Sysa pisze: sssouzie napisał(a):Kosik zjadł jabłko. i to przy mnie. podobno wyczuwają bardzo mocno każdy zapach i emocje człowieka.
czyli jeżeli jadła bez problemu przy mnie, to znaczy, że taka straszna nie jestem..
Pamiętaj, że choroba przytępia zmysły
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: wolna szczurza szuflandia
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
nie grzeb nie wartoSysa pisze:Jeszcze filmik trza wygrzebać?! O ja biedna...![]()
filmik był z cyklu "ukryta kamera" człowiek się za nietoperza przebierał i ludzi straszył
chyba na to właśnie przy okazji liczę.Sysa pisze:Hmm.. Może będzie łatwiej ją oswoić, dzięki temu? I tak ja będziesz puszczać, znając Ciebie, ale może z godzinę, będzie musiała być grzeczna![]()
z gryzieniem miarka się przebrała, oprócz ulubionego sweterka Kamizela wygryzła mi dziurę na "plechach bluzy tej nocy,
gdy ja...miałam ją na sobie
i muszę powiedzieć, że jestem tego stuprocentowo pewna- że to ona, że to w nocy.
tosiakks pisze: Sysa napisał(a): sssouzie napisał(a):Kosik zjadł jabłko. i to przy mnie. podobno wyczuwają bardzo mocno każdy zapach i emocje człowieka.
czyli jeżeli jadła bez problemu przy mnie, to znaczy, że taka straszna nie jestem..
Pamiętaj, że choroba przytępia zmysły
![]()
![]()
...czyż nie dobija się koni...?
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
- Paul_Julian
- Kontakt:
Czy te oczy mogą kłamać ?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
dla tych co wielbią kłamiące oczęta:

wiem, że nieostre
Kamizelka już nawet na Mu zawiesiła swoje ząbki- przez te placki to wyglądają na strasznie chore,lub niewyspane

powtórka z herbaty. dziś była malinowa
bez cukru

co poniektórzy mają areszt domowy;piciu jednakże dostali:

gimnastyki:

"a tak, udało mi się"

smarczek koło nosa..
ktoś tu jest deczko zdezorientowany..?

to u nas takie czyste ogoony bywają..?

tu Mu wygląda na schorowaną- to efekt nieostrości (no mówi się "wyglądasz niewyraźnie", nie?) i podgolonych policzków:

no i dla wielbicieli Kamizelki

łapki golimy już tylko 4/5 a nie 3/4
no.wsio na dziś

wiem, że nieostre
Kamizelka już nawet na Mu zawiesiła swoje ząbki- przez te placki to wyglądają na strasznie chore,lub niewyspane

powtórka z herbaty. dziś była malinowa

co poniektórzy mają areszt domowy;piciu jednakże dostali:

gimnastyki:

"a tak, udało mi się"

smarczek koło nosa..
ktoś tu jest deczko zdezorientowany..?

to u nas takie czyste ogoony bywają..?

tu Mu wygląda na schorowaną- to efekt nieostrości (no mówi się "wyglądasz niewyraźnie", nie?) i podgolonych policzków:

