razu wprowadzić Królewny, ale okazało się, że mam za mało koszyczków, półek, rur i innych szczurzych mebli. Jak wpuściłam je do środka, to myślałam, że mi się małpeczki pozabijają o dno kuwety... Nie potrzebne nam kolejne kontuzje, więc na razie niestety muszą jeszcze pomieszkać w tej mniejszej. Poza tym Pampuszkowa łapinka też nie może pokonywać takich wysokości.
Na chwilę obecną brak funduszy na podesty, więc muszę pokombinować....
Tak poza tym...Meggy ma gigantyczną rujkę Vilemo biega za nią po całym pokoju, a niebieściak zatrzymuje co chwilę i tak macha uszkami, że za moment chyba odfrunie. Fibasek buszuje w pościeli, a Pampuszek leży sobie na poduszce i daje zdrowieć obolałej łapince.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Właściwie mogę wrzucić fotki koło 17:00, jak wrócę z pracy do domku. Tylko, że w chwili obecnej wisi w niej hamak i są dwie półki, które pewnie będą tymczasowe, ponieważ są drewniane. ...ale pochwalę się, a co!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Obiecane zdjęcia nowej klatki (odrobinkę spóźnione )
Klatka wstępnie urządzona. Królewny muszą poczekać na tarasy i rury. Jak skończę zamówienia to uszyję może jeszcze jeden hamak albo wiszącą norkę. No i w końcu zmieści się jakiś porządny domek.
Od wczoraj mieszkają w tym pałacu. Na początku wydawały się być lekko zagubione. ...ale rano już śmigały z góry na dół..susami z koszyczka do koszyczka.
Ogoniasta pisze:
Klatka wstępnie urządzona. Królewny muszą poczekać na tarasy i rury.
Oczywiście, że będą rury. W starej klatce była jedna i ją uwielbiały. Tylko że była kartonowa i już się nie nadaje.
Jutro przejadę się do Castoramy i może coś znajdę.
ogonowa pisze:
fajowe koszyczki . ja poluję na takie i nigdzie nie ma, noo. nawet w tesco! gdzie kupowałaś?
Kupiłam wczoraj właśnie w Tesco. Niedrogie są i jest dużo kolorów do wyboru.
Fotki będą jutro.
Fibaskowe indywidualne dla Babli też.