Nasze Śliczne Paskudy :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
Re: Nasze Śliczne Paskudy :*
Samiczki i takie miziaki?
Moje w życiu chyba musiałabym przywiązać kazdą za łapki i ogon!
Moje w życiu chyba musiałabym przywiązać kazdą za łapki i ogon!
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Jak tak Chorwacja? Wypoczęta? Szczurki stęsknione? Miały dobrą opiekę ale to nie to samo co ich ukochana pani
A to prawda z karmą, jakoś za szybko się zawsze kończy..

A to prawda z karmą, jakoś za szybko się zawsze kończy..

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Dobar dan! 
Wróciłam o 6 rano dzisiaj i staram się ogarnąć
Spać już nie będę bo pomimo 24h drogi, jakoś mi się nie chce. Tyle zaległości, tyle rzeczy się wydarzyło pod moją nieobecność..
W Chorwacji było cudownie! Moje marzenie wreszcie się spełniło i nic a nic się nie rozczarowałam
Jutro, może dziś wrzucę kilka fotek, może nawet filmik się trafi
Ale nic nie obiecuję! 
A Paskudy.. Cóż, byki z nich wyrośnięte jak sto-pięćdziesiąt
Na wikcie babci się roztytłały strasznie, Jimi i Santana tak wyrosły, że nie znajduję w nich tych kuleczek z przed 2 tygodni, Nawet Bajka wyrosła!
Co mnie cieszy 
Babcia mówi, że baby zgodne, że apetyt mają - na to sama wpadłam jak je zobaczyłam
- Zdrowe są, a i nie zapomniały swojej Panci, bo jak tylko podeszłam do klatki to przyczłapały się z domku i prosiły o mizianie
Nie wypuszczałam ich, bo przyznam, że nie mam sił i nie ogarnęłabym.. Ale wieczorem, jak się zdrzemnę 
Teraz tylko ugadać się z xxx i po Praprocha! Ponoć też ma apetyt jak byk
No i jeszcze z zyberką w sprawie chomiczka

Wróciłam o 6 rano dzisiaj i staram się ogarnąć

W Chorwacji było cudownie! Moje marzenie wreszcie się spełniło i nic a nic się nie rozczarowałam

A Paskudy.. Cóż, byki z nich wyrośnięte jak sto-pięćdziesiąt

Babcia mówi, że baby zgodne, że apetyt mają - na to sama wpadłam jak je zobaczyłam

Teraz tylko ugadać się z xxx i po Praprocha! Ponoć też ma apetyt jak byk

No i jeszcze z zyberką w sprawie chomiczka

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Super, że wróciłaś
Koniecznie zrób zdjęcia dziewuchom jak już odpoczniesz i dojdziesz do siebie

Koniecznie zrób zdjęcia dziewuchom jak już odpoczniesz i dojdziesz do siebie

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Mimo, że było żal wyjeżdżać to też się cieszę 
Oj tak! Obfocę zdecydowanie
Na tą chwilę nie chce mi się nawet iść pod prysznic, kawę muszę sobie strzelić
W ogóle, okazało się, że Jimi i Santana po Complete walą strasznie śmierdzące kupy i babcia im to odstawiła. Jednocześnie się poświęcając i zastępując to Nature po którym trzeba sprzątać łupinki.
Dodatkowo podkarmiała Bajkę, której wszystkie baby kradły i zjadały wszystko co tylko miała w łapkach
Wygląda, że zdecydowanie spadła w hierarchii..

Oj tak! Obfocę zdecydowanie

Na tą chwilę nie chce mi się nawet iść pod prysznic, kawę muszę sobie strzelić

W ogóle, okazało się, że Jimi i Santana po Complete walą strasznie śmierdzące kupy i babcia im to odstawiła. Jednocześnie się poświęcając i zastępując to Nature po którym trzeba sprzątać łupinki.
Dodatkowo podkarmiała Bajkę, której wszystkie baby kradły i zjadały wszystko co tylko miała w łapkach

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
- dolby_surround
Gratuluję Ci wspaniałej babci, która nie tylko opiekowała się twoim stadkiem podczas Twojej nieobecności, ale też zauważyła problemy, jakie wystąpiły
Moja się nawet brzydzi podejść...

Wow, brawa dla babci
Ja jednej z moich babć mogłabym bez problemu zaufać i zostawić zwierzęta, ale ponieważ jest niepełnosprawna, to nie mogę
Masz naprawdę dobrze, że możesz zostawić szczurki pod dobrą opieką 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Wiecie, że nawet nie pomyślałam o tym w ten sposób? Jakoś tak..
Może dlatego, że babcia od początku je lubiła i ich ilość nie była problemem
To, że zaobserwowała u nich różne zachowania np też to, że Bajka jest zadziorna, a Bójka lubi kłaść się za plecami, przez jej pozytywne nastawienie i sympatię w stosunku do nich sprawiło, że jest to dla mnie normalne
Ale faktycznie, macie rację - złota z niej kobieta.
Obfociłam! Większym wezwaniem było wgranie tego na image, niż ich zrobienie
(Trwało tooo..)
Doti - tłuścioszek i klucha leniucha:

Santana - ulubienica babci
(widzicie ten bebzolek?):

Brawurka - Ona jak zawsze i do tańca i do różańca:

Mizia - niby na uboczu ale wszelkie rozgrywki w stadzie gdzieś w jakimś stopniu dotyczą też niej:

Bajka - zadziora, do tego upierdliwa
:

Bójka - ma pozycję w stadzie, nie alfy co prawda, ale to jej pozwala na spokojne grzanie pleców człowiekowi

Hajduczek - kiedy Kizia i Bajka walczą o miejsce w stadzie, zawsze jakimś cudem znajduje się między nimi i obrywa
(btw: Hajduk Split!
)

Kizia - największa z całego stada, prześcignęła Bójkę:

Jimi - brudno nosa oaza spokojności:

Może dlatego, że babcia od początku je lubiła i ich ilość nie była problemem

Obfociłam! Większym wezwaniem było wgranie tego na image, niż ich zrobienie

Doti - tłuścioszek i klucha leniucha:

Santana - ulubienica babci

Brawurka - Ona jak zawsze i do tańca i do różańca:

Mizia - niby na uboczu ale wszelkie rozgrywki w stadzie gdzieś w jakimś stopniu dotyczą też niej:

Bajka - zadziora, do tego upierdliwa

Bójka - ma pozycję w stadzie, nie alfy co prawda, ale to jej pozwala na spokojne grzanie pleców człowiekowi

Hajduczek - kiedy Kizia i Bajka walczą o miejsce w stadzie, zawsze jakimś cudem znajduje się między nimi i obrywa

Kizia - największa z całego stada, prześcignęła Bójkę:

Jimi - brudno nosa oaza spokojności:

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Jakie Jimi i Santana już duże

Widać, która to ulubienica babci, najlepiej nakarmiona
Podzielam zdanie babci, po tych zdjęciach Santana schwyciła mnie za serce 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Cudownie
Teraz będę siedzieć przez jakieś pół godziny i w końcu zapamiętam DOKŁADNIE, who is who 
I jeszcze tylko na Paprocha trzeba czekać
a Santana ma w oczkach to, co wiele dumbo. To chyba te uszy. Niemniej ten wzrok chwyta za serce i człowiek ma wtedy skłonności do brania takiego szczura i miętoszenia z akompaniamentem jakiś niezidentyfikowanych pisków i mamrotań i ogółem zachowuje się nieco infantylnie

I jeszcze tylko na Paprocha trzeba czekać

a Santana ma w oczkach to, co wiele dumbo. To chyba te uszy. Niemniej ten wzrok chwyta za serce i człowiek ma wtedy skłonności do brania takiego szczura i miętoszenia z akompaniamentem jakiś niezidentyfikowanych pisków i mamrotań i ogółem zachowuje się nieco infantylnie

Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Gratuluję i zazdroszczą takiej babci!
Jak ja od mojej dostanę jakąś kasę np. na urodziny to za każdym razem słyszę "Tylko nie wydawaj na te swoje szczury!!!" A potem "A może byś tak je na ogród wypuściła? Trochę pobiegają", "Ale baciu, one mogą uciec", "A to nic nie szkodzi!"
Doti cudowna! Piękna! Przepiękna! Skradnę
A Kiźka miała super szczęście, że do Was trafiła! Pamiętam jaka ona drobniutka była, jak się ją do ręki wzięło, a teraz tak pięknie wyrosła! Ale żeby całe stado prześcignąć? To ładnie wcina 
Ale na te brzuszki duże to uważaj, teraz po Lamiśce widzę, że już za młodu powinnam starać trzymać u niej ładną wagę. Teraz to mam kluchę większą w szerz niż wzdłuż - nie wiadomo jak to chwycić

Doti cudowna! Piękna! Przepiękna! Skradnę

Ale na te brzuszki duże to uważaj, teraz po Lamiśce widzę, że już za młodu powinnam starać trzymać u niej ładną wagę. Teraz to mam kluchę większą w szerz niż wzdłuż - nie wiadomo jak to chwycić

jakie kwitące paskudy
Mizia jak zawsze najpiękniejsza,taka niby delikatna, a jednak mówisz - cicha woda ? bardzo ciekawy charakterek
patrząc na Kizię nadziwować się nie mogę, że na taką pannicę wyrosła (a moje ni w ząb
)
Bójka jakby się wyciągła ? (no i cieszę się, że przy dumbo koleżankach, jeśli się przypilnuje, ma szansę już nigdy nie być tą najbardziej przy kości
)
a Hajduczek to nie wiem, trudno na zdjęciach ocenić - nie w głowie jej pozowanie
wymizaj wszytskie panny, a moje ze dwa razy

Mizia jak zawsze najpiękniejsza,taka niby delikatna, a jednak mówisz - cicha woda ? bardzo ciekawy charakterek

patrząc na Kizię nadziwować się nie mogę, że na taką pannicę wyrosła (a moje ni w ząb

Bójka jakby się wyciągła ? (no i cieszę się, że przy dumbo koleżankach, jeśli się przypilnuje, ma szansę już nigdy nie być tą najbardziej przy kości

a Hajduczek to nie wiem, trudno na zdjęciach ocenić - nie w głowie jej pozowanie

wymizaj wszytskie panny, a moje ze dwa razy

co za żarłoki, kolejny w natarciu

ol. faktycznie, Bójka się wyciągnęła bardzo i przyznam, ze to robi wrażenie, bo wygląda na naprawdę dużego szczura. Właściwie to niem jest 
xxx, taka fotka, pociemniała, szczególnie na ryjku, w porównaniu z tym co było przed dwoma tygodniami to bardzo się zmieniła
Mówisz, że nam się odkurzacz szykuje.. Michał jak to usłyszał to był "zachwycony"
I zaczął pytać jak prawidłowo zbilansować dietę szczura, bo przecież nie możemy ich roztyć 

xxx, taka fotka, pociemniała, szczególnie na ryjku, w porównaniu z tym co było przed dwoma tygodniami to bardzo się zmieniła

Mówisz, że nam się odkurzacz szykuje.. Michał jak to usłyszał to był "zachwycony"

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-