Sheruunowe Potwory

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Sheruunowe Potwory

Post autor: Sheeruun »

Myślałem, żeby nazwać kapturka Faust, Asmodeusz, Astaroth lub Mefistofeles...demoniczne ;D
Zdecydować się tylko nie mogę xP
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Maximus :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sheeruun

Też ładnie!
Zdecyduję dopiero jak go zobaczę. Trzeba dopasować imię.. :D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

dokładnie :) najlepiej się wybiera obserwując malucha. ::) już nie mogę się doczekać zdjęć (ja niecierpliwiec jestem ) O0
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
aBRa

Post autor: aBRa »

Faust jest fajne, podoba mi się :)
Asmodeusz też (bo takowego mam, w skrócie Modek lub Asmi :P )
Awatar użytkownika
Mal
Kontakt:

Post autor: Mal »

Mefisto? to brzmi dostojnie:)
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

Jakie pięknoty ! :-*
Flaumel

Post autor: Flaumel »

Od kiedy Faust jest demonem :D?
Obrazek
Sheeruun

Nie jest, acz to imię się kojarzy z demonami jakimiś ::)

Cholera, nie wiem co zrobić z małym. Wstaję w nocy, bo mam nawyk łażenia w kółko po pokoju i nagle czuję, że coś mi się pod nogami plącze. A to maluch! Wylazł z klatki.. dziwne że wcześniej mu to do łebka nie wpadło, bo cały dzień spędził z chłopakami.
Wsadziłem go w nocy do transportera i tak przesiedział całą, ale nie wiem co dalej :-\

A mama zamierza go przechrzcić. Upiera się, że Jeremy to paskudne imię, a do niego pasuje Gacek.
A dlaczego? Bo w klatce wisiał na kratach - w ten sposób jadł, spał.. Taki nietoper.
Ma coś wspólnego z naszą forumową Iwonką.. ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Zgadzam się z Twoją mamą ! Może "Dżemik" ? Ale Gacek lepszy .
Maluch wylazł, ha , poznaj "plusy" dużych klatek :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Flaumel

Post autor: Flaumel »

Ta, Gacek słodkie :) A takiego nietoperka to sama miałam przez moment, zabawnie to wygląda. Teraz na szczęście przerzucił się na hamaczek.
Obrazek
Awatar użytkownika
bubu

Na początku Balbina też tak "wisiała" . Tylko,że na zewnątrz klatki. Ale ona robiła tak tylko wtedy kiedy chciała do niej wejść ::) .

[quote="Sheeruun]Cholera, nie wiem co zrobić z małym. Wstaję w nocy, bo mam nawyk łażenia w kółko po pokoju i nagle czuję, że coś mi się pod nogami plącze. A to maluch! Wylazł z klatki.. dziwne że wcześniej mu to do łebka nie wpadło, bo cały dzień spędził z chłopakami.
Wsadziłem go w nocy do transportera i tak przesiedział całą, ale nie wiem co dalej :-\ [/quote]

no co ? lubi nocne wędrówki ::)

ale dobrze że nic mu się nie stało. i że nie masz kota . :-X aż strach pomyśleć..
Sheeruun

Na początku Balbina też tak "wisiała" . Tylko,że na zewnątrz klatki. Ale ona robiła tak tylko wtedy kiedy chciała do niej wejść ::) .
A ten wisi ciągle... ::)
ale dobrze że nic mu się nie stało. i że nie masz kota . :-X aż strach pomyśleć..
Gorzej niż przy kocie to by chyba skończył jakby natknął się na mojego ojca. Zapewne ze strachu by został zadeptany.. :-X

Siedzi teraz w klatce z chłopcami. Nie wyłazi. Chyba nawet nie może, bo go kusiłem jedzeniem i się nie przeciskał.. Nie mam pojęcia jak wczoraj w nocy to zrobił. Może drzwiczki były niedomknięte?
Przekonamy się, czy wyjdzie dzis ::) Będę sprawdzał.

Niezła zadyma była niedawno. Sprzątałem akurat i wypusciłem chłopców (małego zamknąłem w faunaboxie, nie bede go póki co wypuszczał, jeszcze sie gdzieś wciśnie). Szoruję sobie kuwetę i nagle słyszę pisk! I szamotaninę, dobiegającą z transportera Sznurka. Lecę szybko, a tam otwarte, a Vince ze Sznurkiem kotłują się w środku. Ledwo ich rozdzieliłem, zostałem porządnie podrapany, Vince mnie ofukał jeszcze gratis. Sznurek jest wręcz przerażony.
Nie mam pojęcia jakim cudem Vincentowi udało się otworzyć transporter. Tam są takie obracane zatrzaski na drzwiczkach (bo to ten model http://zoo-dragon.pl/_var/gfx/a348c06e3 ... 5b040d.jpg) i były one zatrzaśnięte, a drzwiczki leżały obok.. Nie wiem jak ta cholera to zrobiła.

Sznurek jest w ogóle bardzo nieśmiały i strachliwy. Nie daje się dotknąć, tj. dale ale tak się kuli, jakbym miał mu jakąś krzywdę zrobić. Chciałem sprawdzić stan jego skóry i posprzątać trochę w transporterze to wyrywał się jak opętany..
Mam nadzieję, że się jeszcze oswoi i przestanie tak bać.
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Sheeruun pisze:Ma coś wspólnego z naszą forumową Iwonką..
;D ;D 8) to może mr Ajwon ;D
Awatar użytkownika
bubu

A może były niedomknięte drzwiczki w transporterze jednak ??? Jak on tam wlazł..

Hmm. Mam nadzieję,że Sznurek się oswoi . Powodzenia ! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”