Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
Iguta87, mam podobnie. Choć sama nie chcę dołożyć do handlu zwierzętami ani złotówki, to zawsze pierwszą moją myślą jest "żeby kupił je ktoś, kto je pokocha". Choć rozumowo powinnam mieć nadzieję, że już nikt ich nie kupi, bo tylko tak można zatrzymać (albo chociaż ograniczyć) ten handel.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Ciagle mysle o tych maluchach, patrze na moje dziewczyny, jak mają dobrze, jak lubia towarzystwo ludzi (nawet obcych) a te sklepowe siedzą w małym akwarium i moga sobie najwyżej patrzec przez szybe. No poprostu niemoge nic zrobić żeby sie nie rozkleić. Chciałabym wziąć je wszystkie.
Dziewczyny:
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
- tahtimittari
- Kontakt:
Ja nawet nie podchodzę patrzeć, bo mi się zachciewa buceć, jak są jakieś bidulki 

- sr-ola
Ja też nie podchodzę(raczej.. czasem się łamię. I jakże się cieszę, jak akurat szczurków nie ma, choć są króliki, chomiki, myszki
). Szlag mnie też trafia, jak słyszę co radzą sprzedawcy..

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
-
- Kontakt:
najpierw wypadek wujka, ledwo przeżył.. wczoraj zginęła moja znajoma, była w moim wieku... co się dzieje ? 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Te cholerne dylematy, jak ja ich nie znoszę...
Żeby to chociaż jeden był zamiast pięćdziesięciu, człowiek nie wie o czym ma najpierw myśleć, a już w ogóle co wybrać, szczególnie kiedy nie potrafi szybko podejmować decyzji.

Żeby to chociaż jeden był zamiast pięćdziesięciu, człowiek nie wie o czym ma najpierw myśleć, a już w ogóle co wybrać, szczególnie kiedy nie potrafi szybko podejmować decyzji.
Wspaniały dzień, rozpoczęty wypowiedzeniem z pracy...
Biorąc pod uwagę, że u Lubego również zwalniają, a patrząc na ogłoszenia o pracę aż płakać się chce, nie wróży to nic dobrego

Biorąc pod uwagę, że u Lubego również zwalniają, a patrząc na ogłoszenia o pracę aż płakać się chce, nie wróży to nic dobrego

Od kilku dni mam problemy z żołądkiem, ale od dwóch dni umieram z bólu i jestem na głodzie.
Dzisiaj przespałam cały dzień, bo nie mam siły się ruszać. Chyba jutro pojadę do lekarza, bo zaczyna mnie to przerażać
I bardzo pokłóciłam się z narzeczonym... Teraz już byłym. Problemy pojawiły się około 2 tygodnie temu, ale od trzech dni było tak tragicznie, że spakowałam się i obecnie jestem u swoich rodziców. Nie chce po raz kolejny robić pierwszego kroku i przepraszać za to, że miałam rację, bo nawet jego ojciec go opie****ł za to, że jest taki uparty i jego maka pochwaliła mnie za postawę, a on jak osioł. Tęsknię za nim, ale nie mogę tym razem się ugiąć... bo dam palec, a on weźmie całą rękę i z czasem nie będę miała nic do powiedzenia.
Dzisiaj przespałam cały dzień, bo nie mam siły się ruszać. Chyba jutro pojadę do lekarza, bo zaczyna mnie to przerażać

I bardzo pokłóciłam się z narzeczonym... Teraz już byłym. Problemy pojawiły się około 2 tygodnie temu, ale od trzech dni było tak tragicznie, że spakowałam się i obecnie jestem u swoich rodziców. Nie chce po raz kolejny robić pierwszego kroku i przepraszać za to, że miałam rację, bo nawet jego ojciec go opie****ł za to, że jest taki uparty i jego maka pochwaliła mnie za postawę, a on jak osioł. Tęsknię za nim, ale nie mogę tym razem się ugiąć... bo dam palec, a on weźmie całą rękę i z czasem nie będę miała nic do powiedzenia.
Ja od czterech tygodni choruje na zapalenie oskrzeli, dzisiaj dostalam goraczke, mam katar i mam juz dosc. A za oknem ladna pogoda... I tesknie za moimi chlopaczkami, nie ma mnie przy nich co mnie doprowadza do szalu...
Moje ogony kochane

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
-
- Kontakt:
Bazyl,mój Król...Boli jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Tęsknię za nim... 

Miłość jest beznadziejna... Nawet ze znajomych mnie wykasował. Napisał, że mój pierścionek zaręczynowy, który notabene zdjęłam sama kilka dni temu, ale on mi go zabrał bez mojej wiedzy, jutro wystawi na allegro. Życie, to...
-
- Kontakt:
A weź takiego kopnij w DUPĘ!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Niech sam się wystawi na allegro, Tobie już nie będzie potrzebny.Ivcia pisze:Miłość jest beznadziejna... Nawet ze znajomych mnie wykasował. Napisał, że mój pierścionek zaręczynowy, który notabene zdjęłam sama kilka dni temu, ale on mi go zabrał bez mojej wiedzy, jutro wystawi na allegro. Życie, to...
Daj sobie z nim spokój, nie był wart Ciebie...
No i jedno pocieszenie, które docenisz z czasem - lepiej, że to się stało teraz niż po ślubie.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Ivcia przemyśl sprawę porządnie, bo to już nie pierwszy taki poważny zgrzyt między Wami prawda? 
Ta akcja z pierścionkiem to totalny brak szacunku dla Ciebie

Ta akcja z pierścionkiem to totalny brak szacunku dla Ciebie