Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Lubię tu wpadać i nacieszyć oczy tymi słodkimi maliznami, są takie śliczne i pocieszne Niech się myszorki trzymają w zdrówku i dobrym humorku, Toffik też; głaski dla nich
Ano widzicie, Fruta miewa się doskonale, natomiast Gandzia wczoraj odeszła
Mnie nie ma w domu, u babci przesiaduję, przed chwilą mama dzwoniła i mnie poinformowała o tym... Jakoś tak nawet czułam, że może zaśnie jak mnie nie będzie, bo robiła się z dnia na dzień coraz to bardziej spokojna, tak powoli zasypiała...
<*> leć kruszynko!
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Eh, niestety nie mam dobrych wieści.
Kiedy wróciłam zobaczyłam, że ta narośl powiększyła się chyba trzykrotnie, poza tym na boku dostała również małą gulkę.
Wciąż zachowuje się normalnie, gdyż biega, nawet w kołowrotku, je jak zwykle. Dlatego jeszcze się nią cieszę, bo chyba wiele czasu nie zostało, nie będzie co zwlekać i iść do weta. Jakoś w tygodniu.. Także to tyle na dzisiaj..
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)