NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
sr-ola

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D

Post autor: sr-ola »

No dobra, to teraz poważniej... stare, więc może się "obiło o uszy", ale bardzo to lubię:
"Kobieta:
Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę.
Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka.
Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwa siostrę przyrodnia Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!"
Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu.
Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu.
Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu.
Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie.
Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat.
Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem.
Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata.

Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz..."

Iwona, to do Ciebie, żeby nie było, że Ci zaśmiecam za bardzo ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

sto lat! ale cudowni:) szkoda,ze tak malo zdjec :) bo moglabym taki "komiks" ogladac i ogladac:)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Obrazek

;D :-*
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Dziękuję wszystkim za życzenia!!! :-*
A sr-ola,Ty to w ogóle zawsze potrafisz mnie i rozbawić i zastanowić...
Ja tam i tak czuję się jak wieczna "nastka",pomimo tego,że od dziś już trójka z przodu... ;D
A liliowy kapelusz zakładam od 17-roku życia... ;)
I w ogóle to mam bujany fotel i robię na drutach ;D Serio!!!
tosiakks pisze:sto lat! ale cudowni:) szkoda,ze tak malo zdjec :) bo moglabym taki "komiks" ogladac i ogladac:)
Obiecam się poprawić!!!W sumie to co dziennie się staram,ale jakoś mi nie wychodzi... :-\ Natłok innych obowiązków... ::)
sr-ola pisze:Mój kochany Zgredzio! :) Parówa jakich mało :) A jak mu męskość wystaje (w formie jajek oczywiście ;) ).
W ogóle to on mi bardzo przypomina (oprócz Zgredka oczywiście, bo to wykapany Zgredek) mistrza Yogę, spójrz:
http://alpha.iae.nsk.su/~trofimov/casca ... x/joda.jpg
No powiedz, że nie..
Sr-ola,umarłam!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
sr-ola

[quote="iwonakoziarska"
Ja tam i tak czuję się jak wieczna "nastka",pomimo tego,że od dziś już trójka z przodu... ;D [/quote]
eee... Iwona, wiesz, przykro mi, że tylko trójkę masz z przodu, to coś jak "Dziewczyna bez zęba na przedzie" Kazika ;D To ciężko Ci się gryzie, nie? Jak chcesz zorganizujemy zrzutkę na forum na nowe zęby, chociaż dwie jedynki, żeby łyso nie było..
iwonakoziarska pisze:I w ogóle to mam bujany fotel i robię na drutach ;D Serio!!!
Ja też :) Też serio :) Tylko efekt czasem mniej serio, a raczej bardzo rozśmieszający ;)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

O rety, ale tu się dzieje. Znikam na 4 dni z wrocka - wracam, a tu aż tyle dodatkowych stron w temacie! :)

Przede wszystkim 100 LAT! Spełnienia marzeń i liliowego kapelusza! :D
Dużo radości z dzieciaczków, męża i szczurków!!!

Fotka Zgredka pocieszającego Persena jest nieziemska. A porównanie go do Jody - w 100% trafione!!!
Nietoperrr...
Kontakt:

No i będę musiała Zgredzika przechrzcić... :-\
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
sr-ola

iwonakoziarska pisze:No i będę musiała Zgredzika przechrzcić... :-\
Absolutnie, Zgredek pasuje idealnie, nie zmieniaj mu imienia bo dostanie jakiejś schizofrenii albo rozszczepienia jaźni ;D Pierwsze pomysły są zawsze najlepsze :D

Jejku, nawet nie widziałam jaki lipny post wysłałam wyżej..miało być tak (przepraszam za zaśmiecanie!):
iwonakoziarska pisze:Ja tam i tak czuję się jak wieczna "nastka",pomimo tego,że od dziś już trójka z przodu... ;D
eee... Iwona, wiesz, przykro mi, że tylko trójkę masz z przodu, to coś jak "Dziewczyna bez zęba na przedzie" Kazika ;D To ciężko Ci się gryzie, nie? Jak chcesz zorganizujemy zrzutkę na forum na nowe zęby, chociaż na dwie jedynki, żeby łyso nie było..
iwonakoziarska pisze:I w ogóle to mam bujany fotel i robię na drutach ;D Serio!!!
Ja też :) Też serio :) Tylko efekt czasem mniej serio, a raczej bardzo rozśmieszający ;)
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola pisze:
eee... Iwona, wiesz, przykro mi, że tylko trójkę masz z przodu, to coś jak "Dziewczyna bez zęba na przedzie" Kazika ;D To ciężko Ci się gryzie, nie? Jak chcesz zorganizujemy zrzutkę na forum na nowe zęby, chociaż na dwie jedynki, żeby łyso nie było..
Taaaak!!!Ja chcę mieć dwie jedynki z przodu - u góry i na dole!Będę wtedy wyglądała jak jeden z moich miziaków!!! ;D I zamieszkam razem z nimi w klatce,a mąż będzie mi amciu dawał i kupki sprzątał!!! :D

A tak na marginesie,to mam dwa nowe szczurki!!! O0
Co prawda nie moje,bo tylko na przetrzymanie na parę dni,ale zawsze to coś!!!Nie mogę mieć więcej swoich,to choć kilka dni mogę wyobrażać sobie,że mam 10 ogonków,no nie? ;)
Jutro zapoznam je ze swoimi paskudkami i jakieś zdjęcia porobię. ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

Hura ! Będą zdjęcia ^^
O0

Już tęsknie za moimi bąblami :(
I kto mi tu nie będzie dawał w nocy spać ? No kto ? :'(

Ale pocieszam się że czas szybko leci. ;)
Cheedarek [*]
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Vivon, to Twoje chopaki ? aaaaaa :)
no to teraz Iwonko, wrzucaj karpie kolorowe do wanny i zdjęęęęęciaaaaa ogoniastych chcę ! ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Nietoperrr...
Kontakt:

Jutro,jutro,bo teraz dzieciaki usypiam(tzn.jak tylko oderwę się od komputera...)
A jutro randka w wannie!!!Tylko Rabarbara nie zapraszam,bo bardzo dziś niegrzeczny i znów musi nocować za karę za pralką... ::)
Ale zauważyłam,że jak tak ze dwie nocki sobie tam spokojnie pomantruje,to wraca później z takiej tułaczki taki grzeczniusi i spokojniutki,że aż miło...
Ale ciachu i tak chyba będzie... :'(
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Karenn

Post autor: Karenn »

Jestem pod wielkim wrażeniem piękne są Twoje skarby .Takie urocze mordeczki. I córcia śliczna i synek mały przystojniak.
Podziwiam Cię bo ja zastanawiałam się czy z dwoma szczurkami dam sobie radę. Też mam dziecko 3letnią córeczkę i szczurka niedawno zakupiłam (dopiero forum mnie uświadomiło ze tak nie można ) Przerażała mnie myśl o dwóch biegając gryzoniach, a Ty masz ich aż tyle. No i nie cierpię tego gryzienia skarpet .Dickens nagminnie mnie podgryza a jak dojdzie kumpel podgryzający to chyba zwariuje. Jednak decyzję podjęłam i czekam na odpowiedz w sprawie szczurka na forum :) Pozdrawiam cieplutko fajna gromada.
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

popatrz, jakbys Rabarbarka za pralką zostawiła 2 tygodnie to już do końca życia byłby grzeczny i potulny :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

klimejszyn pisze:Vivon, to Twoje chopaki ? aaaaaa :)
no to teraz Iwonko, wrzucaj karpie kolorowe do wanny i zdjęęęęęciaaaaa ogoniastych chcę ! ;D

moje, moje ;D
Cheedarek [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”