no i dla wielbicieli Kamizelki

łapki golimy już tylko 4/5 a nie 3/4
no.wsio na dziś
- Paul_Julian
- Kontakt:
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
klimejszyn
- Kontakt:
aaaa zdjęcia !
uwielbiam zdjęcia szczurów siedzących na kubkach
a Kamizelka na długo w areszcie ?
uwielbiam zdjęcia szczurów siedzących na kubkach
a Kamizelka na długo w areszcie ?
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
to jest gimnastyczka namber łanPaul_Julian pisze:O kurczę, jaka gimnastyczka !
ja nigdy wyjść z podziwu nie mogę dla jej zdolności
też lubię jak się rozsiadają. i jak łapkami wybierają "na miseczkę"klimejszyn pisze:uwielbiam zdjęcia szczurów siedzących na kubkach![]()
Kamizelka..do oswojenia. brutalnie brzmi.
znaczy, będę ją po prostu codziennie wyciągać na ręcach
i niech przestanie najpierw walczyć jak szalona. wszystkimi palcami muszę teraz manewrować tak:
"żeby nie dotknąć tego opuszka, bo opuszek ugryziony, tu z boku ugryzione, a tu w zgięciu.AŁŁA, zapomniałam, że dziś ugryzła TU"
i tak chodzę i uważam na palce. w niedzielę piszę egzamin semestralny, nie wiem, jak pióro utrzymam
no i na wybiegu będzie pod moim nadzorem, jak będę w pokoju. przez tego gryzielca i reszta dziewczyn część czasu będzie musiała spędzać w klatce, no też nie zostawię tej paskudy całkiem samej. to byłoby nieładne z mojej strony.
no. sołza wzięła się za wychowanie. ot co.
-
klimejszyn
- Kontakt:
wierzę w Twoje zdolności, Kamizelka jeszcze będzie pieszczoszką 
bez szczurków...
klimejszyn pisze:wierzę w Twoje zdolności, Kamizelka jeszcze będzie pieszczoszką
chyba ty jedna
marzę o tym marzę. tak mi tej dzikuski szkoda.
i jeszcze wiem, że Oleczka się zamartwia ta gryzącą manią.
i jeszcze jak słucham, że u tego norweżka się daje głaskać głaskać głaskać..
a moja czekoladka taka niedostępna
ale za to jak się polubimy, to jak fajnie będzie! słodkie zwycięstwo
-
klimejszyn
- Kontakt:
będzie faaajnie, bedziesz ją miziać non stop, a ona sama o to prosić się będziesssouzie pisze:klimejszyn pisze:wierzę w Twoje zdolności, Kamizelka jeszcze będzie pieszczoszką![]()
chyba ty jedna![]()
marzę o tym marzę. tak mi tej dzikuski szkoda.
i jeszcze wiem, że Oleczka się zamartwia ta gryzącą manią.
i jeszcze jak słucham, że u tego norweżka się daje głaskać głaskać głaskać..
a moja czekoladka taka niedostępna![]()
ale za to jak się polubimy, to jak fajnie będzie! słodkie zwycięstwo
bez szczurków...
-
klimejszyn
- Kontakt:
trzymaj trzymaj i nie puszczaj 
bez szczurków...
ta miniaturka daje iluzję spokojnie takiego półmetrowego ogona
bo zima ostra przyszłasssouzie pisze:łapki golimy już tylko 4/5 a nie 3/4
Oho, obłaskawiamy Kamizelkę.
Baruch też na początku łapał za palce, teraz trudno się od pchły opędzić. Sama nie wiem kiedy to przyszło, starałam się na różne sposoby, widząc sprawę coraz bardziej beznadziejnie. I kiedy już miałam zmieniać taktykę na bardziej stanowczą, on sam zadecydował, że może jednak chce mieć ze mną coś wspólnego. Wtedy już poszło z górki.
Kamizelka jest od dawna u siebie, więc odpada strach przed nowym miejscem. I Ciebie już zna. Jeszcze tylko musi zaufać. Może trochę trudno Ci będzie utrzymać ją przy sobie, teraz kiedy zna już okoliczny teren, ale na pewno znajdziesz metodę
Na tym zdjęciu to aniołekPaul_Julian pisze:Czy te oczy mogą kłamać ?
Jedno oko na Maroko drugie na Kaukaz
http://img97.imageshack.us/i/dscf0745h.jpg/
Coś przeciążony ten most, chyba za dużo zjadł
http://img254.imageshack.us/i/dscf0776.jpg/
Tak mi się skojarzyło, że zrobiłam wczoraj zdjęcie Febrze, gdzie stoi przy otwartej puszce z piwem jak baletnica, a brzuchal to ma jak piwosz
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy