moja Mafia

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
SkywalkerYoda

Re: moja Mafia

Post autor: SkywalkerYoda »

Trzymaj sie Muszko :)
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
Awatar użytkownika
sylwiaj

Post autor: sylwiaj »

ojj dziewczyny wibracje działaja Muszka ma sie swietnie a rozrabia za 3;)
Czyszczenie pomogło i wyobrazcie sobie ze juz nie ma ani grama ropy smrodu czy innych paskudztw. Jeszcze uszy nam zostały i nierosnacy guz:)
Co Muszkowego samopoczucia dzisiaj franca klatke otworzyła i zaczeła sie impreza, nie wiem ile trfała ale sadzac po szkodach dlugo...
Ktos z najwyzszej polki ukradł Muszkowy antybiotyk i zgryzł osłonkę na igłę - podejrzaną jest Krecik który raz swietnie sie wspina dwa ma hopla na punkcie igieł lekarskich i jak jakas widzi zaraz ja kradnie ???
Oczywiscie wszystkie skarby ze smietnika skrztnie schomikowane ze łozkiem, strzepy ksiazek latały wrecz, mój ołtarzyk z konikami ponadgryzany, ehinaca nadgryziona, oczywiscie dziury w poscieli... A najlepsze w tym wszystkim były ich ucieszone pyski (oczywiscie przedszkoa, bo Mucha wiedziala ze narozrabiała bo udawała ze jej nie ma...)

Tak wiec Unipaks odpowiadajac na Twoje pytanie grzeczne nie sa ale i tak je kocham:)
Jutro wrzuce zdjęcia:D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

sylwiaj pisze:Co Muszkowego samopoczucia dzisiaj franca klatke otworzyła i zaczeła sie impreza, nie wiem ile trfała ale sadzac po szkodach dlugo...
Wyobraziłam sobie Muszkę tańczącą w rytmie disco... ::) ;D Późna godzina to wyobraźnia mi płata figle. ;) Cieszę się, że z Muszką jest coraz lepiej. :) Mizianko dla panienek! :-*
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
sylwiaj

o edycjo trwała nie trfala:D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

Awatar użytkownika
sylwiaj

Emi moznato tak ujac;D jutro zobaczysz jakie cyrki wyprawia siostra Twojej laleczki;)

Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Ojtam ojtam , chociaż raz bałagan nie u mnie :D Bardzo fajnie się to czyta .. iż nie tylko moje "przedszkole" a raczej już chyba "gimnazjum " imprezuje :P Wiesz.. u Unipaks to są bardzo dobrze wychowane ogony i kulturalne a "nasze" .. to jak widać :P
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Już nie mogę się doczekać! ;)
Awatar użytkownika
sylwiaj

tak jak obiecałam 3 filmiki z Muchą w roli głównej:

to wideo powinno byc juz znane:
http://www.youtube.com/watch?v=tzsYhAXo ... ature=plcp

a tu nowe filmiki: (niestet ni jak nie da sie ich obkręcić)
http://youtu.be/VD87v_oevhc
http://www.youtube.com/watch?v=MnlevG8rPX4

i zdjęcia:)
dziwna pozycja do spania:
Obrazek

zabawa z Krecikiem:
Obrazek

szczur złapany na gorącym uczynku i majacy pretensje do własciciela jak on smie mi przeszkadzac, dodam ze widac tu jak czarne haszczeje (wszystkie te jasne punkty)
Obrazek

śniadanko:
Obrazek

posciel nie uchroni sie nawet mimo tego ze jeest schowana wysoko:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z dobrych wieści dodam jeszcze ze szczurze tyłeczki urosły:D
Mucha - 366 (+65 gr - od 1 stycznia)
Kamikaze - 208 (+ 7 g od 1 stycznia)
Kret - 236 (+81 gr od 1 stycznia)

aha jeszcze jedna dobra wiadomosc:) Reka dr Damiana z Medicavetu okazała sie cudowna i szczur ma zdrowy brzuszek;D jeszcze tylko musimy o uszka dbac zeby ich stan sie nie pogorszył:) Do tego guz od Lucrinu stoi w miejscu a co za tym idzie nie trzeba go operowac (taaaak zaczełam sie łamac i myslałąm nad kolejna operacja Muchy)

Awatar użytkownika
sylwiaj

ahh eszcze jedno zdjęcie - ulubione miejsce Kamikaze - mimo ze ledwo sie tam mieści:
Obrazek

valhalla

Post autor: valhalla »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c85 ... 495b4.html - to jest pozycja "na pchełkę" i wygląda ślicznie :D

Filmiki świetne, zwłaszcza pierwszy :D
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Niech będzie coraz więcej dobrych i coraz lepszych wieści - Muszko, nie daj się paskudztwom, ślemy pozytywne myśli :) :-*
Eve pisze:Ojtam ojtam , chociaż raz bałagan nie u mnie :D Bardzo fajnie się to czyta .. iż nie tylko moje "przedszkole" a raczej już chyba "gimnazjum " imprezuje :P Wiesz.. u Unipaks to są bardzo dobrze wychowane ogony i kulturalne a "nasze" .. to jak widać :P
Co do grzecznych szczurów unipaks, odsyłam do mojego tematu, gdzie nieco przybliżam domniemane przymioty charakteru wyżej wymienionych ::) :P
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Cuda! :-* Nie mogę się napatrzeć na Krecika... ::) Piękna jest. :-* Porządnie wymiziaj panienki! :)
Awatar użytkownika
SkywalkerYoda

Post autor: SkywalkerYoda »

Oooo, jakie szczuraski kochane :D
Uciekiniery jedne ;)

Muszeczko, trzymaj sie..... :-*
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
Awatar użytkownika
rainbowbox88
Kontakt:

Post autor: rainbowbox88 »

Kamikaze to chyba najśliczniejsza szczurka, jaką widziałam:) wymiziaj dziewczyny ode mnie!
Nasze kochane kulcie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33994

Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry
Awatar użytkownika
sylwiaj

hehe widze ze zdania podzielone tu Krecik piękny tu Kamikaze;D normalnie moje siostry ochydki:D Kamikaze jest najgrzeczniejszym szczurkiem jakiego miałam i takim hmmm najskromniejszym? nie wiem jak nazwac to szczurza ceche:) Kret to straszna zadra i upierdliwiec wpierw zaczepia a jak sie z nia bawie to pozniej piszczy jakbym obdzierała ze skóry;D

A Muszka twarda jest:D walczy;D coraz lepiej wyglada a juz wszyscy stawiali naad nia krzyzyk - wyłysiała, cuuzy co miesiac, zwolniła tepo a tu prosze druga młodość;D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”